!!! DEVELOPMENT MODE !!!

απαγόρευση κυκλοφορίας;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: απαγόρευση κυκλοφορίας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:05
Δεν κράζω τους γιατρούς. Κράζω τα κανάλια, τους δημοσιογράφους και τους τηλεγιατρούς που κανείς δεν τους έπιασε από το αυτί επειδή κατάντησαν την πληροφόρηση κομανέντσι...
Τα κανάλια όντως το έχουν παραξηλωσει σε αρκετές περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Naranjita έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:01 εχω μια απορία:

αν θες να πας κάπου αλλού, πλην των έξι λόγων που λέει, πχ στο συνεργείο το αμάξι σου γιατι σου έμεινε και το χρειάζεσαι για να κάνεις το 1,2,3,4 + 5, τι αιτιολογια στέλνεις στο 13033?
Κανεις χειρόγραφη αφού έχεις κλείσει ραντεβού με το συνεργείο...όσο προλαβαίνεις.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:05
Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:54 Εμένα πήγε ο γέρος μου να βγάλει με κάρτα και είχε λήξει. Το μηχάνημα δεν ανέφερε πουθενά οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα. Ελεγε στο τέλος οτι η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε. Πηγα εγώ να δω τι συμβαίνει και αναγκάστηκα να πάω σε δυο τρια ΑΤΜ μηπως κάποιο δεν είχε εικοσάρικα ή κάτι τέτοιο.
Την άλλη μέρα πήγε ο γέρος στο γκισέ να ρωτήσει τι έγινε. Του είπαν οτι επειδή δεν την χρησιμοποίησε ποτέ έληξε και πρέπει να του βγάλουν άλλη. Οταν τους είπε να του βγάλουν αυτοί του ζήτησαν το πιν της προηγούμενης. Επειδή δεν το θυμόταν έπρεπε να πάει στο σπίτι να το βρει και να ξαναπάει στην τράπεζα.
Συνολικά έγιναν επτά μετακινήσεις.
Αν πήγαινε στο γκισέ δυο φορές το μήνα με τις επτά μετακινήσεις θα έβγαζε λεφτά για τρεισήμισι μήνες. Ποιο απο τα δυο θα ήταν καλύτερο;
το καλύτερο ήταν να είχε χρησιμοποιήσει μία φορά την κάρτα κάποια στιγμή τις προηγούμενες 200 μέρες.
Γιατί να το ήξερε οτι γίνεται αυτό;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:59
Alphabet έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:46
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:27 Άρα καλούμαστε να αποδεχθούμε να αποδεχθούμε τα όσα λένε κάποιοι ως θέσφατο από τη στιγμή που αποδεδειγμένα έλεγαν λανθασμένα πράγματα στην αρχή...
Δεν ηταν ακριβως λανθασμενα. Χρειαζονται εκατομμυρια μασκες μιας χρησης για χιλιαδες ατομα που ειναι καθημερινα στην πρωτη γραμμη και προφανως δηλωσαν οτι "οι μασκες δεν προστατευουν", αφαιρωντας στο τελος την λεξη "πληρως". :003:
Πριν λίγο είπε καθηγητής ότι οι μάσκες όχι μόνο δεν προστατεύουν αλλά μπορεί να γίνουν και εστία μόλυνσης κατά την αφαίρεση, αν αυτή γίνει με λάθος τρόπο από τον χρήστη.
Χωρίς μάσκα σε εσωτερικό χώρο π.χ σούπερ μάρκετ κλπ δεν κυκλοφορώ.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:54 Εμένα πήγε ο γέρος μου να βγάλει με κάρτα και είχε λήξει. Το μηχάνημα δεν ανέφερε πουθενά οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα. Ελεγε στο τέλος οτι η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε. Πηγα εγώ να δω τι συμβαίνει και αναγκάστηκα να πάω σε δυο τρια ΑΤΜ μηπως κάποιο δεν είχε εικοσάρικα ή κάτι τέτοιο.
Την άλλη μέρα πήγε ο γέρος στο γκισέ να ρωτήσει τι έγινε. Του είπαν οτι επειδή δεν την χρησιμοποίησε ποτέ έληξε και πρέπει να του βγάλουν άλλη. Οταν τους είπε να του βγάλουν αυτοί του ζήτησαν το πιν της προηγούμενης. Επειδή δεν το θυμόταν έπρεπε να πάει στο σπίτι να το βρει και να ξαναπάει στην τράπεζα.
Αν πήγαινε στο γκισέ δυο φορές το μήνα με τις επτά μετακινήσεις θα έβγαζε λεφτά για τρεισήμισι μήνες. Ποιο απο τα δυο θα ήταν καλύτερο;
Δεν κατάλαβα αν απλά παρήλθε η ημερομηνία λήξης της κάρτας ή απλά δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ και εν τέλει ακυρώθηκε, πάντως το ιδανικότερο θα ήταν να είχε χρησιμοποιηθεί μια φορά για να ενεργοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση όχι μόνο θα απέφευγε τον γκισέ για αναλήψεις, αλλά θα μπορούσε να πληρώνει και ανέπαφα αποφεύγοντας τα χρήματα, που αυτές τις μέρες είναι σημαντικό. Όταν γίνεται κάτι τελευταία στιγμή πολλές φορές εμφανίζονται προβλήματα.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:52

