Πες και συ πως είναι 16χρονοι.Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:13σαματι, πρωτη φορα ειναι; Εσεις το συνονθύλευμα των αλβανοσλαβοαραβων το παιζεται και τιμητες της εποικισης. Σαμπως τα ίδια δε λέγατε και με τους λαζους; τουρκοσπορους τους ανεβαζατε, τουρκοσπορους τους κατεβαζατε. Ε τώρα εντάχθηκαν στον εθνικο κορμό πια.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:07Ελάτε να εποικίσετε !!! . μη σκουζετε ομως μετα .Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:04 Πραγματικά, πρέπει ο τόπος να εποικιστεί και να αλλοιωθεί αυτός ο πολιτισμός της καραμπίνας και του «ξέρεις ποιος είμαι γω ρε».![]()
![]()
![]()
Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:58 Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
ομως στην πολιτισμενη ευρωπη που τοσο θελουν να κατσικωθουν απαγορευεται το να μπαινεις με το ετσι θελεις οπου θελεις , μπορει να τρομαξεις κανεναν που εχει λειοκανο και να στην αναψει . ( και να εχει και το ελαφρυντικο του . π-σ-κ με οποια σειρα )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο μαντραχαλάδες λάθρο που δηλώνουν προσφυγόπουλα
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
υπαρχει περιπτωση ναναι πρωταπριλιατικο;
- Highlander
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο μαντραχαλάδες λάθρο που δηλώνουν προσφυγόπουλα
Ναι αυτό είπαμε να πάει να πει στον δικαστή να του πει ότι φοβόταν πως θα κολλήσει η ντοματιά της κορονοιο και μετά θα κολλήσει κι αυτή και γι αυτό τους πυροβόλησε.Juno έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:12Με το σπίτι του εκεί κοντά, ο ιός δεν θα μείνει να τον περιμένει.Highlander έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:09Οι δεκαεξάχρονοι στο θερμοκήπιο πήγαν και πήραν ντομάτες, όχι στους γονείς του δράστη.
Βρε Χαϊλαντερ, πες μου που μένεις να έρθω να κλέψω. Έτσι για να δω πώς θα αντιδράσεις.
Άμα έρθουν να σε κλέψουν πραγματικά επικίνδυνοι και να σου μπουν στο σπίτι όχι στο θερμοκήπιο να σου πάρουν ντομάτες, γενικά το καλύτερο είναι να μην αντιδράσεις καθόλου, διαφορετικά διατρέχεις πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο.
Τώρα αν έρχονταν να μου πάρουν καμιά ντομάτα έξω από το βασικό μου σπίτι κιόλας και τους πυροβολούσα θα ήμουν απλά καθίκι.
δεν κανω κριτικη με βαση αυτοJuno έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:15Πες και συ πως είναι 16χρονοι.Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:13σαματι, πρωτη φορα ειναι; Εσεις το συνονθύλευμα των αλβανοσλαβοαραβων το παιζεται και τιμητες της εποικισης. Σαμπως τα ίδια δε λέγατε και με τους λαζους; τουρκοσπορους τους ανεβαζατε, τουρκοσπορους τους κατεβαζατε. Ε τώρα εντάχθηκαν στον εθνικο κορμό πια.
Έπιασα σκύλο να μου πνίγει τις κότες στο κοτέτσι και δεν μου πέρασε απ' το μυαλό να θέσω την ζωή του σε κίνδυνο. Σκύλο, όχι άνθρωπο.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:58 Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
ομως στην πολιτισμενη ευρωπη που τοσο θελουν να κατσικωθουν απαγορευεται το να μπαινεις με το ετσι θελεις οπου θελεις , μπορει να τρομαξεις κανεναν που εχει λειοκανο και να στην αναψει . ( και να εχει και το ελαφρυντικο του . π-σ-κ με οποια σειρα )
Δεν ξέρω από πού κουβαλήθηκες εσύ, πάντως εδωνά, στην Ελλάδα, το να πυροβολείς κόσμο επειδή ήρθε να σου κλέψει ζαρζαβατικά είναι πολύ πιο παράνομο από την κλοπή τους καθαυτή.
