!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
LOUROS

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LOUROS »

foscilis έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:20
vagabondo έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:16 Άλλο η πολυκοσμία και ο συνωστισμος και άλλο η τήρηση της απόστασης 2 μέτρων. Μια χαρά μπορούν οι συγκεκριμένοι μαλάκες να περπατάνε σε ζευγάρια σε άσχετο πεζοδρόμιο, θα κλείσουν και όλα τα πεζοδρόμια;
Φαντάζομαι τελικά ναι.

Και όχι δεν είναι άλλο, γιατί άμα δεν τηρείς τα 2 μέτρα με τον φίλο σου που είναι και το εύκολο σιγά μην τα τηρείς με τους υπόλοιπους 4998 που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Τα ξέρουμε αυτά τα 'για δυο δευτερόλεπτα δεν έγινε τίποτα' που αθροίζονται σε κάτι τεράστιο, εμείς ήμασταν Έλληνες καμιά εκατοστή χρόνια παραπάνω.
Ιός είναι ρε πστ μου, δεν είναι ψείρες και τσιμπούρια. Αν είναι να πεθάνετε στο πεζοδρόμιο, θα πεθάνετε και στις πολυκατοικίες και στα μπαλκόνια. Η παραλιαική σας χάλασε. Έλεος πια με τον σανό.
We're on a mission from God 777
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 16:01
foscilis έγραψε: 01 Απρ 2020, 15:51 Παρεμπιπτόντως οι τηλεφακοι μεγαλώνουν τις αποστάσεις μεταξύ των αντικειμένων της εικόνας, δεν τις μικραίνουν. Οι ευρυγώνιοι τις μικραίνουν. Γι' αυτό καμία ινφλουένσερ δε βγάζει σέλφι με διακοσάρη φακό αλλά με τους 8mm του κινητού.
Αν έβγαζε σέλφι με διακοσάρη έπρεπε να έχει το χέρι του Τιραμόλα.
:lol:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

LOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:34 Ιός είναι ρε πστ μου, δεν είναι ψείρες και τσιμπούρια.
Κρετίνε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:34
foscilis έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:27 Χρειάζεται 3d calibration για να διαπιστώσεις ότι σε αυτήν την εικόνα δεν έχει 17-20 άτομα ούτε απέχουν 1.6 χιλιόμετρα ο πιο κοντινός από τον πιο μακρινό όπως λέει το φοιτητρόνι που αρθρογραφεί απλήρωτα επί του θέματος στην ΕΦΣΥΝ;

Εικόνα
Που κολλάει η εφσυν;

Όχι δεν έχει 20 άτομα, αλλά δεν είναι και τέτοια η πυκνότητα.
οι συριζαίοι ξεκίνησαν αυτές τις μαλακιες και η ΕΦΣΥΝ έκανε ολόκληρο ρεπορτάζ για να "αποδείξει" ότι είναι όλα εφέ και η παραλιακή άδεια.

Αυτά αναπαράγεις.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

LOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:34
Ιός είναι ρε πστ μου, δεν είναι ψείρες και τσιμπούρια. Έλεος πια με τον σανό.
Όντως...έλεος.
Δεν χόρτασες ακόμα;
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

foscilis έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:43
οι συριζαίοι ξεκίνησαν αυτές τις μαλακιες και η ΕΦΣΥΝ έκανε ολόκληρο ρεπορτάζ για να "αποδείξει" ότι είναι όλα εφέ και η παραλιακή άδεια.

Αυτά αναπαράγεις.
Δεν αναπαράγω τίποτα. Η πιό τρανταχτή απόδειξη είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας να φοράει μάσκα ή γάντια. Το θεωρείς φυσιολογικό;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:51

Αυτά αναπαράγεις.
Δεν αναπαράγω τίποτα. Η πιό τρανταχτή απόδειξη είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας να φοράει μάσκα ή γάντια. Το θεωρείς φυσιολογικό;
Η παραλία της Θεσσαλονίκης είναι ρε τύπε, όχι το marvel universe.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Όσο περνά ο καιρός, όλο και λιγότεροι φορούν μάσκες και γάντια γενικότερα.

Το τί ισχύει και τί δεν ισχύει για το βίντεο το περιγράφει ένας καταγεγραμμένος σε αυτό:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Αυτά αναπαράγεις.
για μαλάκες που έχουν μηδενική επίγνωση του προβλήματος;

Ναι.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Golden Age έγραψε: 01 Απρ 2020, 08:38
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:27 Κότες
Κότες
Κότες
Κότες
Κότες
Κότες

ΚΟΤΕΣ

Δεν θέλησαν να ασχοληθούν με τους μηχανισμούς των τρολλ που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλλιεργούν "αμφισβήτηση" της επικινδυνότητας του κορωνοϊού.

