Οπότε για ποιο λόγο λες ότι την ανατίναξαν;Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:41ειλικρινα πιστευεις οτι εκρινε τον πολεμο η ανατιναξη της γεφυρας η' τρολλαρεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:55Ωραία. Από τη στιγμή που θα αμφισβητηθεί δεν θα πρέπει να σου παραθέσω κάποιον ανεξάρτητο τρίτο που θα μπορεί να στο εοιβεβαιώσει;Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:52
απλη ερωτηση απαντησε εσυ τογραψες
δηλ αν μου απαντησεις οτι εκρινε τον ΒΠΠ δεν θα πρεπει να σε αμφισβητησουμε;![]()
ποιος ανεξαρτητος τριτος τοχει γραψει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν υπηρχε πχορουμ το 1821...
-
Εμπεδοκλής
Re: Αν υπηρχε πχορουμ το 1821...
για τον ιδιο λογο που οι εγγλεζοι μονοι τους ανατιναξαν κ αλλες σημαντικοτερεςΕμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:54Οπότε για ποιο λόγο λες ότι την ανατίναξαν;Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:41ειλικρινα πιστευεις οτι εκρινε τον πολεμο η ανατιναξη της γεφυρας η' τρολλαρεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:55
Ωραία. Από τη στιγμή που θα αμφισβητηθεί δεν θα πρέπει να σου παραθέσω κάποιον ανεξάρτητο τρίτο που θα μπορεί να στο εοιβεβαιώσει;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Rocco Siffredi
για να βοηθησει στην μαχη Ελ Αλαμειν για την οποια αργησε και οταν εγινε η ανατιναξη η μαχη ειχε ληξειΕμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:54Οπότε για ποιο λόγο λες ότι την ανατίναξαν;Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:41ειλικρινα πιστευεις οτι εκρινε τον πολεμο η ανατιναξη της γεφυρας η' τρολλαρεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:55
Ωραία. Από τη στιγμή που θα αμφισβητηθεί δεν θα πρέπει να σου παραθέσω κάποιον ανεξάρτητο τρίτο που θα μπορεί να στο εοιβεβαιώσει;![]()
εσυ τελικα θα μας πεις την απαντηση σου η΄ θα πηγαινουμε γυρω γυρω
-
Εμπεδοκλής
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι οι απεσταλμένοι του αγγλικού στρατού ρίσκαραν τις ζωές τους γνωρίζοντας ότι η ανατίναξη δεν θα είχε καμία συνεισφορά; Για την πλάκα τους οργάνωσαν το σχέδιο ανατίναξης της;Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:22για να βοηθησει στην μαχη Ελ Αλαμειν για την οποια αργησε και οταν εγινε η ανατιναξη η μαχη ειχε ληξειΕμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:54Οπότε για ποιο λόγο λες ότι την ανατίναξαν;Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:41
ειλικρινα πιστευεις οτι εκρινε τον πολεμο η ανατιναξη της γεφυρας η' τρολλαρεις;![]()
Τι ακριβώς περιμένεις να σου απαντήσω; Ότι το αντάρτικο των ελληνικών και αγγλικών δυνάμεων στην Ελλάδα δεν έπαιξε κανένα ρόλο; Ότι οι Βρετανοί ξόδευαν λίρες και έμψυχο δυναμικό γιατί εν καιρώ πολέμου δεν είχαν τι να τις κάνουν; Σαφώς και όχι...
- Hector Buas
Ξεχνάς και τον Λαυρέντι Μπέρια σύντροφε, ο οποίος έκανε πραγματικά θαύματα στην αύξηση του πληθυσμού της Σιβηρίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:10 ...
Πρώτον, δεν είμαι σταλινικός. Είμαι σκέτο φασίστας, αν και τιμώ τον Στάλιν που πήρε από το χεράκι το ρωσικό έθνος και το έφτασε ψηλά στο διάστημα...
...
Τι θα ήταν ο Στάλιν χωρίς τον Λαυρέντι?
Να τα λέμε όλα...
-
Εμπεδοκλής
Αγαπητέ μου, και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν κατέκτησε και εκπολίτησε τον κόσμο μόνος του. Απλά αυτός ήταν ο μπροστάρης, οπότε και αυτός που παίρνει τα εύσημα.Hector Buas έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:43Ξεχνάς και τον Λαυρέντι Μπέρια σύντροφε, ο οποίος έκανε πραγματικά θαύματα στην αύξηση του πληθυσμού της Σιβηρίας.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:10 ...
