!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συγνωμη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Συγνωμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:25 Λοιπόν, αν καταφέρουν και προμηθευτούν σπόρους (πουτάνα Μονσάντο και τώρα Μάιερ) για να φυτέψουν μπορούμε να δουλέψουμε στα χωράφια γιατί με κλειστά σύνορα δεν πρόκειται να έρθουν οι εποχιακοί εργάτες από τις γείτονες χώρες.

Πως σας φαίνεται;
Μπορουμε να στησουμε συμμοριες
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Νon4me έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:47
zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:33 Θελω να ζητησω συγνωμη απο το πχορουμ για την κλαψα μου.Εχει δικιο ο ΝΑΜ πολλοι ειναι στην ιδια κατασταση με μενα.Απλα η κριση επιδεινωσε την κατασταση που βιωνα.Ειμαι 42 ετων εχω ενα βιογραφικο ΓΤΠΚ λογω δικων μου λαθων.Αναγκαστηκα να γραψω ψεματα στο βιογραφικο μου και να προσθεσω προυπηρεσια σε ενα οπτικο καταστημα που ειχε κλεισει μπας και δελεασω κανεναν αλλα.....απετυχα.
Ειμαι σε μια κατασταση που νιωθω οτι τα εχω χασει ολα και ποιο πολλη νιωθω οτι εχω χασει πολυτιμο χρονο κανωντας λαθασμενες επιλογες που δεν μπορω να διορθωσω.Ελπιζω να μην σας κουρασα η ενοχλησα με την κλαψα μου.
Κοιταξε . Ενας γενικός κανονας ειναι πως και ολα να τα εχεις . - ολα - ομως αν εισαι αρνητικος ( στη σκεψη - με τον εαυτο σου κλπ ) θα βγαζεις αρνητικοτητα . Ενταξει εχεις καποια προβληματα ( οπως ολοι μας ). Μη σκεφτεσαι αρνητικα κοιτα τι θα κανεις εδω και περα , προσπαθησε να αλλαξεις κατι γιαυτο , δοκιμασε διαφορετικα . ενταξει εχεις ασχοληθει με τα οπτικα αλλα μπορει να πας πχ για προσωρινο μεροκαματο καπου αλλου να γνωρισεις νεο κοσμο να αλλαξει κατι να βρεις μια νεα ευκαιρια κοκ .
:goodpost:
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:27
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:25 Λοιπόν, αν καταφέρουν και προμηθευτούν σπόρους (πουτάνα Μονσάντο και τώρα Μάιερ) για να φυτέψουν μπορούμε να δουλέψουμε στα χωράφια γιατί με κλειστά σύνορα δεν πρόκειται να έρθουν οι εποχιακοί εργάτες από τις γείτονες χώρες.

Πως σας φαίνεται;
Εικόνα
Για να κάνουμε τι;
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:05 ο Ορεστης ετοιμαζεται για μεγαλα πραγματα τυπε μαλλον :102:
Ο Ορέστης έγραφε και στο phychology.gr από χρόνια τον έχω διαβάσει, με το ίδιο ψευδώνυμο, για τα ίδια πράγματα. Ίσως αν δεν τρόλαρε αρκετά, να είχαν καταφέρει εδώ να τον εμψυχώσουν κάπως, αλλά αυτά τα θέματα, δεν έχουν εύκολη λύση, για κανέναν, έχω γράψει και εγώ στο συγκεκριμένο forum.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:29
Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:27

Πως σας φαίνεται;
Εικόνα
Για να κάνουμε τι;
να κλέψουμε τα αγγουρια
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:31 να κλέψουμε τα αγγουρια
Ρε μεγάλε είπα δύο προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα οποία θα χρειαστούν εργάτες, στην συνέχεια θα βγούνε κι' άλλα, λόγω του προβλήματος θα ενισχυθεί η εγχώρια παραγωγή στα πάντα πιστεύω, εφόσον τα πράγματα πάνε όπως πάνε
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Προσωπικά δεν παρατήρησα καμία κλάψα από 'σενα, zteo. Μια χαρά άτομο μου φαίνεσαι, και είσαι από τους χρήστες που συμπαθώ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Δεν κούρασες. Μπορώ να πω οτι ανακούφισες, με την τραγωδία που ζούμε πολλοί νοιώθουμε αυτά τα συναισθήματα και είμαστε αντιμέτωποι με ανάλογες καταστάσεις. Μάλλον, όχι πολλοί, οι περισσότεροι. Κι ακόμη και γι αυτούς που δεν ισχύει τουλάχιστον προς το παρόν, νομίζω την χρειαζόντουσαν κι εκείνοι την κατάθεση αυτη. Για πολλούς λόγους.
Επίσης είναι πρώτη -σχεδόν φορά-που ανοίγει τέτοιο νήμα στο φόρουμ, ανθρώπινο, ειλικρινές, ταπεινό.
Ίσως ακολουθήσει μια νέα εποχή, ποιός ξέρει?

