!!! DEVELOPMENT MODE !!!
απαγόρευση κυκλοφορίας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: απαγόρευση κυκλοφορίας;
Έχετε δίκιο παιδιά πρέπει ο καθένας να μπορεί να εξουσιοδοτήσει ένα κινητό να παράγει icodes για τα λεφτά μου, αρκεί να έχει το username και το password.
What could possibly go wrong.
- Veni Vidi Vici
Πήγα πριν λίγο σε ένα ρωσοποντιακό μπακάλικο-μίνι μάρκετ για ανεφοδιασμό αέριων και υγρών καυσίμων (19 μέρες αποτοξίνωση φτάνει).
Έξω από το μαγαζί, κάτω από την τέντα, (σε μια γωνία δίπλα από την είσοδο, από όπου μπαινοβγαίνουν κυρίως γυναίκες και παιδιά) καθισμένοι σε τελάρα καμιά 15αριά ηλικιωμένοι (και όχι μόνο) ρωσοπόντιοι με μπύρες και βότκες στα χέρια, να αλληλοσπρώχνονται, να γελάνε, να φτύνονται (οι μισοί χωρίς δόντια) σαν να ζούμε στο 2009.
Ρώτησα τον Δημήτρη (ιδιοκτήτη του μαγαζιού) γιατί δεν τους διώχνει, μου είπε πως ότι και να τους λέει δεν καταλαβαίνουν τίποτα!
Του είπα γιατί δεν καλεί ανώνυμα την αστυνομία.
Και να τους χάσω από πελάτες; μου απάντησε.
Εμένα πάντως με έχασες, του είπα.
Να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία ή απλά να το ξεχάσω;
Έξω από το μαγαζί, κάτω από την τέντα, (σε μια γωνία δίπλα από την είσοδο, από όπου μπαινοβγαίνουν κυρίως γυναίκες και παιδιά) καθισμένοι σε τελάρα καμιά 15αριά ηλικιωμένοι (και όχι μόνο) ρωσοπόντιοι με μπύρες και βότκες στα χέρια, να αλληλοσπρώχνονται, να γελάνε, να φτύνονται (οι μισοί χωρίς δόντια) σαν να ζούμε στο 2009.
Ρώτησα τον Δημήτρη (ιδιοκτήτη του μαγαζιού) γιατί δεν τους διώχνει, μου είπε πως ότι και να τους λέει δεν καταλαβαίνουν τίποτα!
Του είπα γιατί δεν καλεί ανώνυμα την αστυνομία.
Και να τους χάσω από πελάτες; μου απάντησε.
Εμένα πάντως με έχασες, του είπα.
Να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία ή απλά να το ξεχάσω;
Αlea jacta est
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 31 Μαρ 2020, 17:06Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 16:09εγώ διάβασα οτι βρήκαν μετά απο είκοσι λεπτά αιωρούμενα σταγονίδια. Δεν θάπρεπε να μας ενημερώσει κάποιος αντί να πετάνε ασάφειες επιπέδου δασκάλας δημοτικού;foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 16:01
Δεν αιωρούνται αλλά εντάξει παραμένουν σταγονίδια όχι ξερωγω βαρίδια, θεωρητικά μπορεί ένα αεράκι να τα φέρει ή ένας εξαερισμός να τα ανακυκλώσει.
Ο ΠΟΥ λέει ότι σε απόσταση περίπου 1 μέτρου και πάνω η πιθανότητα να σε φτάσουν είναι πάρα πολύ μικρή.
Βέβαια αν είσαι ταμίας σε σούπερ μάρκετ η μικρή πιθανότητα πολλαπλασιασμένη με 200 γέρους που βήχουν χωρίς μάσκα είναι αρκετά μεγαλύτερη.
.
Εχω πίνακα αλλά μου έχει γεμίσει η μνημη στο ταμπλετ και δεν μπορω να ανεβάσω....
Βλέπω αμεση διασπορά ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΩΝ λέει σε 3 μέτρα......
Και ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΩΝ παρασύρονται απο ρευματα αερος γιά λεπτα η ωρες.....
Γκουγκλαρε Αερογενης Μεταδοση/ Διασπορα καί αναζητηση στις Εικονες.....
Τωρα τι είναι οι Πυρήνες και αν κολλας απο αυτους δε ξέρω.....
Παρε ενα τηλεφωνο σε Νοσοκ το Λοιμωξιολογικο να μας ενημερώσεις...Γαληνός
.