- Obi Wan Iakobi
Στο χωριο τους δεν τα εκαναν γιατι εκει ισχυει ο ισλαμικος νομος,εκλεψες εχασες το χερι απο τον αγκωνα.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:58 Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Eθνικοκοινωνιστης

ε ρε γλεντια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Highlander
Δηλαδή η ένσταση σου είναι αν θα χρησιμοποιήσει τη λέξη "προσφυγόπουλα" ή "προσφυγάκια";georgebi έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:14https://www.politischios.gr/horia/khalk ... osphugakia Υπό κράτηση 48χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα ανήλικα προσφυγάκιαHighlander έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:12Αφού ήταν ανήλικα προσφυγόπουλα τι ήθελες να πει;georgebi έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:11 https://www.protothema.gr/greece/articl ... fugopoula/ και το ΘΕΜΑ για ανήλικα προσφυγόπουλα μιλάει.. χάλασε κι αυτό με τη ΝΔ![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όποιος διαβάσει τα δημοσιεύματα θα νομίζει πως πρόκειται για 5χρονα παιδάκια
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το δικαίωμα στην άμυνα ζωής και περιουσίας θεωρείται παράνομο στο ΕλλαδιστάνΒλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:17Έπιασα σκύλο να μου πνίγει τις κότες στο κοτέτσι και δεν μου πέρασε απ' το μυαλό να θέσω την ζωή του σε κίνδυνο. Σκύλο, όχι άνθρωπο.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:58 Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
Δεν ξέρω από πού κουβαλήθηκες εσύ, πάντως εδωνά, στην Ελλάδα, το να πυροβολείς κόσμο επειδή ήρθε να σου κλέψει ζαρζαβατικά είναι πολύ πιο παράνομο από την κλοπή τους καθαυτή.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Highlander
"Προσφυγόπουλα" λέγονται όλοι οι ανήλικοι πρόσφυγες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:19 όποιος διαβάσει τα δημοσιεύματα θα νομίζει πως πρόκειται για 5χρονα παιδάκια
όχι όμως το δικαιωμα στην βλακειαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:20το δικαίωμα στην άμυνα ζωής και περιουσίας θεωρείται παράνομο στο ΕλλαδιστάνΒλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:17Έπιασα σκύλο να μου πνίγει τις κότες στο κοτέτσι και δεν μου πέρασε απ' το μυαλό να θέσω την ζωή του σε κίνδυνο. Σκύλο, όχι άνθρωπο.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:58 Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
Άμυνα ζωής είναι όταν κινδυνεύει η ζωή σου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:20 το δικαίωμα στην άμυνα ζωής και περιουσίας θεωρείται παράνομο στο Ελλαδιστάν
Άμυνα περιουσίας πρώτη φορά ακούω.
Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:13σαματι, πρωτη φορα ειναι; Εσεις το συνονθύλευμα των αλβανοσλαβοαραβων το παιζεται και τιμητες της εποικισης. Σαμπως τα ίδια δε λέγατε και με τους λαζους; τουρκοσπορους τους ανεβαζατε, τουρκοσπορους τους κατεβαζατε. Ε τώρα εντάχθηκαν στον εθνικο κορμό πια.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:07Ελάτε να εποικίσετε !!! . μη σκουζετε ομως μετα .Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:04 Πραγματικά, πρέπει ο τόπος να εποικιστεί και να αλλοιωθεί αυτός ο πολιτισμός της καραμπίνας και του «ξέρεις ποιος είμαι γω ρε».![]()
![]()
![]()
Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:58 Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
Ειπαμε , μη τα ξαναλεμε . ( πηξιμο - σκουξιμο - κλαψιμο με οποια σειρα κανετε γουστο . )
Να και ο αινσταιν . τελικα το φορα εχει επιστημονες . εξισωνει το ζωο που παει ενστικτωδώς (καλα εκανες τυπε και δε το τιμωρησες ) , με τα ζωα γιατι yolo .Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:17Έπιασα σκύλο να μου πνίγει τις κότες στο κοτέτσι και δεν μου πέρασε απ' το μυαλό να θέσω την ζωή του σε κίνδυνο. Σκύλο, όχι άνθρωπο.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 22:58 Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
Εκείνος στην Κορινθία που σκότωσε τον Ρομά που μπήκε σπίτι του να κλέψει, τι κάνει; Είναι στην φυλακη;Highlander έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:16Ναι αυτό είπαμε να πάει να πει στον δικαστή να του πει ότι φοβόταν πως θα κολλήσει η ντοματιά της κορονοιο και μετά θα κολλήσει κι αυτή και γι αυτό τους πυροβόλησε.Juno έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:12Με το σπίτι του εκεί κοντά, ο ιός δεν θα μείνει να τον περιμένει.Highlander έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:09
Οι δεκαεξάχρονοι στο θερμοκήπιο πήγαν και πήραν ντομάτες, όχι στους γονείς του δράστη.
Βρε Χαϊλαντερ, πες μου που μένεις να έρθω να κλέψω. Έτσι για να δω πώς θα αντιδράσεις.
Άμα έρθουν να σε κλέψουν πραγματικά επικίνδυνοι και να σου μπουν στο σπίτι όχι στο θερμοκήπιο να σου πάρουν ντομάτες, γενικά το καλύτερο είναι να μην αντιδράσεις καθόλου, διαφορετικά διατρέχεις πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο.
Τώρα αν έρχονταν να μου πάρουν καμιά ντομάτα έξω από το βασικό μου σπίτι κιόλας και τους πυροβολούσα θα ήμουν απλά καθίκι.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 7 Απαντήσεις