Eνταξει, δεν είπαμε να τον διασωληνωσουμε κιόλας.Στύγιος έγραψε: 01 Απρ 2020, 03:02Καμιά εκκλησία εκκομισκευμένων φιλοχρήματων ιερέων δε θα σε βοηθήσει. Κατά μόνας κι ας μας ελεήσει ο Θεός.Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 02:55 Σε παρόμοια περίπτωση με βοήθησε πολύ η εκκλησία. Δεν χρειάζεται να γίνεις ξαφνικά ο πιο πιστός άνθρωπος του κόσμου, άρχισε να πηγαίνεις στις τελετές και να ψάχνεις την κατάνυξη.
Edit: Άρχισε μόλις περάσει η φάση με τον κορωνοϊό βέβαια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγνωμη
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Συγνωμη
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καλα τωρα μην ισοπεδωνεις καταστασεις και εσυ βρε Στυγιε!,εξαλλου η εκκλησια ειναι κατι παραπανω απο ολα αυτα,τελος παντων δεν ειναι και του παροντος,μην κανουμε αυτην την κουβεντα εδω.
Συμφωνώ ότι καμιά εκκλησία φιλοχρήματων ιερέων δεν θα βοηθήσει, αλλά μπορεί να βοηθήσει μια εκκλησία ενός τίμιου ιερέα. Το κατά μόνας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό, χρειάζεται κι η κοινωνικοποίηση. Ήταν μία φάση που δεν εκτιμούσα καθόλου τον εαυτό μου κι ήταν καθάρσιο να συναναστρέφομαι με κόσμο που με ήξερε αλλά δεν με κατέκρινε. Αυτό το "κατά μόνας" δεν μπορεί να σου το δώσει.Στύγιος έγραψε: 01 Απρ 2020, 03:02Καμιά εκκλησία εκκομισκευμένων φιλοχρήματων ιερέων δε θα σε βοηθήσει. Κατά μόνας κι ας μας ελεήσει ο Θεός.Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 02:55 Σε παρόμοια περίπτωση με βοήθησε πολύ η εκκλησία. Δεν χρειάζεται να γίνεις ξαφνικά ο πιο πιστός άνθρωπος του κόσμου, άρχισε να πηγαίνεις στις τελετές και να ψάχνεις την κατάνυξη.
Edit: Άρχισε μόλις περάσει η φάση με τον κορωνοϊό βέβαια.
Κόκκορας έγραψε: 01 Απρ 2020, 03:08 καλα τωρα μην ισοπεδωνεις καταστασεις και εσυ βρε Στυγιε!,εξαλλου η εκκλησια ειναι κατι παραπανω απο ολα αυτα,τελος παντων δεν ειναι και του παροντος,μην κανουμε αυτην την κουβεντα εδω.
Έχω δει πολλά ,έχω αντέξει περισσότερα... θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου
Αναμάρτητος ουκ ειμί και εγώ ζητώ συγγνώμη απ' όλους εδώ μέσα ..
Τωρα καταλαβα..
- Veni Vidi Vici
Δεν διάβασα ενδελεχώς, όσα γράφτηκαν στο νήμα.
Πάντως, είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσουμε συγγνώμη όλοι μας, για τα λάθη μας.
Και μακριά από παπάδες.
Πάντως, είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσουμε συγγνώμη όλοι μας, για τα λάθη μας.
Και μακριά από παπάδες.
Αlea jacta est
Κι αυτο θα περασει..ισχυει και για εσενα ζτεο
Υπομονη ρε τσακαλια..
Ρε, κάνε μου μια χάρη. Ρίξε λίγο κρύο νερό στη μούρη σου πριν γράψεις κάτι άλλο.Veni Vidi Vici έγραψε: 01 Απρ 2020, 03:33 Δεν διάβασα ενδελεχώς, όσα γράφτηκαν στο νήμα.
Και μακριά από παπάδες.
Κι εμείς καταναλώνουμε λίγο υγρόν θάρρος γράφοντας ξημερώματα στο πχόρουμ αλλά εσένα σήμερα σου έχει ξεφύγει.
