!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Westworld S2
Re: Westworld S2
Ωραίο αλλά τώρα απορώ πότε άλλαξε,αν άλλαξε, και γιατί.
-
Nero
για ποιο πράγμα μιλάμε?
Είπα να μην το σποιλεριάσω εντελώς.
Επίσης η κόρη πότε έγινε.
Για το 2.9 λέω.
Επίσης η κόρη πότε έγινε.
Για το 2.9 λέω.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
+1000000Nero έγραψε: 11 Ιουν 2018, 15:49 Τι μπορεί να πρωτοπει κανείς...πήραν ένα τύπο εντελώς άγνωστο σ'εμάς πριν αρχίσει το επεισόδιο,στήσαν όλο το επεισόδιο γύρω του και όχι μόνο σε αρπάζει η ιστορία από μαλλιά και δε σ'αφήνει αλλά φτάνεις στο τέλος να τον καταλάβεις 100% και να τον λατρέψει κιόλας χωρίς να ενοχλεί καθόλου που ήταν τόλμησαν να βάλουν ένα τέτοιο επεισόδιο στο τελευταίο act της σεζόν,όλα χάρη στις ερμηνείες,τη σκηνοθεσία και το σενάριο+ είναι εξαιρετικό δείγμα του πως αποδίδεις φόρο τιμής σε μειονότητες όπως οι ιθαγενείς χωρίς να προσβάλλεις της νοημοσύνη του κοινού και χωρίς χοντράδες(σχεδόν μια ολόκληρη ώρα μίλαγε στα σιού!)
παιδια ειναι τελεια η σειρα, αναμενω με ανυπηομονησια το 10ο της σαιζον. τι να λεμε τωρα. και φιλοσοφια εχει και νοηματα και ΑΙ και σαι-φαι και και και
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Nero
Έχοντας δει και το τελευταίο,συμφωνώ ότι η 2η είχε στοιχεία μεγάλης σειράς τα οποία όμως ήταν σκόρπια και ασύνδετα ανάμεσα σε λιγότερο καλά και ως αποτέλσμα αποτέλεσμα είναι συνολικά χειρότερη απο την πρώτη παρότι είχε παραπάνω επεισόδια που άγγιζαν την τελειότητα
. Παραλίγο να με χάσει σε μια στιγμή(ναι,εμένα) αλλά σώθηκε στο τέλος και αυτό που προορίζεται να κάνει ένα τελευταίο επεισόδιο κύκλου,να στήσει την επόμενη δηλαδή το έκανε με πολύ καταπληκτικό τρόπο. Επίσης πρέπει να πω ότι πάλι,ακόμα και εγώ και άλλοι καμμένοι νερντουλες υπερφαν στο reddit δυσκολευτήκαμε να ακολουθήσουμε την πλοκή,σε βαθμό που κοντεύει να γινει καλτ σειρά για αυτόν και μόνο το λόγο(παράλληλη πορεία με το legion)
Λοιπόν μόλις είδα το τελευταίο κι εγώ και συμφωνω 100% στο δυσνόητο και παραλιγο να με χασει (βασικα με εχασε και να ναι καλα η εικονα σου και το neurofen! πιο πανω) αλλα, αλλα είχε απειρα νοήματα και πραγματικα αμφίσημους χαραχτηρες. Δεν ειχε καλους κακους κομμενα ραμμενα δλδ. Αναμμένω τον τρίο κύκλο, τι να πω αλλο.Nero έγραψε: 25 Ιουν 2018, 13:04 Έχοντας δει και το τελευταίο,συμφωνώ ότι η 2η είχε στοιχεία μεγάλης σειράς τα οποία όμως ήταν σκόρπια και ασύνδετα ανάμεσα σε λιγότερο καλά και ως αποτέλσμα αποτέλεσμα είναι συνολικά χειρότερη απο την πρώτη παρότι είχε παραπάνω επεισόδια που άγγιζαν την τελειότητα. Παραλίγο να με χάσει σε μια στιγμή(ναι,εμένα) αλλά σώθηκε στο τέλος και αυτό που προορίζεται να κάνει ένα τελευταίο επεισόδιο κύκλου,να στήσει την επόμενη δηλαδή το έκανε με πολύ καταπληκτικό τρόπο. Επίσης πρέπει να πω ότι πάλι,ακόμα και εγώ και άλλοι καμμένοι νερντουλες υπερφαν στο reddit δυσκολευτήκαμε να ακολουθήσουμε την πλοκή,σε βαθμό που κοντεύει να γινει καλτ σειρά για αυτόν και μόνο το λόγο(παράλληλη πορεία με το legion)
ΥΓ: Η Μέηβ θεά.