Ας δρέψουν τώρα τους καρπούς της αδιαφορίας τους...
την πηρε χαμπαρι ο Χιος :smt005:

«Εγώ είμαι… τρελή και έτσι κι αλλιώς από τη φύση μου ζω την ζωή μου στο έπακρο. Και τι εννοώ με αυτό, εκεί που περπατάω μου αρέσει να τρομάζω τον κόσμο, να τους χαμογελώ, είμαι μια γυναίκα έξω καρδιά. Εγώ είχα πάει στη ΔΕΘ για να κάνω μια βόλτα στα περίπτερα. Είδα, λοιπόν, ότι γινόταν ένας συνωστισμός και δεν μπορούσα να προχωρήσω με τίποτα. Είχα και κάτι νεύρα…. Και ξαφνικά εκείνη την ώρα βλέπω τον Αλέξη Τσίπρα και παθαίνω ένα σοκ. Επειδή εμένα μου αρέσει να βγάζω συνέχεια στιγμιότυπα και να τα ανεβάζω στα social, πάω δίπλα του και τού λέω να βγάλουμε μια φωτογραφία. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τόν αιφνιδίασα, αφού τελικά τράβηξα βίντεο, αλλά δεν μου είπε τίποτα! Και έτσι μου βγήκε το ‘’θα τρελαθώ, σας αγαπώ’’. Να σου πω την αλήθεια είναι ωραίος άνδρας και εγώ αυτόν ψήφισα. Αν και τον αιφνιδίασα νομίζω ότι με συμπάθησε. Δεν περίμενα, βέβαια, να γίνει αυτός ο χαμός!».
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... b7-%ce%a5/
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

foscilis έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:57

Αυτά αναπαράγεις.

Ναι.
Είδα και το video που παρέθεσε ο Golden. Νομίζω μπορούμε να καταλήξουμε ότι ο τηλεφακός δίνει μία πιό πυκνή συγκέντρωση κόσμου από ότι στην πραγματικότητα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

nostromos έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:59
Golden Age έγραψε: 01 Απρ 2020, 08:38
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:27 Κότες
Κότες
Κότες
Κότες
Κότες
Κότες

ΚΟΤΕΣ

Δεν θέλησαν να ασχοληθούν με τους μηχανισμούς των τρολλ που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλλιεργούν "αμφισβήτηση" της επικινδυνότητας του κορωνοϊού.

Ας δρέψουν τώρα τους καρπούς της αδιαφορίας τους...
την πηρε χαμπαρι ο Χιος :smt005:

«Εγώ είμαι… τρελή και έτσι κι αλλιώς από τη φύση μου ζω την ζωή μου στο έπακρο. Και τι εννοώ με αυτό, εκεί που περπατάω μου αρέσει να τρομάζω τον κόσμο, να τους χαμογελώ, είμαι μια γυναίκα έξω καρδιά. Εγώ είχα πάει στη ΔΕΘ για να κάνω μια βόλτα στα περίπτερα. Είδα, λοιπόν, ότι γινόταν ένας συνωστισμός και δεν μπορούσα να προχωρήσω με τίποτα. Είχα και κάτι νεύρα…. Και ξαφνικά εκείνη την ώρα βλέπω τον Αλέξη Τσίπρα και παθαίνω ένα σοκ. Επειδή εμένα μου αρέσει να βγάζω συνέχεια στιγμιότυπα και να τα ανεβάζω στα social, πάω δίπλα του και τού λέω να βγάλουμε μια φωτογραφία. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τόν αιφνιδίασα, αφού τελικά τράβηξα βίντεο, αλλά δεν μου είπε τίποτα! Και έτσι μου βγήκε το ‘’θα τρελαθώ, σας αγαπώ’’. Να σου πω την αλήθεια είναι ωραίος άνδρας και εγώ αυτόν ψήφισα. Αν και τον αιφνιδίασα νομίζω ότι με συμπάθησε. Δεν περίμενα, βέβαια, να γίνει αυτός ο χαμός!».
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... b7-%ce%a5/
Έχει και ομάδα στο f/b (απο παλιότερα)...
Άβαταρ μέλους
foscilis

vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 18:05
foscilis έγραψε: 01 Απρ 2020, 17:57

Ναι.
Είδα και το video που παρέθεσε ο Golden. Νομίζω μπορούμε να καταλήξουμε ότι ο τηλεφακός δίνει μία πιό πυκνή συγκέντρωση κόσμου από ότι στην πραγματικότητα.
Στο διαμήκες ναι.

Στο εγκάρσιο όχι, κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Επίσης ο τηλεφακός δεν βάζει εσπρέσσο φρέντο στο χέρι του "ασκούμενου" ούτε μετατρέπει τις δυάδες σε τριάδες και τετράδες.
Άβαταρ μέλους
LOUROS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LOUROS »

Σας απαγορέψανε και τον καφέ εκει;
We're on a mission from God 777
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Εντωμεταξυ λέτε για τα δυο μέτρα όταν έχουν βγει επιστήμονες που τονίζουν ότι δεν είναι αρκετά για σίγουρη προφύλαξη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”