!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συγνωμη

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
zteo

Re: Συγνωμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:04
zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:47 Συγνώμη και από μένα αν σε έκανα να νιώσεις χειρότερα.
Μακάρι και είχα και συμβουλή για σένα που να μην είναι γενικολογία. Πριν δύο χρόνια έτσι ένιωθα κι εγώ πάντως και έκανα το μεγαλύτερο comeback της ζωής μου. (Δε θα απαντήσω σε όποιον με ρωτήσει γιατί δε θέλω να κλέψω προσοχή)
Θα σε ρωτησω εγω ομως.
Διορθωσες τα λαθη σου η πατησες ενα reset και εκανες restart?
Τα λάθη δεν διορθώνονται γιατί έχουν γίνει, ανήκουν στο παρελθόν. Και είναι και μέρος του εαυτού σου πλέον.
Ούτε κουμπιά ρισέτ υπάρχουν.
Οι αδυναμίες όμως καλύπτονται. Η έλλειψη εμπειρίας καλύπτεται. Καλές συνήθειες αποκτούνται.
Δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα "αυτό ήταν έφτασα στις Πανελλήνιες και δεν ξέρω ούτε να διαβάζω".
Όχι, υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι. Ένας δρόμος, δε δίνεις εξετάσεις, κάνεις κάτι τελείως άλλο. Δεύτερος δρόμος αποδέχεσαι ότι δεν θα δώσεις τώρα αλλά σε 8 χρόνια, γιατί εκεί είσαι αυτή τη στιγμή, δεν ισχύει για σένα η ψεύτικη ημερομηνία εξετάσεων. Το αποδέχεσαι και πας παρακάτω.
Εαν το μεταφραζω σωστα λες οτι εναν στοχο πρεπει να το μεταθεσουμε χρονικα ωστε να προετοιμαστουμε σωστα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Fluffy έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:07 εντελως βλαμμενο :P
απολύτως :D

Awesomatic πράγματι

Σούζα
μολύβια
μουσικές

και δυστυχώς φαγητό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:09
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:04
zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:50
Θα σε ρωτησω εγω ομως.
Διορθωσες τα λαθη σου η πατησες ενα reset και εκανες restart?
Τα λάθη δεν διορθώνονται γιατί έχουν γίνει, ανήκουν στο παρελθόν. Και είναι και μέρος του εαυτού σου πλέον.
Ούτε κουμπιά ρισέτ υπάρχουν.
Οι αδυναμίες όμως καλύπτονται. Η έλλειψη εμπειρίας καλύπτεται. Καλές συνήθειες αποκτούνται.
Δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα "αυτό ήταν έφτασα στις Πανελλήνιες και δεν ξέρω ούτε να διαβάζω".
Όχι, υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι. Ένας δρόμος, δε δίνεις εξετάσεις, κάνεις κάτι τελείως άλλο. Δεύτερος δρόμος αποδέχεσαι ότι δεν θα δώσεις τώρα αλλά σε 8 χρόνια, γιατί εκεί είσαι αυτή τη στιγμή, δεν ισχύει για σένα η ψεύτικη ημερομηνία εξετάσεων. Το αποδέχεσαι και πας παρακάτω.
Εαν το μεταφραζω σωστα λες οτι εναν στοχο πρεπει να το μεταθεσουμε χρονικα ωστε να προετοιμαστουμε σωστα.
Όχι ακριβώς. Λέω ότι τη στιγμή που είσαι "εδώ" δεν έχει νόημα να λες συνέχεια στον εαυτό σου "ρε γαμώτο, θα έπρεπε να είμαι "εκεί" ".
Είσαι εδώ, τέρμα. Αν όντως θες να ΠΑΣ εκεί, και όχι να ΕΙΣΑΙ εκεί, πρέπει να σχεδιάσεις την πορεία σου κάνοντας βήμα-βήμα πράγματα που γίνονται, και όχι περιμένοντας θαύματα που δε γίνονται.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Όλοι οι life coach εδώ πέρα μαζευτήκανε...

Άκουσέ με, τύπε. Υπήρχε και ένας άλλος τύπος εδώ, που όλο κλαιγόταν και όλα του φταίγαν, ο Ορέστης αν θυμάσαι. Αυτός ο τύπος λοιπόν, έγραψε στις αρχιδάρες του και μας και τις συμβουλές μας και τώρα συνεχίζει την ζωή του, όμορφα και ωραία. Πάω στοίχημα ότι θα μπει να ξαναγράψει κάποια στιγμή και θα είναι ένας τελείως άλλος άνθρωπος.

