!!! DEVELOPMENT MODE !!!

απαγόρευση κυκλοφορίας;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Re: απαγόρευση κυκλοφορίας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Ορδές γέρων με νανισμό στα ΑΤΜ σήμερα, το επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες...

Φυσικά στα γκισέ των ταμέιων μια χαρά φτάνανε
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Και στα γκισέ άλλοι βλέπουν τον υπάλληλο απο την τρύπα κάτω και άλλοι πάνω απο το προστατευτικό :lol:
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:29
Έχω καθίσει κλεισμένος στο σπίτι. Είμαι ασφαλής. Το χω ξανακάνει στο παρελθόν. Είναι καλή συνήθεια.

Θα βγαίνω στο μπαλκόνι να βλέπω τα πτώματα.
Εγώ συνήθως στο σπίτι είμαι τα τελευταία χρόνια. Εννοώ εκτός της δουλειάς. Ούτε εκεί γλυτώνεις.
Άμα έχει η βδέλλα συμφέροντα πάνε όλα στον καιάδα, νόμοι, σύνταγμα του κράτους. Όλα στα πόδια της. Αστυνομία, στρατός, ερευνητικά ινστιτούτα, το έθνος και η θρησκεία γίνεται παραμύθι για νήπια, όλους τους κοροιδεύει με ψέμματα και πουτανιές, ακόμη και από τον θεό που αντιμάχεται ζητάει ευεργεσίες και δυνάμεις γιατί ποζάρει σαν άμεμπτη και σεπτή. Οποίο θράσος. :003:
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 16:09
foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 16:01
Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:56 Επίσης για την χρήση της μάσκας μας τα μπερδεύουν πάρα πολύ. Ας μας εξηγήσει κάποιος πως ταξιδεύουν τα σταγονίδια.
1. Τα σταγονίδια απο το στόμα κάνουν βολή με καμπύλη. Η καλή περίπτωση.
Σαυτή την περίπτωση δεν πρέπει να είσαι στην πορεία της βολής εκείνη τη στιγμή. Τα σταγονίδια θα μείνουν στα γύρω αντικείμενα και στο πάτωμα.
Οπότε αν φορουσε μάσκα αυτός που έβηξε δεν υπάρχει περίπτωση να φας τα σταγονίδια. Επίσης προστατεύεται και αυτός που φοράει μάσκα αρκεί να μην μπει το σταγονίδιο από δίπλα ή στα μάτια.
2. Τα σταγονίδια δεν κάνουν βολή αλλά αιωρούνται στον αέρα για κάποια λεπτά. Η κακή περίπτωση.
Σαυτή την περίπτωση μπορείς να κολλήσεις σε οποιονδήποτε χώρο πέρασε πριν κάποιος φορέας. Μπορείς να κολλήσεις και στο δρόμο και οπουδήποτε.
Αν ο φορέας φοράει μάσκα τα σταγονίδια θα μείνουν μέσα στη μάσκα. Αν φοράς εσύ μάσκα μπορεί να σου μπει το σταγονίδιο στο μάτι.

ποιο απο τα δυο ισχύει;
Δεν αιωρούνται αλλά εντάξει παραμένουν σταγονίδια όχι ξερωγω βαρίδια, θεωρητικά μπορεί ένα αεράκι να τα φέρει ή ένας εξαερισμός να τα ανακυκλώσει.

Ο ΠΟΥ λέει ότι σε απόσταση περίπου 1 μέτρου και πάνω η πιθανότητα να σε φτάσουν είναι πάρα πολύ μικρή.

Βέβαια αν είσαι ταμίας σε σούπερ μάρκετ η μικρή πιθανότητα πολλαπλασιασμένη με 200 γέρους που βήχουν χωρίς μάσκα είναι αρκετά μεγαλύτερη.
εγώ διάβασα οτι βρήκαν μετά απο είκοσι λεπτά αιωρούμενα σταγονίδια. Δεν θάπρεπε να μας ενημερώσει κάποιος αντί να πετάνε ασάφειες επιπέδου δασκάλας δημοτικού;

.

Εχω πίνακα αλλά μου έχει γεμίσει η μνημη στο ταμπλετ και δεν μπορω να ανεβάσω....

Βλέπω αμεση διασπορά ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΩΝ λέει σε 3 μέτρα......

Και ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΩΝ παρασύρονται απο ρευματα αερος γιά λεπτα η ωρες.....

Γκουγκλαρε Αερογενης Μεταδοση/ Διασπορα καί αναζητηση στις Εικονες.....

Τωρα τι είναι οι Πυρήνες και αν κολλας απο αυτους δε ξέρω.....