-
Nero
Είδες δε το post credits scene? Δεν πιστεύω να ξέφυγε γιατί θες άλλο ένα neurofen μόνο για να χώσεις στο κεφάλι σου αυτό που είδαμε στο τελυταίο 1,5 λεπτοYochanan έγραψε: 25 Ιουν 2018, 17:34Λοιπόν μόλις είδα το τελευταίο κι εγώ και συμφωνω 100% στο δυσνόητο και παραλιγο να με χασει (βασικα με εχασε και να ναι καλα η εικονα σου και το neurofen! πιο πανω) αλλα, αλλα είχε απειρα νοήματα και πραγματικα αμφίσημους χαραχτηρες. Δεν ειχε καλους κακους κομμενα ραμμενα δλδ. Αναμμένω τον τρίο κύκλο, τι να πω αλλο.Nero έγραψε: 25 Ιουν 2018, 13:04 Έχοντας δει και το τελευταίο,συμφωνώ ότι η 2η είχε στοιχεία μεγάλης σειράς τα οποία όμως ήταν σκόρπια και ασύνδετα ανάμεσα σε λιγότερο καλά και ως αποτέλσμα αποτέλεσμα είναι συνολικά χειρότερη απο την πρώτη παρότι είχε παραπάνω επεισόδια που άγγιζαν την τελειότητα. Παραλίγο να με χάσει σε μια στιγμή(ναι,εμένα) αλλά σώθηκε στο τέλος και αυτό που προορίζεται να κάνει ένα τελευταίο επεισόδιο κύκλου,να στήσει την επόμενη δηλαδή το έκανε με πολύ καταπληκτικό τρόπο. Επίσης πρέπει να πω ότι πάλι,ακόμα και εγώ και άλλοι καμμένοι νερντουλες υπερφαν στο reddit δυσκολευτήκαμε να ακολουθήσουμε την πλοκή,σε βαθμό που κοντεύει να γινει καλτ σειρά για αυτόν και μόνο το λόγο(παράλληλη πορεία με το legion)
ΥΓ: Η Μέηβ θεά.
Πάντως αγαπητέ,είμαστε πολύ βαθιά. Θα πάρουμε τα xanaχ και θα συνεχίσουμε. Σε κανα δυο χρόνια νομίζω θα έχομε εμπεδώσει το ποιος είναι ποιος,ποιος είναι που,ποιος είναι πότε, ποιος είναι τι,ποιος μεταφέρθηκε στον e-παράδεισο,ποιος μετενσαρκώθηκε σε καινούργιο σώμα ποιος είναι host στα κρυφά,ποιος στα φανερά,ποιο είναι το νόημα της ζωής,τι είναι ελεύθερη βούληση κλπ κλπ όπως προέκυψαν από το τελευταίο μόνο.
τελευταίο 1.5 λεπτό ftw!!!
-
Nero
Μλκ το βλέπω,βγάζει τίτλους τέλους και λέω "αααα,το κατάλαβα" βλέπω ότι έχει λίγα λεπτά ακόμα,μυρίζομαι το pcc και πατάω και λέω "αααα,τελικά δεν κατάλαβα τίποτα" έμεινα λίγο μαλάκας,μπαίνω reddit,βλέπω ότι οι συνέρντουλες είναι το ίδιο χαμένοι και πάω να τρελαθώ-δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό". Μόνο στο επόμενο δίωρο κατακάθισε κάπως η σκόνη
-
Nero
Μετά βέβαια βλέπω και κάτι τύπους μου μέσα σε λίγες γαμημένες ώρες κατάφεραν να εντοπίσουν ΑΥΤΟ και άρχισα να αμφισβητώ σοβαρά τις διανοητικές μου ικανότητες

Nero έγραψε: 25 Ιουν 2018, 18:32 Μετά βέβαια βλέπω και κάτι τύπους μου μέσα σε λίγες γαμημένες ώρες κατάφεραν να εντοπίσουν ΑΥΤΟ και άρχισα να αμφισβητώ σοβαρά τις διανοητικές μου ικανότητες
![]()
-
Nero
και μην ακούω μαλακίες για spolier. Αντε να καταλάβει όποιος έχει δει μέχρι το 9 τι διάολο βλέπει στη συγκεκριμένη εικόνα
Spoiler
αυτό που βλέπουμε στη συγκεκριμένη σκηνή δεν είναι πραγματικό,είναι μια προσομοίωση στην οποία η προσωποποίηση ενώ ΑΙ που έχει αναλάβει να καταγράψει και να αποκωδικοποιήσει την ανθρώπινη συνείδηση αναλύει τα δεδομένα του σε παραστατική μορφή σε ένα ρομποτ που παλιά ήταν άνθρωπος και τώρα είναι ρομποτ και είναι ρέπλικα του ανθρώπου και είναι αληθινός αλλά όχι εντελώς και στις συγκεκριμένη σκηνή απλά βλέπουμε παραστατικά το εγκέφαλο του που έχει συνδεθεί με το παραπάνω ΑΙ και μοιράζεται τα δεδομένα του
Τώρα που το διαβάζω...Nero....τι κάνεις Σάββατο βράδυ;;