- Veni Vidi Vici
Έχω φορτηγό, πάμε μια βόΡτα;Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 03:36Ρε, κάνε μου μια χάρη. Ρίξε λίγο κρύο νερό στη μούρη σου πριν γράψεις κάτι άλλο.Veni Vidi Vici έγραψε: 01 Απρ 2020, 03:33 Δεν διάβασα ενδελεχώς, όσα γράφτηκαν στο νήμα.
Και μακριά από παπάδες.
Κι εμείς καταναλώνουμε λίγο υγρόν θάρρος γράφοντας ξημερώματα στο πχόρουμ αλλά εσένα σήμερα σου έχει ξεφύγει.
Αlea jacta est
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θα ζητήσω και γω συγγνώμη αργότερα γιατί τώρα δεν έχω χρόνο να αναλύσω την κατάστασή μου.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Ρε στην Αγγλία λέει έχουν εκτοξευθεί στα ύψη οι πωλήσεις σπόρων!Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:25 Λοιπόν, αν καταφέρουν και προμηθευτούν σπόρους (πουτάνα Μονσάντο και τώρα Μάιερ) για να φυτέψουν μπορούμε να δουλέψουμε στα χωράφια γιατί με κλειστά σύνορα δεν πρόκειται να έρθουν οι εποχιακοί εργάτες από τις γείτονες χώρες.
Πως σας φαίνεται;
Λέτε να ξέρουν οι Άγγλοι;
(Νταξ κάθε φορά που βλέπω την εικόνα σου μου έρχεται στο μυαλό η φωνή του Αυλωνίτη στην γνωστή ταινία που είναι αλλοίθωρος! Δεν μπορώ!
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη και ελπίζω στην κατανοήση.
Είμαι σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι στη ζωή μου. Τα μεγάλα προβλήματα τα έχω ξεπεράσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλα.
Προς το παρόν είμαι άνεργος και διαβάζω. Με ορίζοντα κάτι καλύτερο. Έχω κάνει το επάγγελμα του δημοσιογράφου, και έχοντας την ανάλογη κατάρτιση. Τυπικά δηλάδη είμαι και τώρα δημοσιογράφος. Ήταν ωραίο και βασανιστικό. Το σέβομαι και το σιχαίνομαι σαν επάγγελμα. Όμως αυτό με φθείρει υπερβολικά και δεν αντέχω άλλη φθορά. Θέλω να γράφω βιβλία.
Ίσως σας φανεί παράξενο αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολυγραφότατος. Αλλά εδώ δεν παραθέτω λινκς, ούτε τεκμηριώνω τις απόψεις μου, γιατί το θεωρώ κάτι σαν δουλειά, απλά θέλω να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου. Χωρίς να «λερώνω» τα χέρια μου.
Έχω ως μοναδική επιλογή λοιπόν να δουλέψω ως ανειδίκευτος. Και αυτό με κάνει να νιώθω άξεστος και γι' αυτό επιδιώκω περαιτέρω σπουδές.
Ξεκίνησα εδώ σαν τρολ. Και ως τρολ με θεωρείτε. Ίσως έχω το τρολ στοιχείο μέσα μου, το μικρόβιο του τρολ. Το να είμαι τρολ είναι εξαιτίας της ψυχοπαθολογίας. Αλλά δεν είμαι πια τρολ. Γλυκιές ήταν κάποιες μέρες του τρολαρίσματος παλιά. Πάντως τώρα δεν κάνω ούτε καν προσπάθεια για να τρολάρω. Ακόμη και τέλειες βάζω κόντρα στο στυλ μου. Γράφω καιρό τώρα σοβαρά, και τόσο ειλικρινά ώστε να βλέπετε την πληγή που έχω στην καρδιά.
Δεν ξέρω πότε θα με δείτε σοβαρά, ίσως περάσουν χρόνια. Εγώ απαντάω σοβαρά όσο μπορώ. Έχω γίνει ο άνθρωπος δίχως χιούμορ. Και με θεωρείτε βαρετό. Θα προτιμούσατε να είμαι ένα τρολ όπως παλιά.