Παρε ενα τηλεφωνο σε Νοσοκ το Λοιμωξιολογικο να μας ενημερώσεις...Γαληνός

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Μαρ 2020, 18:31 Έχουμε και τα σκυλιά. Τα σκυλιά. Πάνε μες στη μέση του δρόμου ο καθένας με το κωλόσκυλο. Εδώ (επαρχία) το 90% των ατόμων που κυκλοφορεί είναι με σκυλιά. Πάντα κατηγορούσα αυτούς που ρίχνουν φόλες. Το παίρνω πίσω.
Τα ζωα οι ιδιοκτητες φταίνε οχι τα ζωντανά ρε τύπε . Η φόλα είναι έγκλημα. :011:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Νon4me έγραψε: 31 Μαρ 2020, 17:15
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Μαρ 2020, 18:31 Έχουμε και τα σκυλιά. Τα σκυλιά. Πάνε μες στη μέση του δρόμου ο καθένας με το κωλόσκυλο. Εδώ (επαρχία) το 90% των ατόμων που κυκλοφορεί είναι με σκυλιά. Πάντα κατηγορούσα αυτούς που ρίχνουν φόλες. Το παίρνω πίσω.
Τα ζωα οι ιδιοκτητες φταίνε οχι τα ζωντανά ρε τύπε . Η φόλα είναι έγκλημα. :011:
Δε σου λέει να τα φολιάσεις για παραδειγματισμό επειδή φταίνε αλλά για να μην υπάρχουν ακριβώς επειδή σκοτώνουν χωρίς να φταίνε.

Όπως π.χ. τα κουνούπια. Είμαι σίγουρος όταν σε τσιμπάει ένα κουνούπι δε σκέφτεσαι "α το κακόμοιρο δε φταίει" ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

edit τώρα προσέχω ότι μιλάμε για σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα, άκυρο η παρατήρησή μου πήγαινε στο νήμα για τα αδέσποτα που φάγανε τον κόσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 31 Μαρ 2020, 17:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 16:53 Και στα γκισέ άλλοι βλέπουν τον υπάλληλο απο την τρύπα κάτω και άλλοι πάνω απο το προστατευτικό :lol:
Α γκισέ ήταν αυτό; Νόμιζα ποντικοφωλια, δε βλέπω εκεί κάτω. Συνήθως απλά χτυπάω τα στηθια μου μέχρι οι ουμπα λούμπα να ανέβουν ο ένας στον ώμο του άλλου για να μου δώσουν τα λεφτά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 17:19
Νon4me έγραψε: 31 Μαρ 2020, 17:15
Δε σου λέει να τα φολιάσεις για παραδειγματισμό επειδή φταίνε αλλά για να μην υπάρχουν ακριβώς επειδή σκοτώνουν χωρίς να φταίνε.

Όπως π.χ. τα κουνούπια. Είμαι σίγουρος όταν σε τσιμπάει ένα κουνούπι δε σκέφτεσαι "α το κακόμοιρο δε φταίει" ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.

edit τώρα προσέχω ότι μιλάμε για σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα, άκυρο η παρατήρησή μου πήγαινε στο νήμα για τα αδέσποτα που φάγανε τον κόσμο.
Ελληνικα γραφει ρε φιλε . εκτος και αν η σκεψη σταματαει στις φολες και το παίρνω πισω ειναι κατι αλλο .
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:56 Επίσης για την χρήση της μάσκας μας τα μπερδεύουν πάρα πολύ. Ας μας εξηγήσει κάποιος πως ταξιδεύουν τα σταγονίδια.
1. Τα σταγονίδια απο το στόμα κάνουν βολή με καμπύλη. Η καλή περίπτωση.
Σαυτή την περίπτωση δεν πρέπει να είσαι στην πορεία της βολής εκείνη τη στιγμή. Τα σταγονίδια θα μείνουν στα γύρω αντικείμενα και στο πάτωμα.
Οπότε αν φορουσε μάσκα αυτός που έβηξε δεν υπάρχει περίπτωση να φας τα σταγονίδια. Επίσης προστατεύεται και αυτός που φοράει μάσκα αρκεί να μην μπει το σταγονίδιο από δίπλα ή στα μάτια.
2. Τα σταγονίδια δεν κάνουν βολή αλλά αιωρούνται στον αέρα για κάποια λεπτά. Η κακή περίπτωση.
Σαυτή την περίπτωση μπορείς να κολλήσεις σε οποιονδήποτε χώρο πέρασε πριν κάποιος φορέας. Μπορείς να κολλήσεις και στο δρόμο και οπουδήποτε.
Αν ο φορέας φοράει μάσκα τα σταγονίδια θα μείνουν μέσα στη μάσκα. Αν φοράς εσύ μάσκα μπορεί να σου μπει το σταγονίδιο στο μάτι.