Πρώτον, δεν είμαι σταλινικός. Είμαι σκέτο φασίστας, αν και τιμώ τον Στάλιν που πήρε από το χεράκι το ρωσικό έθνος και το έφτασε ψηλά στο διάστημα...
...
Τι θα ήταν ο Στάλιν χωρίς τον Λαυρέντι?
Να τα λέμε όλα...
Επίσης, κανείς δεν ενδιαφέρεται πώς κατέκτησε και εκπολίτησε τον κόσμο, γιατί να ενδιαφερθούμε για τον τρόπο που το έκανε ο Στάλιν; Οι αυτοκρατορίες δεν χτίζονται με τριαντάφυλλα και γαρύφαλλα...
- Hector Buas
Με παρεξήγησες σύντροφε. Το δικό μου παράπονο είναι πως ποτέ δεν αναγνωρίσθηκε η μεγάλη αξία αυτών των "δευτεραγωνιστών" στα μεγάλα "εκπολιστιστικά δρώμενα" της "αείμνηστης". Και είμαι απόλυτα σίγουρος πως στο μέλοον πολλοί θα εκτιμήσουν την "εκπολιτιστκή εκστρατεία" του "πατερούλη", του μπροστάρη, όπως λές και εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:58 ...
Αγαπητέ μου, και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν κατέκτησε και εκπολίτησε τον κόσμο μόνος του. Απλά αυτός ήταν ο μπροστάρης, οπότε και αυτός που παίρνει τα εύσημα.
Επίσης, κανείς δεν ενδιαφέρεται πώς κατέκτησε και εκπολίτησε τον κόσμο, γιατί να ενδιαφερθούμε για τον τρόπο που το έκανε ο Στάλιν; Οι αυτοκρατορίες δεν χτίζονται με τριαντάφυλλα και γαρύφαλλα...
Κάποιος όμως θα πρέπει να αναφέρει εδώ και αυτούς τους "δευτεραγωνιστές". Τι θα ήταν ο "πατερούλης" χωρίς τον Λαυρέντι Μπέρια, τον Βασίλι Μπλοχίν και τους άλλους; Πως θα είχαν αποκτήσει βιολογικό λίπασμα οι Ουκρανικοί κάμποι χωρίς τον Λαζάρ Καγκάνοβιτς; Να τα λέμε και αυτά.
Υπάρχουν βέβαια και μερικοί που θα πούν πως όλοι οι παραπάνω ήταν εγκληματίες. Αλλά τι ξέρουν αυτοί από πολιτισμό και πολιστικά δρώμενα;
Τύπισσες και τύποι, το θέμα μπαγιάτεψε.
Να κάνετε ένα καινούριο φάση
Αν υπήρχε πχώρουμ τον καιρό του Χριστού.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Rocco Siffredi
απλη ερωτηση σε κατι που εγραψες ητανε και το πας απο δω και απο κει για να μην απαντησειςΕμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:42Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι οι απεσταλμένοι του αγγλικού στρατού ρίσκαραν τις ζωές τους γνωρίζοντας ότι η ανατίναξη δεν θα είχε καμία συνεισφορά; Για την πλάκα τους οργάνωσαν το σχέδιο ανατίναξης της;Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:22για να βοηθησει στην μαχη Ελ Αλαμειν για την οποια αργησε και οταν εγινε η ανατιναξη η μαχη ειχε ληξει
Τι ακριβώς περιμένεις να σου απαντήσω; Ότι το αντάρτικο των ελληνικών και αγγλικών δυνάμεων στην Ελλάδα δεν έπαιξε κανένα ρόλο; Ότι οι Βρετανοί ξόδευαν λίρες και έμψυχο δυναμικό γιατί εν καιρώ πολέμου δεν είχαν τι να τις κάνουν; Σαφώς και όχι...