Έχω μια δικιά μου ενασχόληση με τα πολιτικά. Ήμουν εθνικιστής (και κοντά στον κομμουνισμό) ανέκαθεν. Ωστόσο αυτά που μπορώ να πω εδώ δεν μπορώ να τα πω ούτε για πλάκα με τις συντρόφισσες. Δεν καταλαβαίνουν. Στο πχώρουμ υπάρχει ελευθερία λόγου κι αυτό είναι λυτρωτικό. Μπορούμε να πούμε για τα πάντα.
Γι' αυτό πάντα μου άρεσε να τρολάρω άλλους εθνικιστές. Το διασκέδασα όσο δεν πάει. Αλλά κρατάτε μεγάλη κακία για μένα. Ίσως να μη με αποδεχτείτε ποτέ.
Αυτός είμαι.
Είμαι σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι στη ζωή μου. Τα μεγάλα προβλήματα τα έχω ξεπεράσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλα.
Προς το παρόν είμαι άνεργος και διαβάζω. Με ορίζοντα κάτι καλύτερο. Έχω κάνει το επάγγελμα του δημοσιογράφου, και έχοντας την ανάλογη κατάρτιση. Τυπικά δηλάδη είμαι και τώρα δημοσιογράφος. Ήταν ωραίο και βασανιστικό. Το σέβομαι και το σιχαίνομαι σαν επάγγελμα. Όμως αυτό με φθείρει υπερβολικά και δεν αντέχω άλλη φθορά. Θέλω να γράφω βιβλία.
Ίσως σας φανεί παράξενο αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολυγραφότατος. Αλλά εδώ δεν παραθέτω λινκς, ούτε τεκμηριώνω τις απόψεις μου, γιατί το θεωρώ κάτι σαν δουλειά, απλά θέλω να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου. Χωρίς να «λερώνω» τα χέρια μου.
Έχω ως μοναδική επιλογή λοιπόν να δουλέψω ως ανειδίκευτος. Και αυτό με κάνει να νιώθω άξεστος και γι' αυτό επιδιώκω περαιτέρω σπουδές.
Ξεκίνησα εδώ σαν τρολ. Και ως τρολ με θεωρείτε. Ίσως έχω το τρολ στοιχείο μέσα μου, το μικρόβιο του τρολ. Το να είμαι τρολ είναι εξαιτίας της ψυχοπαθολογίας. Αλλά δεν είμαι πια τρολ. Γλυκιές ήταν κάποιες μέρες του τρολαρίσματος παλιά. Πάντως τώρα δεν κάνω ούτε καν προσπάθεια για να τρολάρω. Ακόμη και τέλειες βάζω κόντρα στο στυλ μου. Γράφω καιρό τώρα σοβαρά, και τόσο ειλικρινά ώστε να βλέπετε την πληγή που έχω στην καρδιά.
Δεν ξέρω πότε θα με δείτε σοβαρά, ίσως περάσουν χρόνια. Εγώ απαντάω σοβαρά όσο μπορώ. Έχω γίνει ο άνθρωπος δίχως χιούμορ. Και με θεωρείτε βαρετό. Θα προτιμούσατε να είμαι ένα τρολ όπως παλιά.
Έχω μια δικιά μου ενασχόληση με τα πολιτικά. Ήμουν εθνικιστής (και κοντά στον κομμουνισμό) ανέκαθεν. Ωστόσο αυτά που μπορώ να πω εδώ δεν μπορώ να τα πω ούτε για πλάκα με τις συντρόφισσες. Δεν καταλαβαίνουν. Στο πχώρουμ υπάρχει ελευθερία λόγου κι αυτό είναι λυτρωτικό. Μπορούμε να πούμε για τα πάντα.
Γι' αυτό πάντα μου άρεσε να τρολάρω άλλους εθνικιστές. Το διασκέδασα όσο δεν πάει. Αλλά κρατάτε μεγάλη κακία για μένα. Ίσως να μη με αποδεχτείτε ποτέ.
Αυτός είμαι.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση