vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 18:43
Για να μη γυροφέρνουμε το θέμα, καταλήγουμε ότι στις επερχόμενες μειώσεις αποδοχών σας που θα θεσπίσει η κυβέρνηση, δε θα διαμαρτυρηθείτε. Οκ;
Εννοείς να μειωθούν στο ήμιση τα 6+ χιλιάρικα που μας πληρώνουν οι φορολογούμενοι για να λέμε μαλακίες στα κανάλια; Όχι. Δεν θα διαμαρτυρυθούμε.
Τώρα που το σκέφτομαι. Αστοδιάλο. Ας τα πάρουν όλα. Είμεθα γενναιόδωροι.
Για να μη γυροφέρνουμε το θέμα, καταλήγουμε ότι στις επερχόμενες μειώσεις αποδοχών σας που θα θεσπίσει η κυβέρνηση, δε θα διαμαρτυρηθείτε. Οκ;
Εννοείς να μειωθούν στο ήμιση τα 6+ χιλιάρικα που μας πληρώνουν οι φορολογούμενοι για να λέμε μαλακίες στα κανάλια; Όχι. Δεν θα διαμαρτυρυθούμε.
Σε πρόλαβα.
Logic x δουλεύεις;
Ναι. Θέλω να προβιβαστώ σε east west αλλά είναι πολύ ακριβό το γαμημένο. Έστειλα δεκάδες email στην εταιρία να μου κάνουν το platinum δώρο αλλά τίποτα μέχρι τώρα.
Σε πρόλαβα.
Logic x δουλεύεις;
Ναι. Θέλω να προβιβαστώ σε east west αλλά είναι πολύ ακριβό το γαμημένο. Έστειλα δεκάδες email στην εταιρία να μου κάνουν το platinum δώρο αλλά τίποτα μέχρι τώρα.
Ποια βιβλιοθήκη από EW σε ενδιαφέρει;
(σε αυτά τα θέματα είμαι πιο κοθμούνι κι από τον βατ)
Ποια βιβλιοθήκη από EW σε ενδιαφέρει;
(σε αυτά τα θέματα είμαι πιο κοθμούνι κι από τον βατ)
Περισσότερο κλασική ορχήστρα και πιάνο. Πνευστά, έγχορδα, τύμπανα δε γουορκς.
Οι άλλοι βουλευτές θα δώσουν τον μισθό τους τελικά η θα κάνουν σαν τον τύπο σαν το βιντεάκι πιο πάνω που ανέβασα με τους ΑΜΑΝ ,με το Κολιέ και την ακάλυπτη επιταγή;
Η διαφορά μας ξέρεις ποιά είναι; Πως ακόμα και αν θεωρείς τον Στάλιν κόκκινο φασίστα και φονιά, εμείς δεν κρυβόμαστε. Δεν λέμε κοκοκό, όπως ο Παπάς, χα, χα, ήταν ένα αστειάκι.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα ,πως σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό με τους μισθούς των βουλευτών; Μήπως θα χρηματοδοτήσουν καμιά έρευνα για κανένα καινούριο φάρμακο ,σε κανένα Ελληνικό πανεπιστήμιο;