εγραψες
"Άλλωστε, ποιος, εκτός από κάτι ψεκασμένους σαν εσένα, αρνείται ότι αν δεν ήταν ο Αθανάσιος Κλάρας και οι άνδρες του, η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου θα είχε αποτύχει, με ότι αυτό θα σήμαινε για την έκβαση του πολέμου;"
τι θα σημαινε για την εκβαση του πολεμου να μην ειχε γινει η ανατιναξη της γεφυρας αυτο ρωταω απλη ειναι η ερωτηση εσυ το εγραψες
μην πεταξεις παλι την μπαλα στην κερκιδα και με ρωτας τι κανανε οι αγγλοι και τρεχα γυρετε
-
Εμπεδοκλής
Επαναλαμβάνω την απάντηση μου. Ρώτα τους Εγγλέζους που έστειλαν κομάντος για να το πετύχουν...Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 17:25απλη ερωτηση σε κατι που εγραψες ητανε και το πας απο δω και απο κει για να μην απαντησειςΕμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:42Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι οι απεσταλμένοι του αγγλικού στρατού ρίσκαραν τις ζωές τους γνωρίζοντας ότι η ανατίναξη δεν θα είχε καμία συνεισφορά; Για την πλάκα τους οργάνωσαν το σχέδιο ανατίναξης της;Rocco Siffredi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:22
για να βοηθησει στην μαχη Ελ Αλαμειν για την οποια αργησε και οταν εγινε η ανατιναξη η μαχη ειχε ληξει
εγραψες
"Άλλωστε, ποιος, εκτός από κάτι ψεκασμένους σαν εσένα, αρνείται ότι αν δεν ήταν ο Αθανάσιος Κλάρας και οι άνδρες του, η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου θα είχε αποτύχει, με ότι αυτό θα σήμαινε για την έκβαση του πολέμου;"
τι θα σημαινε για την εκβαση του πολεμου να μην ειχε γινει η ανατιναξη της γεφυρας αυτο ρωταω απλη ειναι η ερωτηση εσυ το εγραψες
μην πεταξεις παλι την μπαλα στην κερκιδα και με ρωτας τι κανανε οι αγγλοι και τρεχα γυρετε
- Rocco Siffredi
οκ καταλαβα τρια πουλακια καθονται
θα τους παρω τηλ
θα τους παρω τηλ
-
Εμπεδοκλής
Πήγα να παρακολουθήσω το συλλογισμό σου και είδα παντού links στη Wikipedia. Κάπου εκεί σταμάτησα. Τι διάλογο θα μπορούσα να κάνω με τύπο που δεν καταλαβαίνει ότι η Wikipedia δεν θεωρείται αξιόπιστη επιστημονική πηγή...Hector Buas έγραψε: 31 Μαρ 2020, 16:39Με παρεξήγησες σύντροφε. Το δικό μου παράπονο είναι πως ποτέ δεν αναγνωρίσθηκε η μεγάλη αξία αυτών των "δευτεραγωνιστών" στα μεγάλα "εκπολιστιστικά δρώμενα" της "αείμνηστης". Και είμαι απόλυτα σίγουρος πως στο μέλοον πολλοί θα εκτιμήσουν την "εκπολιτιστκή εκστρατεία" του "πατερούλη", του μπροστάρη, όπως λές και εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:58 ...
Αγαπητέ μου, και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν κατέκτησε και εκπολίτησε τον κόσμο μόνος του. Απλά αυτός ήταν ο μπροστάρης, οπότε και αυτός που παίρνει τα εύσημα.
Κάποιος όμως θα πρέπει να αναφέρει εδώ και αυτούς τους "δευτεραγωνιστές". Τι θα ήταν ο "πατερούλης" χωρίς τον Λαυρέντι Μπέρια, τον Βασίλι Μπλοχίν και τους άλλους; Πως θα είχαν αποκτήσει βιολογικό λίπασμα οι Ουκρανικοί κάμποι χωρίς τον Λαζάρ Καγκάνοβιτς; Να τα λέμε και αυτά.
Υπάρχουν βέβαια και μερικοί που θα πούν πως όλοι οι παραπάνω ήταν εγκληματίες. Αλλά τι ξέρουν αυτοί από πολιτισμό και πολιστικά δρώμενα;
-
Εμπεδοκλής
Αν έχουν πεθάνει δες κανένα ντοκυμαντέρ...
-
Εμπεδοκλής
Το κρατάμε ζεστό για του χρόνου που όσοι ζούμε θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση...Feindflug έγραψε: 31 Μαρ 2020, 16:41 Τύπισσες και τύποι, το θέμα μπαγιάτεψε.
- Rocco Siffredi
για το 21;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 78 Απαντήσεις
- 1544 Προβολές
-