Καλά έκανες και έβγαλες την απογοήτευσή σου εδώ. Εκφράστηκες και εκτονώθηκες. Αν θες βοήθεια, θα ρωτάς συγκεκριμένα πράγματα, πρώτα βέβαια τους πραγματικούς σου φίλους και έπειτα εδώ. Το να κλαίγεσαι γενικά και αόριστα, για την πουτάνα την ζωή που σου χρεώσανε και την άδικη κοινωνία, είναι καλό μόνο για σενάρια στον κινηματογράφο και για τραγούδια.

Ζήτα βοήθεια για συγκεκριμένα πράγματα, κάνε τις ψακτικές σου και γράψε μας στ' αρχίδια σου και συ και βρες την άκρη σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Feindflug έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:31 Όλοι οι life coach
*οι life coaches
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Feindflug έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:31 Όλοι οι life coach εδώ πέρα μαζευτήκανε...

Άκουσέ με, τύπε. Υπήρχε και ένας άλλος τύπος εδώ, που όλο κλαιγόταν και όλα του φταίγαν, ο Ορέστης αν θυμάσαι. Αυτός ο τύπος λοιπόν, έγραψε στις αρχιδάρες του και μας και τις συμβουλές μας και τώρα συνεχίζει την ζωή του, όμορφα και ωραία. Πάω στοίχημα ότι θα μπει να ξαναγράψει κάποια στιγμή και θα είναι ένας τελείως άλλος άνθρωπος.

Καλά έκανες και έβγαλες την απογοήτευσή σου εδώ. Εκφράστηκες και εκτονώθηκες. Αν θες βοήθεια, θα ρωτάς συγκεκριμένα πράγματα, πρώτα βέβαια τους πραγματικούς σου φίλους και έπειτα εδώ. Το να κλαίγεσαι γενικά και αόριστα, για την πουτάνα την ζωή που σου χρεώσανε και την άδικη κοινωνία, είναι καλό μόνο για σενάρια στον κινηματογράφο και για τραγούδια.

Ζήτα βοήθεια για συγκεκριμένα πράγματα, κάνε τις ψακτικές σου και γράψε μας στ' αρχίδια σου και συ και βρες την άκρη σου.
Δεν εχω πραγματικους φιλους και δεν κλαιγομαι για την πουτανα την ζωη τον εαυτο μου βριζω για τις επιλογες που εκανε.Απλα νιωθω οτι ειμαι σε αδιεξοδο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:38

Δεν εχω πραγματικους φιλους και δεν κλαιγομαι για την πουτανα την ζωη τον εαυτο μου βριζω για τις επιλογες που εκανε.Απλα νιωθω οτι ειμαι σε αδιεξοδο.
Έτσι, τύπε. Βρίσε τον κι άλλο. Μέχρι να στεγνώσει το στόμα σου. Δεν νιώθεις ότι είσαι. Είσαι στην πραγματικότητα σε αδιέξοδο.

Πες τα όλα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:33 Θελω να ζητησω συγνωμη απο το πχορουμ για την κλαψα μου.Εχει δικιο ο ΝΑΜ πολλοι ειναι στην ιδια κατασταση με μενα.Απλα η κριση επιδεινωσε την κατασταση που βιωνα.Ειμαι 42 ετων εχω ενα βιογραφικο ΓΤΠΚ λογω δικων μου λαθων.Αναγκαστηκα να γραψω ψεματα στο βιογραφικο μου και να προσθεσω προυπηρεσια σε ενα οπτικο καταστημα που ειχε κλεισει μπας και δελεασω κανεναν αλλα.....απετυχα.
Ειμαι σε μια κατασταση που νιωθω οτι τα εχω χασει ολα και ποιο πολλη νιωθω οτι εχω χασει πολυτιμο χρονο κανωντας λαθασμενες επιλογες που δεν μπορω να διορθωσω.Ελπιζω να μην σας κουρασα η ενοχλησα με την κλαψα μου.
Κοιταξε . Ενας γενικός κανονας ειναι πως και ολα να τα εχεις . - ολα - ομως αν εισαι αρνητικος ( στη σκεψη - με τον εαυτο σου κλπ ) θα βγαζεις αρνητικοτητα . Ενταξει εχεις καποια προβληματα ( οπως ολοι μας ). Μη σκεφτεσαι αρνητικα κοιτα τι θα κανεις εδω και περα , προσπαθησε να αλλαξεις κατι γιαυτο , δοκιμασε διαφορετικα . ενταξει εχεις ασχοληθει με τα οπτικα αλλα μπορει να πας πχ για προσωρινο μεροκαματο καπου αλλου να γνωρισεις νεο κοσμο να αλλαξει κατι να βρεις μια νεα ευκαιρια κοκ .
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ζτεο δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη. Και ούτε είναι κακό να εκθετεις τα προβλήματα σου σε ένα ανώνυμο φόρουμ, εφόσον αυτό είναι που θες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