Γενικά, οι καραγκιόζηδες πάντα θα βρουν να κράξουν. Ακόμη και τον αδύναμο. Ακόμη και τον ηλικιωμένο που δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να ξαναδεί τον ήλιο...
Και επειδή δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να δει τον ήλιο ο μπουμερ, σημαίνει ότι πρέπει να του δοθεί το δικαίωμα να διασπείρει τον ιό με αναιτιες μετακινήσεις;

Στήνονται ουρές στα ΑΤΜ το 2020 ρε μαλάκες. Έχουμε τους πιο τεχνολογικά αναλφάβητους μπουμερς της Ευρώπης.
Αυτά να τα πεις στους τραπεζίτες που έχουν το πιο αφερέγγυο τραπεζικό σύστημα στην Ευρώπη...

Αλλά τα γεροντάκια που είναι σαν τα μικρά παιδιά και ακούνε συνεχώς ότι κατάσχονται λογαριασμοί ή θα γίνει κούρεμα καταθέσεων είναι πιο εύκολος στόχος.

Οι Άγιοι δημοσιογράφοι και τα άγια κανάλια δεν φέρουν ευθύνη σε αυτό. Άλλωστε οι κωλοτούμπες τους και η δυνατότητες της πειθούς είναι τοσες πολλές που πάντα θα έχουν δίκιο...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Σέλευκας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:08
foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:05
το καλύτερο ήταν να είχε χρησιμοποιήσει μία φορά την κάρτα κάποια στιγμή τις προηγούμενες 200 μέρες.
Γιατί να το ήξερε οτι γίνεται αυτό;
Γιατί οι κάρτες είναι στάνταρ με κάθε λογαριασμό εδώ και 20 χρόνια και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να πληρώσεις σχεδόν οπουδήποτε εδώ και 5 χρόνια πράγμα που όντως κάνει η πλειοψηφία και κάνω επιπλέον την εύλογη υπόθεση ότι ο πατέρας σου δεν τηλεμεταφέρθηκε από το 1997 κατευθείαν στην προηγούμενη Παρασκευή. :)
Άβαταρ μέλους
Namrail

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:10

Αυτά να τα πεις στους τραπεζίτες που έχουν το πιο αφερέγγυο τραπεζικό σύστημα στην Ευρώπη...

Αλλά τα γεροντάκια που είναι σαν τα μικρά παιδιά και ακούνε συνεχώς ότι κατάσχονται λογαριασμοί ή θα γίνει κούρεμα καταθέσεων είναι πιο εύκολος στόχος.

Οι Άγιοι δημοσιογράφοι και τα άγια κανάλια δεν φέρουν ευθύνη σε αυτό. Άλλωστε οι κωλοτούμπες τους και η δυνατότητες της πειθούς είναι τοσες πολλές που πάντα θα έχουν δίκιο...
Τα γεροντακια σε άλλες χώρες ξέρουν να χρησιμοποιούν ebanking ή τουλάχιστον έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση της κάρτας και δε χρειάζεται να περιμένουν σε ουρές για να πάρουν κολλαριστα πενηνταυερα στο χέρι.
Εμπεδοκλής

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:07
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:05
Δεν κράζω τους γιατρούς. Κράζω τα κανάλια, τους δημοσιογράφους και τους τηλεγιατρούς που κανείς δεν τους έπιασε από το αυτί επειδή κατάντησαν την πληροφόρηση κομανέντσι...
Τα κανάλια όντως το έχουν παραξηλωσει σε αρκετές περιπτώσεις.
Τι να λέμε τώρα. Βγαίνει στο δελτίο των 20:00 και τους λέει, "παιδιά, ηρεμήσετε λίγο με αυτά που προβάλετε, μην γλυτώσουμε από τον κορονοϊό και πάμε από ψυχολογικά".
Αρχίζουν τα γελάκια και τα πειράγματα στο στούντιο, κλείνουν το γιατρό, συνεχίζουν το ίδιο βιολί και δύο ώρες μετά προβάλουν ταινία καταστροφής...

