χαιρετίζω!Lugozzi έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:53talaipwros έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:37LOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:36 Δεν γαμιούνται οι κινέζοι λεω εγω. Μέχρι πριν 15 μέρες κάθε μέρα σε τίγκα στον υπόγειο είμαστε κι ακόμα ζούμε μερικοί.
Μας κατέβηκαν μαζικά τον Γενάρη για την "Πρωτοχρονιά" τους απ' το Γουχάν..
Ο μέσος Άγγλος γενικά κρατάει 2μ απόσταση σε φυσιολογικές συνθήκες.
Τώρα δεν κουνάει φύλο, κι αν είναι να κολλήσουμε εξω στους δρόμους, φακ ιτ δλδ, ολοι νεκροί είμαστε.
Θα πληρώσουνε τα καριόλια, κι οχι μόνο με μάσκες.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Αγγλία υπέρ του ιού
- Μαυροβασίλης
Re: Η Αγγλία υπέρ του ιού
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Φίλε μου, έχεις δίκιοLOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:49Ολοι ανοσία της αγέλης κάνουνε, απλά εσυ δεν το πήρες χαμπάρι ακόμα.mao mao έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:48τα άλλα τα καριόλια που μιλούσαν για ανοσία αγέλης δεν πρέπει να πληρώσουν;LOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:36 Δεν γαμιούνται οι κινέζοι λεω εγω. Μέχρι πριν 15 μέρες κάθε μέρα σε τίγκα στον υπόγειο είμαστε κι ακόμα ζούμε μερικοί.
Τώρα δεν κουνάει φύλο, κι αν είναι να κολλήσουμε εξω στους δρόμους, φακ ιτ δλδ, ολοι νεκροί είμαστε.
Θα πληρώσουνε τα καριόλια, κι οχι μόνο με μάσκες.
Με δεδομένο οτι σε κάθε χώρα, ο ιός είχε εισχωρήσει πολύ πριν τις επίσημες ανακοινώσεις
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Τον πλάτανο δε βλέπω
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Gouerino 4
Καλα εισαι ρε παικτουρα;LOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:36 Δεν γαμιούνται οι κινέζοι λεω εγω. Μέχρι πριν 15 μέρες κάθε μέρα σε τίγκα στον υπόγειο είμαστε κι ακόμα ζούμε μερικοί.
Θα πληρώσουνε τα καριόλια, κι οχι μόνο με μάσκες.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τι φάση? οι εγγλέζοι είναι αποφασισμένοι να κολλήσουν όλοι για να εκδικηθούν τους κινέζους που τους έστειλαν τον ιό?
Ναι ρε μαλάκα, τους τρώω για πρωϊνό τους κορωνοιούς, χλωμό να μην έχουνε ηδη οι μισοί εδω ανοσία...δεν αστιεύομαι για τα πάρτυ των Κινέζων στην αρχή του χρόνου και το τι κρυώματα κυκλοφορούσαν...σε 3 ορόφους στο γραφείο μου μοιράζανε ιούς και μετά την κάνανε τα μονιά, εξαφανίστηκαν.
We're on a mission from God 777
- Μαυροβασίλης
ε σιγά, αφού θα αποζημιωθούν από τους κινέζους για τις απώλειες.dna replication έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:07 τι φάση? οι εγγλέζοι είναι αποφασισμένοι να κολλήσουν όλοι για να εκδικηθούν τους κινέζους που τους έστειλαν τον ιό?
λολ, δεν κατάλαβες καλά τι θα γίνει.mao mao έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:14ε σιγά, αφού θα αποζημιωθούν από τους κινέζους για τις απώλειες.dna replication έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:07 τι φάση? οι εγγλέζοι είναι αποφασισμένοι να κολλήσουν όλοι για να εκδικηθούν τους κινέζους που τους έστειλαν τον ιό?
Για πες ρε παίκτη τι θα γίνει μη μας το κρατάς κρυφό.
Κινα εισαι; Αν θες πες λιγο τι παιζει εκει. Οτι και να πεις χρησιμο θα ειναι.LOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:12Ναι ρε μαλάκα, τους τρώω για πρωϊνό τους κορωνοιούς, χλωμό να μην έχουνε ηδη οι μισοί εδω ανοσία...δεν αστιεύομαι για τα πάρτυ των Κινέζων στην αρχή του χρόνου και το τι κρυώματα κυκλοφορούσαν...σε 3 ορόφους στο γραφείο μου μοιράζανε ιούς και μετά την κάνανε τα μονιά, εξαφανίστηκαν.
Βασικα ζω για να ακουσω οτι το ξεπερασε, γιατι αυτη η αβεβαιοτητα για το ποσο θα κρατησει η καραντινα δε παλευεται
-
Gouerino 4
Βρεττανία ειναιLETO έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:17Κινα εισαι; Αν θες πες λιγο τι παιζει εκει. Οτι και να πεις χρησιμο θα ειναι.LOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:12Ναι ρε μαλάκα, τους τρώω για πρωϊνό τους κορωνοιούς, χλωμό να μην έχουνε ηδη οι μισοί εδω ανοσία...δεν αστιεύομαι για τα πάρτυ των Κινέζων στην αρχή του χρόνου και το τι κρυώματα κυκλοφορούσαν...σε 3 ορόφους στο γραφείο μου μοιράζανε ιούς και μετά την κάνανε τα μονιά, εξαφανίστηκαν.
Βασικα ζω για να ακουσω οτι το ξεπερασε, γιατι αυτη η αβεβαιοτητα για το ποσο θα κρατησει η καραντινα δε παλευεται
Φαίνεται όμως ότι η ευθύνη για την εξάπλωση του ιού εκτός Κίνας δεν είναι αρκετή για να δικαιολογήσει αντίμετρα, πρέπει να βάλουν το χεράκι τους και οι Βρετανοί για να δικαιολογήσουν τα κρεμάσματα μεγιστοποιώντας τον αριθμό των νεκρών.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ποια Κίνα ρε συ... στο Λονδίνιουμ είμαι, εδω μας κατεβηκαν ολοι. Απο το China Town, τα εστιατόρια, τις πόρνες, τους μετανάστες, τα φαρμακεία με τα φίδια και τις νυχτερίδες, Γουχάν μκΙΙ, είναι εδω.LETO έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:17Κινα εισαι; Αν θες πες λιγο τι παιζει εκει. Οτι και να πεις χρησιμο θα ειναι.LOUROS έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:12Ναι ρε μαλάκα, τους τρώω για πρωϊνό τους κορωνοιούς, χλωμό να μην έχουνε ηδη οι μισοί εδω ανοσία...δεν αστιεύομαι για τα πάρτυ των Κινέζων στην αρχή του χρόνου και το τι κρυώματα κυκλοφορούσαν...σε 3 ορόφους στο γραφείο μου μοιράζανε ιούς και μετά την κάνανε τα μονιά, εξαφανίστηκαν.
- Μαυροβασίλης
στο Λονδίνο κάνουν ότι μπορούν, εδώ στην αγρανάπαυση της επαρχίας είναι απογοητευτικά τα νούμεραvatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 01:22 πρέπει να βάλουν το χεράκι τους και οι Βρετανοί για να δικαιολογήσουν τα κρεμάσματα μεγιστοποιώντας τον αριθμό των νεκρών
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση