Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:43
Όποιος πιαστεί με αρνί όχι μόνο 150 ευρώ πρόστιμο για κάθε παρευρισκόμενο, αλλά να τους σταλεί και ο Αγις να τους λέει τι λάθη έκαναν στο ψήσιμο μέχρι να ξεράσουν και την περσινή μαγειρίτσα.
Βοηθητικος ειμαι παντα στο ψησιμο αρνιου - αναλαμβανουν Μύστες της τεχνης - ειμαι και κατα του ψησιματος ολοκληρου ζωου - απο κοτοπουλο εως βοδι - δεν γινεται διαφορετικα τμηματα κρεατος να ψηθουν ολα σωστα η ειναι απιστευτα δυακολο (δεν ειμαι σιγουρα σε τετοιο επιπεδο) - εκτος αν εισαι πχ καλαματιανος και γουρνοπουλάς .
Papa John έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:21
Κλειστά δεν είναι τα ψητοπωλεία με τα σημερινά μέτρα ;
Για καθιστούς πελάτες , όχι για να σου ψήσουν/σουβλίσουν.
Ήδη στη γειτονιά μου ,λείνει παραγγελίες ο τύπος (ο Γιάννης ο Δαμαλάς).
Έχει 6 σούβλες στην ηλεκτρική και θα ξεκινήσει από 6 το πρωί.
Όποιος πιαστεί με αρνί όχι μόνο 150 ευρώ πρόστιμο για κάθε παρευρισκόμενο, αλλά να τους σταλεί και ο Αγις να τους λέει τι λάθη έκαναν στο ψήσιμο μέχρι να ξεράσουν και την περσινή μαγειρίτσα.
Βοηθητικος ειμαι παντα στο ψησιμο αρνιου - αναλαμβανουν Μύστες της τεχνης - ειμαι και κατα του ψησιματος ολοκληρου ζωου - απο κοτοπουλο εως βοδι - δεν γινεται διαφορετικα τμηματα κρεατος να ψηθουν ολα σωστα η ειναι απιστευτα δυακολο (δεν ειμαι σιγουρα σε τετοιο επιπεδο) - εκτος αν εισαι πχ καλαματιανος και γουρνοπουλάς .
Μέχρι το Πάσχα θα έχει μίνιμουμ 1000 παραγγελίες !
Θα παρατηρηθεί συνωστισμός.
Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 20:59
Εν τω μεταξύ όλος ο υπόλοιπος κόσμος το γιορτάζει με το νέο ημερολόγιο.
Θα καταλάβει ο μεγαλοψυχος για την αναβολή. Είμαι βέβαιη.
Καταρχάς δεν είναι όλος ο κόσμος.
Αλλά πέραν τούτου μην είσαι ειρωνική όταν αναφέρεσαι σε Ιδέες με ιστορία 2 χιλιάδων ετών.
Δεν προσβάλλομαι εγώ. Όμως είναι κρίμα να απαξιώνονται τα πάντα
Η Ορθοδοξία θα πρεπε να ναι πάω από κάθε κρατικό μόρφωμα
Μέχρι το Πάσχα θα έχει μίνιμουμ 1000 παραγγελίες !
Θα παρατηρηθεί συνωστισμός.
Στα αρνιά;
6 σούβλες επί 3 ώρες (τουλάχιστον) η κάθε εξάδα...το πολύ πολύ να πγαινοέρχονται (και όχι στάσιμοι σε άνα μέρος) 18 νοματαίοι [ου θένε να κάνουν Πάσκα μεσημέρι.