Ξεχώρισε το πρακτικό θέμα -της εργασίας από το συναισθηματικό της αυτοκριτικής για τα λάθη.
-Για το πρώτο, κάνε ό,τι μπορείς να επιβιώσεις στην κρίση που μας βρήκε. Εαν μπορείς παράλληλα , βάζεις βάση και ψάχνεις για κάτι καλύτερο.
-Για το δεύτερο, αφού κάνεις την αυτοκριτική και αυτομαστιγωθείς για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα που να νοιώσεις οτι εντάξει φτάνει τώρα αρκετά με τιμώρησα (πρόσεξε να το εντοπίσεις το σημείο!) μετά δώσε συγχωροχάρτι και άφησέ το πίσω εαν στο έλεγα και με θεολογικούς όρους :P είναι αμαρτία να θυμάσαι μετανοημένες και εξομολογημένες αμαρτίες... Εαν δεν το αφήσεις πίσω και γυρνάς συνέχεια και κοιτάς, θα μείνεις "στήλη άλατος" με θεολογικά δεδομένα πάλι, κάτι τέτοιο έπαθε και η γυναίκα του Λωτ. Δεν υπάρχει λόγος. Συνήθως αυτό που συμβαίνει ειναι οτι μας πιάνουν ενοχές και θυμός με τον εαυτό μας. Τί να κάνουμε, το "στερνή μου γνώση" το έχουν πει ήδη άλλοι, πολύ πριν από εμας. Δεν είσαι ο μόνος που αλλιώς τα μέτρησες κάποτε για χ,ψ λόγους και αλλιώς βγήκαν. Είσαι δηλαδή κι εσύ άνθρωπος. Ναι οκ, δεν είμαστε Θεοί με ξανα θεολογικά δεδομένα, σπάσε τα μούτρα του Αντί, αυτό θέλει να σε κάνει να νομίζεις και μετά σε πιάνει και σε γυρνάει σβούρες σαν χρυσόμυγα με κλωστή στο ποδάρι. Ούτε οι σούπερ γαμάτοι. Κάποτε το καταλαβαίνουμε αυτό μέσα από διάφορες καταστάσεις.

Επίσης άκρως χρήσιμη πρακτική συμβουλή: δες τα λίγο σαν να είσαι ένας τρίτος, σαν να παρακολουθείς την ζωή σου απεξω.
Αποστασιοποιήσου από το υπερβολικό συναίσθημα και κριτική και άγχος. Σαν τρίτος και για τα συναισθήματά σου και για την έκβαση. ΔΕΝ γνωρίζεις ΠΟΤΕ τί σου ξημερώνει, είτε καλό είτε άσχημο. Αυτό στο υπογράφω με πόδια και με χέρια. ΑΥτή η τακτική είναι και πιο ταπεινή με την ουσιαστική έννοια: η σοφία οτι η ζωή δεν είναι στον απόλυτο έλεγχό μας. για να βάλω πάλι το θεολογικό δεδομένο, δεν είναι καθόλου στον έλεγχό μας γιατί πολύ απλά εμείς δεν μπορούμε καν να δημιουργήσουμε ίχνος ζωής, εξαρτώμαστε από την Ζωή αλλά Αυτή έχει τους δικούς Του κανόνες

Πιο δυνατή και γλυκειά ψυχή εύχομαι να βγεις από όλο αυτό (δεδομένου οτι θα βγεις ζωντανός από τον κορωνοιό γιατί σκέψου να βασανίζεσαι τώρα έτσι και στο τέλος όλα αυτά να στα ρουφήξει ο κοβιντ! ε? :P :D τελευταίο θεολογικό δεδομένο και κλείνω μην αρπάξω κι εγώ προειδοποίηση για σπαμ :P, ματαιότης ματαιοτήτων -και στο ενδιάμεσο λίγο ναρκωτικούλι να ξεχνιόμαστε)