ποιο απο τα δυο ισχύει;
Δεν αιωρούνται αλλά εντάξει παραμένουν σταγονίδια όχι ξερωγω βαρίδια, θεωρητικά μπορεί ένα αεράκι να τα φέρει ή ένας εξαερισμός να τα ανακυκλώσει.

Ο ΠΟΥ λέει ότι σε απόσταση περίπου 1 μέτρου και πάνω η πιθανότητα να σε φτάσουν είναι πάρα πολύ μικρή.

Βέβαια αν είσαι ταμίας σε σούπερ μάρκετ η μικρή πιθανότητα πολλαπλασιασμένη με 200 γέρους που βήχουν χωρίς μάσκα είναι αρκετά μεγαλύτερη.
εγώ διάβασα οτι βρήκαν μετά απο είκοσι λεπτά αιωρούμενα σταγονίδια. Δεν θάπρεπε να μας ενημερώσει κάποιος αντί να πετάνε ασάφειες επιπέδου δασκάλας δημοτικού;
Και εγώ άκουσα ένα γιατρό να λέει ότι αν μέσα στο ασανσέρ έχει βήξει ένας φορέας του ιού, για δύο-τρεις ώρες μετά υπάρχουν αιωρούμενα σταγονίδια και όποιος μπει μέσα κόλλησε και χωρίς να πιάσει κάτι.
Άβαταρ μέλους
ammophila
Phorum.gr user: Alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ammophila »

µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Μηχανικός έγραψε: 31 Μαρ 2020, 17:25

Και εγώ άκουσα ένα γιατρό να λέει ότι αν μέσα στο ασανσέρ έχει βήξει ένας φορέας του ιού, για δύο-τρεις ώρες μετά υπάρχουν αιωρούμενα σταγονίδια και όποιος μπει μέσα κόλλησε και χωρίς να πιάσει κάτι.
Τύπε, αν βήξει στο ασανσέρ, βάλει το χέρι του μπροστά και όταν βγει πατήσει τον διακόπτη για τα φώτα, τι πιθανότητες έχει να κολλήσει κάποιος που πάρκαρε στην πιλοτή 3 ώρες μετά, αλλά πήγε από τις σκάλες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Όποτε βγαίνω από το διαμέρισμα έχω μαζί μου μαντηλάκι απολυμαντικό και περνάω τους διακόπτες των φώτων, τα κουμπιά του ασανσέρ, το σημείο που πιάνουμε την πόρτα του ασανσέρ και το χερούλι της εξώπορτας της πολυκατοικίας.
Το ίδιο και όταν γυρίζω και μπαίνω στην πολυκατοικία.
Άβαταρ μέλους
Antares

Το άλλο με τα ψώνια από τα σούπερ μάρκετ ή άλλα καταστήματα; Το έκανα πριν δω το παρακάτω βιντεάκι, στα περισσότερα μέσα είχα πέσει, αλλά να κάνεις τόσο κόπο και να κολλήσεις επειδή είχε βήξει κάποιος φορέας στο ασανσέρ;

Άβαταρ μέλους
Antares

Μηχανικός έγραψε: 31 Μαρ 2020, 17:40 Όποτε βγαίνω από το διαμέρισμα έχω μαζί μου μαντηλάκι απολυμαντικό και περνάω τους διακόπτες των φώτων, τα κουμπιά του ασανσέρ, το σημείο που πιάνουμε την πόρτα του ασανσέρ και το χερούλι της εξώπορτας της πολυκατοικίας.
Το ίδιο και όταν γυρίζω και μπαίνω στην πολυκατοικία.
Το ίδιο και στην δική μου πολυκατοικία. Έχει αφήσει ο ιδιοκτήτης μαντιλάκια και καθαρό οινόπνευμα στην είσοδο. Αλλά δεν ξέρω αν απολυμαίνουν όλοι αυτά τα σημεία που αγγίζονται για να μπεις στο σπίτι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Για τα γερόντια στις τράπεζες υπάρχει θέμα γιατί έτσι έχουν συνηθίσει να κάνουν και δεν έχουν επαφή με την τεχνολογία, αλλά στα δελτία ειδήσεων πέφτει τρελό παραμύθι και τρομολαγνια με πλάνα αρχείου και άλλες λήψεις για τους Έλληνες που πλημμυρίζουν τάχα μου δρόμους και παραλίες. Τόσο ζόρι δηλαδή να γίνουν τα μέτρα πιο σκληρά; πόσο κρετινοι; πάντως ήδη τους πήραν χαμπάρι αρκετοί και πέφτει πολύ κράξιμο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”