zteo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:33 Θελω να ζητησω συγνωμη απο το πχορουμ για την κλαψα μου.Εχει δικιο ο ΝΑΜ πολλοι ειναι στην ιδια κατασταση με μενα.Απλα η κριση επιδεινωσε την κατασταση που βιωνα.Ειμαι 42 ετων εχω ενα βιογραφικο ΓΤΠΚ λογω δικων μου λαθων.Αναγκαστηκα να γραψω ψεματα στο βιογραφικο μου και να προσθεσω προυπηρεσια σε ενα οπτικο καταστημα που ειχε κλεισει μπας και δελεασω κανεναν αλλα.....απετυχα.
Ειμαι σε μια κατασταση που νιωθω οτι τα εχω χασει ολα και ποιο πολλη νιωθω οτι εχω χασει πολυτιμο χρονο κανωντας λαθασμενες επιλογες που δεν μπορω να διορθωσω.Ελπιζω να μην σας κουρασα η ενοχλησα με την κλαψα μου.
Μη μασάς ΖΤΕΟ, πολλοί αλλάξαμε τα εργασιακά μας για μια καλύτερη ζωή κι ας μας άρεσαν καλύτερα τα προηγούμενα πόστα. Πρέπει να τα ζυγίζεις και να δεις τι σε συμφέρει περισσότερο. Επίσης, η δουλειά μας είναι το 1/3 της μέρας μας, θα πρέπει να φροντίσεις και τα υπόλοιπα 2/3 να σε καλύπτουν.

Καλή επιτυχία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ο Ορεστης ετοιμαζεται για μεγαλα πραγματα τυπε μαλλον :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Myrsini έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:56
νύχτα έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:55
Myrsini έγραψε: 31 Μαρ 2020, 22:47 Τι γλυκιά φωτό στο προφίλ! :g094:
μυρσί Μυρσίνημ
Δικό σου το γατσούλι είναι ή φωτο απο νετ; :g094:
:zz:
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Ρε συ ΖΤΕΟ ένας άνδρας σε αυτήν την ηλικία είναι σούπερ Μην κολλάς αρνητικά στην ηλικία σου. Δές το ως προσόν σου.
Μην αποκαρδιώνεσαι..Θα στρώσουν αλλά σιγά σιγά.Δεν θέλει βιασύνες ένα βήμα την φορά.
Φίλους πολλούς ονομάζουμε αλλά δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να είναι πολλοί.Τι θα μοιραζόμαστε στην τελική αν είναι ένας σωρός.Υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε σίγουρα αγάπησε τους κι εσύ αλλά προπαντός τον εαυτό σου. Εκεί σου ξέφυγε ..
Όλα θα πάνε καλά ρε συ.Σε πάω σαν άνθρωπο και πραγματικά σου εύχομαι ότι λαχταρά η ψυχούλα σου άλλα μην την τυραννάς ρε συ αγάπησε την!!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ε σύντροφε...
Συνημμένα
FB_IMG_1585689838606.jpg
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

Λοιπόν, αν καταφέρουν και προμηθευτούν σπόρους (πουτάνα Μονσάντο και τώρα Μάιερ) για να φυτέψουν μπορούμε να δουλέψουμε στα χωράφια γιατί με κλειστά σύνορα δεν πρόκειται να έρθουν οι εποχιακοί εργάτες από τις γείτονες χώρες.

Πως σας φαίνεται;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”