Θα αυτοκτονεί ο κόσμος από την ψυχολογική πίεση και την οικονομική δυσχέρεια και θα λένε ναι αλλά μαντρώθηκαν μέσα και δεν πέθαναν από κορονοϊό...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Namrail έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:15

Τα γεροντακια σε άλλες χώρες ξέρουν να χρησιμοποιούν ebanking ή τουλάχιστον έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση της κάρτας και δε χρειάζεται να περιμένουν σε ουρές για να πάρουν κολλαριστα πενηνταυερα στο χέρι.
Ο μακαρίτης ο παππούς μου 70 χρονών απόφοιτος τρίτης δημοτικού, το 2001 που άρχισα να έχω μισθό μου έλεγε "καλά χαζός είσαι πας στο ταμείο και τρως τη ζωή σου, βγάλε μια κάρτα όπως έχω κάνει εγώ".
Εμπεδοκλής

Σε ποιες άλλες χώρες λες; Σε αυτές που πεθαίνουν σαν τις μύγες στα κρεβάτια των ιδρυμάτων που τους έχουν πετάξει, ο ένας δίπλα στον άλλο;

Μαλάκες, βγείτε από το καβούκι σας, μετά τον ιό και αν ζείτε, και σταματήστε να βρίζετε ή να θεοποιείτε τους άλλους. Ζήστε ανάμεσα στον κόσμο ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε...
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Κορωνοϊός - Παραλίες: Ξανά έξω οι Αθηναίοι

https://www.protothema.gr/greece/articl ... athinaioi/

Στη παραλία οι πρωτευουσιάνοι.
Αυτό σε συνδυασμό με τυχόν αύξηση κρουσμάτων, μετά θα σας ελέγχουν κάποιοι με φόρμα παραλλαγής για το αν τηρείτε τα μέτρα τα οποία θα ενταθούν βεβαίως βεβαίως.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Εμπεδοκλής

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:17

Ο μακαρίτης ο παππούς μου 70 χρονών απόφοιτος τρίτης δημοτικού, το 2001 που άρχισα να έχω μισθό μου έλεγε "καλά χαζός είσαι πας στο ταμείο και τρως τη ζωή σου, βγάλε μια κάρτα όπως έχω κάνει εγώ".
Τη Βούλτεψη και τους άλλους γκοτζιλοπροφήτες τον καιρό των μνημονίων τους πρόλαβε; Πρόλαβε τις προφητείες για κουρέματα καταθέσεων, ελλείψεις σε κωλόχαρτα και κατάσχεση λογαριασμών; Πρόλαβε να ζήσει τις αφερέγγυες τράπεζες που εν έτι 2020 πήραν 5 ευρώ από όλους και μετά σου είπαν, λάθος;
Άβαταρ μέλους
Namrail

Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:19
Μαλάκες, βγείτε από το καβούκι σας, μετά τον ιό και αν ζείτε, και σταματήστε να βρίζετε ή να θεοποιείτε τους άλλους. Ζήστε ανάμεσα στον κόσμο ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε...
Ρε μλκ έχουμε κάποια πολύ απλά μέτρα να τηρήσουμε, τα οποία μάλιστα ήρθαν κλιμακωτά.

Και σε κάθε σημείο αυτού του δρόμου, βλέπουμε πολίτες να τα αντιπαλευουν. Βγήκαν στο δρόμο για το καρναβάλι, κλείσαν τα σχολεία και γέμισαν οι καφετέριες, κλείσαν οι καφετέριες και γέμισαν οι παραλίες, κλείσαν με τα χίλια ζόρια τις εκκλησίες και υπήρξαν αντάρτες παπάδες που έκαναν λειτουργίες με κόσμο. Τελικά επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας και με την πρώτη υποψία ανοιξιάτικου ηλίου άρχισαν πάλι οι βόλτες, την ίδια ώρα που στήνονταν ουρές σε ΑΤΜ κόντρα σε κάθε μέτρο προστασίας, για να βγάλουν λεφτά.

Τι να συγκρίνω; Τους έχω δει ποιοι είναι αυτοί, τους έχω συναναστραφει, τους ξέρω.

Είναι ένα μέρος από τους ηλίθιους της κοινωνίας που αποτελούν και την πλειοψηφία.
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

foscilis έγραψε: 31 Μαρ 2020, 15:17

Οι εβδομηντάρηδες γονείς μου έχουν κάρτα από το 1995
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”