Συγγνώμη εαν κούρασα, προσπάθησα να φανώ πρακτική και όχι θεωρητική και μελοδραματική (γιατί το τελευταίο το 'χω το γ@μημένο το ταλέντο! :fp: γιατί το δεδομένο της λαικής σοφίας λέει: πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Εχει ο Θεος φιλε.
Μην το ξεχνας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:33 Θελω να ζητησω συγνωμη απο το πχορουμ για την κλαψα μου.Εχει δικιο ο ΝΑΜ πολλοι ειναι στην ιδια κατασταση με μενα.Απλα η κριση επιδεινωσε την κατασταση που βιωνα.Ειμαι 42 ετων εχω ενα βιογραφικο ΓΤΠΚ λογω δικων μου λαθων.Αναγκαστηκα να γραψω ψεματα στο βιογραφικο μου και να προσθεσω προυπηρεσια σε ενα οπτικο καταστημα που ειχε κλεισει μπας και δελεασω κανεναν αλλα.....απετυχα.
Ειμαι σε μια κατασταση που νιωθω οτι τα εχω χασει ολα και ποιο πολλη νιωθω οτι εχω χασει πολυτιμο χρονο κανωντας λαθασμενες επιλογες που δεν μπορω να διορθωσω.Ελπιζω να μην σας κουρασα η ενοχλησα με την κλαψα μου.
μην σκεφτεσαι το παρελθον και μην στενοχωριεσαι,μεγαλος δεν εισαι πολλοι ειναι στην θεση σου,απο δω και περα αξιοποιησε τον χρονο σου οπως νομιζεις καλυτερα και παλεψε το
οτι γινει,πιστευω κατι καλο θα βγει
υπομονη και επιμονη :)
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

:smt038

μπράβα στο πχόρουμ

Ειμαι σε μια κατασταση που νιωθω οτι τα εχω χασει ολα και ποιο πολλη νιωθω οτι εχω χασει πολυτιμο χρονο κανωντας λαθασμενες επιλογες που δεν μπορω να διορθωσω
.Ελπιζω να μην σας κουρασα η ενοχλησα με την κλαψα μου.
αυτό είναι ένα υποχρεωτικό στάδιο που πρέπει να το περάσεις (όχι να το προσπεράσεις)

και θα το (ξε)περάσεις

just keep walking
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παντως δεν ξεκινας απο το μηδεν οπως νομιζεις
εχεις την υγεια σου,ακομα και φιλους να μην εχεις εχεις καποιον ανθρωπο να αγαπας και να σε αγαπαει.

εισαι 42,δεν εισαι 92

εχεις συνειδητοποιησει πεντε πραγματα
αν μαλιστα εβλεπες πνευματικα την κατασταση θα σου ελεγα πως η διαψευση των κοσμικων ελπιδων (οπως ελεγε καπως και ο πορφυριος)που φερνουν την (καλως εννοουμενη)ταπεινωση,ειναι η αρχη της πνευματικης αναγεννησης

αλλα αυτο ισως ακουγεται ως κηρυγμα,ισως δεν ειναι η ωρα,
τελος παντων θεωρω πως αν αρχιζεις και βαζεις σiγα σιγα καλες συνηθειες στην καθημερινοτητα σου και αρχιζει ςκαι ψαχνεσαι ποικιλοτροπως,ακομα και για κατι νεο(κατι που πολλοι στην ηλικια σου το πραττουν)βαζεις μικρους στοχους κατι καλο θα βγει
μην σε παιρνει απο κατω

πολλοι εχουν τα παντα και δεν εχουν τιποτα
εσυ δεν εισαι στο μηδεν οπως φανταζεσαι(αλλωστε καλα σου λενε πολυς κοσμος ιδιως στην ελλαδα ψαχνεται και η καραντινα επιτεινει αυτη την στενοχωρη κατασταση)
επιμονη κ υπομονη
ο Θεος μαζι σου zteo :)
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Σε παρόμοια περίπτωση με βοήθησε πολύ η εκκλησία. Δεν χρειάζεται να γίνεις ξαφνικά ο πιο πιστός άνθρωπος του κόσμου, άρχισε να πηγαίνεις στις τελετές και να ψάχνεις την κατάνυξη.

Edit: Άρχισε μόλις περάσει η φάση με τον κορωνοϊό βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πρέπει να σε στείλουμε στο νοσοκομείο από το νήμα που διεγράφη, για να σε θεραπεύσουν οι ηρωικές νοσοκόμες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 02:55 Σε παρόμοια περίπτωση με βοήθησε πολύ η εκκλησία. Δεν χρειάζεται να γίνεις ξαφνικά ο πιο πιστός άνθρωπος του κόσμου, άρχισε να πηγαίνεις στις τελετές και να ψάχνεις την κατάνυξη.

Edit: Άρχισε μόλις περάσει η φάση με τον κορωνοϊό βέβαια.
Καμιά εκκλησία εκκομισκευμένων φιλοχρήματων ιερέων δε θα σε βοηθήσει. Κατά μόνας κι ας μας ελεήσει ο Θεός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”