Δείτε το προσεκτικά.
Η αερογενης μετάδοση διακρίνεται:
1. Με σταγονίδια
2. Με μορφή αεροζολ
Με σταγονίδια γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις.
Με αεροζολ η έκθεση είναι πολύ πιο σπανια κ αφορά κυρίως νοσοκομεία (συχνή).
Δεν μπορεί όμως να αποκλειστεί κ στην κοινότητα, ειδικά σε πολυσύχναστα μέρη.
Αποφυγή οπωσδήποτε κοινής/ δημόσιας τουαλέτας.
Προσοχή κ στα τρόφιμα, ειδικά τα ωμά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα μπορούσε να αποφευχθεί ή να απλοποιηθεί η διαδικασία παρουσίας σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε απ την στιγμή που οι βεβαιώσεις μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά.foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:02 Έχετε δίκιο παιδιά πρέπει ο καθένας να μπορεί να εξουσιοδοτήσει ένα κινητό να παράγει icodes για τα λεφτά μου, αρκεί να έχει το username και το password.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Σοβαρά τώρα;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:35 Ο δρ Τσιόδρας στο σημερινό επεισόδιο είπε ότι οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα.
- Veni Vidi Vici
Σοβαρότατα, το λέμε και το γράφουμε 2 μήνες τώρα!The Age of Aquarius έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:23Σοβαρά τώρα;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 18:35 Ο δρ Τσιόδρας στο σημερινό επεισόδιο είπε ότι οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα.
Η μάσκα δεν προστατεύει εσένα από τον απέναντι αλλά τον απέναντι από σένα!
Αlea jacta est
λολ
Συνυπογράφω
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που μου τη σπάει άπειρα η φάτσα του.Ο ορισμός της ποντικομαμής.Το κακό είναι ότι αν ποτέ λήξει και αυτό το false flag,μπορεί να βγει και πρωθυπουργός.
Και ο άλλος πρωταγωνιστής,ο Χαρδαλιάς,σκατόφατσα από τις λίγες.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Αν δε βγάλετε πρωθυπουργό τον στρατηγό της νίκης ποιον θα βγάλετεPapa John έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:37λολ![]()
Συνυπογράφω![]()
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που μου τη σπάει άπειρα η φάτσα του.Ο ορισμός της ποντικομαμής.Το κακό είναι ότι αν ποτέ λήξει και αυτό το false flag,μπορεί να βγει και πρωθυπουργός.
Εγω τον συμπαθω.Papa John έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:37λολ![]()
Συνυπογράφω![]()
Σοβαρος, καλος επιστημονας (απ'οτι λενε) και ανθρωπος με ηθος και αρχες.
Τη δε γυναικα του πρεπει να την εχει ξεκωλιασει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Εμπεδοκλής
Όχι δεν είσαι ο μοναδικός.Papa John έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:37λολ![]()
Συνυπογράφω![]()
Επίσης, στον κόσμο αρκεί μόνον να γνωρίζει τη φάτσα αυτού που ψηφίζει. Ο Μπογδάνος, η Αυγέρη και ο Παπαδημητρίου γιατί νομίζεις ότι βγήκαν;
Daje έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:42Εγω τον συμπαθω.Papa John έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:37λολ![]()
Συνυπογράφω![]()
Προσωπικά δεν ψηφίζω,απέχω,οι άλλοι θα τον βγάλουν.The Age of Aquarius έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:40
Αν δε βγάλετε πρωθυπουργό τον στρατηγό της νίκης ποιον θα βγάλετε![]()
Η Αυγέρη ποια είναι ;;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:45
Όχι δεν είσαι ο μοναδικός.
Επίσης, στον κόσμο αρκεί μόνον να γνωρίζει τη φάτσα αυτού που ψηφίζει. Ο Μπογδάνος, η Αυγέρη και ο Παπαδημητρίου γιατί νομίζεις ότι βγήκαν;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ε τον μλκDaje έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:42Εγω τον συμπαθω.Papa John έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:37λολ![]()
Συνυπογράφω![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Εμπεδοκλής
Μισθωτή που θα την πληρώνεις για τέσσερα χρόνια σερί επειδή κάποιοι έμαθαν την φάτσα της από το γυαλί...Papa John έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:48Η Αυγέρη ποια είναι ;;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 19:45
Όχι δεν είσαι ο μοναδικός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις