!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σπαμ

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

bluerose

Re: Σπαμ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

under έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:44
Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:29
under έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:17 Ποσο αρρωστος,ψυχικα ανωμαλος,πρεπει να ειναι καποιος για να τα βαλει με την blue που ειναι παντα ευγενικη και δεν εχει ενοχλησει ποτε κανεναν ;
Κάποιος που γράφει (στη Μαγειρική) πως στον πατσά βάζει μπούκοβο και η μπλου από κάτω και σε 17 συνεχόμενα ποστ γράφει πως το έχει πει ο Παΐσιος, ο Πορφύριος και ο γέροντάς της, πως στον πατσά πάει μαυροπίπερο γιατί έτσι θα πάρουμε την Πόλη.

Ποιος είναι ο ψυχικά ανώμαλος;
Και εμενα μου σπανε τα @@ πολλοι αλλα δεν καθομαι να κανω καταγγελιες.Και πραγματικα θεωρω αδιανοητο να κανουν καταγγελιες για την blue η οποια ειναι παντα ευγενικη.
Επιμενω οτι οσοι το εκαναν ειναι ψυχοπαθεις.
Αχ under
Για αυτό μάλλον λόγο ευγένειας πήρα το οκ
Στη καθαριότητα είμαι καλη αλλά άμα είσαι αμελής και δε καθαρίζεις με κολόνια τις εικόνες θα πηγαίνεις κάθε εσπερινό να τις καθαρίζεις

Ελπίζω να κατανοησες
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:46
under έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:44
Veni Vidi Vici έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:29

Κάποιος που γράφει (στη Μαγειρική) πως στον πατσά βάζει μπούκοβο και η μπλου από κάτω και σε 17 συνεχόμενα ποστ γράφει πως το έχει πει ο Παΐσιος, ο Πορφύριος και ο γέροντάς της, πως στον πατσά πάει μαυροπίπερο γιατί έτσι θα πάρουμε την Πόλη.

Ποιος είναι ο ψυχικά ανώμαλος;
Και εμενα μου σπανε τα @@ πολλοι αλλα δεν καθομαι να κανω καταγγελιες.Και πραγματικα θεωρω αδιανοητο να κανουν καταγγελιες για την blue η οποια ειναι παντα ευγενικη.
Επιμενω οτι οσοι το εκαναν ειναι ψυχοπαθεις.
Ευχαριστώ για την διάγνωση.
Στο Δρομοκαΐτειο έχουν άλλη άποψη, για αυτό μου έδωσαν εξιτήριο. :wave:
Γω παντως δεν αναφερθηκα ονομαστικα σε εσενα,ουτε εκανα παραθεση σε καποιον οταν εκανα το πρωτο ποστ.
Εσυ ενιωσες την αναγκη να απαντησεις.Καταλαβα οτι εισαι ενας απο αυτους που την εχουν βαλει στο ματι και λυπαμαι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

bluerose έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:48 Αχ under
Στη καθαριότητα είμαι καλη αλλά άμα είσαι αμελής και δε καθαρίζεις με κολόνια τις εικόνες θα πηγαίνεις κάθε εσπερινό να τις καθαρίζεις

Ελπίζω να κατανοησες
Εικόνα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
bluerose

Μια χαρά είναι ο βεντι Βίτσι και λοιπά
Μπερδεύτηκε
Και το συνεχίζει μέσα του
Ντελιτ
Οκ πάμε απ' την αρχή
Τα μπερδεμένα δε χρειάζονται, απλότητα
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ελπίζω να κατανοησες
Εγω ελπιζω να μην σε πτοησουν οι διαφοροι αθεοταλιμπαν εδω μεσα.Ειμαστε σε ενα φορουμ που μας ανεχεται ολους με τα κουσουρια μας οποτε κατι αναλογο πρεπει να κανουμε κι εμεις.
Το μεγαλο προβλημα το εχουν αυτοι που δεν το καταλαβαινουν και αναγκαζονται να καταφευγουν σε κατινιες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
bluerose

under έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:54

Ελπίζω να κατανοησες
Εγω ελπιζω να μην σε πτοησουν οι διαφοροι αθεοταλιμπαν εδω μεσα.Ειμαστε σε ενα φορουμ που μας ανεχεται ολους με τα κουσουρια μας οποτε κατι αναλογο πρεπει να κανουμε κι εμεις.
Το μεγαλο προβλημα το εχουν αυτοι που δεν το καταλαβαινουν και αναγκαζονται να καταφευγουν σε κατινιες.
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός
Άλλοι πιο ευέξαπτοι άλλοι πιο ήσυχοι
Διαφορετικά τα πιστεύω τους επίσης
Ο προστεντατισμος να σκεφθεί έχει 1500 αιρέσεις.....κάθε πάστορας κι αίρεση

Κι οι ορθόδοξοι χωρίς να το ξέρουμε αλλά πιστεύουμε κι άλλα όχι από την Καινή
Αυτό φυσικά είναι λάθος

Και για αυτό αν ακούς τους ιερείς και μοναχούς που πιστεύουν όλη την Καινή και την ερμηνεύουν μέσα από τους Πατέρες, τα ίδια λένε
bluerose

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:45 Έχετε διώξει το πιο διαλεχτό μέλος του πχώρουμ, μια βαριά αμαρτία που μας βαραίνει όλους, και μένα μαζί.

Προτείνω να κάνετε μπαν εμένα αντί γιαυτήν. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο φεύγω. Μπορώ εγώ να γίνω ο μπαναρισμένος αντί για την φίλη μου τη μπλου.
Ήταν η τελευταία αγνή χριστιανή που μας έμεινε. Την θέλω πίσω. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ το πχώρουμ χωρίς αυτήν.
Είναι εκλεκτή. Μια γνήσια φωνή του Θεού μας.
Μπορεί εγώ να είμαι αναγνώστης αρκεί να έλθει πίσω. Να ακούμε τις φιλότιμες παραινέσεις της.
Δε ζητάω πολλά. Απλά να τιμωρηθώ εγώ αντί γιαυτήν.
Σκεφτείτε το και μου απαντάτε.
Είναι κρίμα από τον Θεό πραγματικά.
Είναι και άδικο. Δε νομίζω να προκάλεσε η καλοσύνη της και ο αλτρουισμός της.
Σας μιλαω ειλικρινά εκ βαθέων.
Μη σκληρύνετε άλλο την καρδιά σας. Μέρες που 'ναι πρέπει να είμαστε αδελφωμένοι.

Λυπημένος.
Αλλιμονο μας αν μας έκριναν οι άνθρωποι :lol:
Ευτυχώς ο Θεός θα μας κρίνει

Γενικά το γράφω
Εγώ θα έχω και χρόνο να κανω το περιβόητο κήπο που δε θα γράφω
Πω....και δε τα μπορώ αυτά...χόρτα λάσπες
Ε...τι να κάνουμε
Λέμε Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν

Κι αρχίζουμε να κύριε ελέησον μπας και επιστρέψει η κανονικοτητα στις ζωές μας
Για άλλους τα χωράφια οκ
Για μένα ήταν άστυ και εκκλησια
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Έγινε μια σύσταση και το χεσατε ρε μαλακες.

Όταν κάνει σπαμ ο πηζον είναι αρρώστια , όταν κάνει η μπλου , ή γλυφοκωλια του under στον Κυριάκο όλα οκ.

Υποκριτές.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

enterprise-psi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:03 Υποκριτές. Υστερικιjοί.
:lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 31 Μαρ 2020, 14:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enterprise-psi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:03 Έγινε μια σύσταση και το χεσατε ρε μαλακες.

Όταν κάνει σπαμ ο πηζον είναι αρρώστια , όταν κάνει η μπλου , ή γλυφοκωλια του under στον Κυριάκο όλα οκ.

Υποκριτές.

Χαλάρωσε λίγο μεγάλε, που άρχισες τα παραπονάκια.

Κάνε τημ υποστήριξης του πήζοντος αν γουστάρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
bluerose

enterprise-psi έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:03 Έγινε μια σύσταση και το χεσατε ρε μαλακες.

Υποκριτές.
Να χαιρεται ο πηζων
Εγώ αισθάνομαι πολύ άσχημα για όλο αυτό το νήμα
Καλά με είπε...λιγότερο να γράφεις όταν αρχίσουν τα γεγονότα

Άμα θες σβηστό σε παρακαλώ θα νοιώσω πολύ καλά

Και θα είμαι όχι σπαμ ε;
Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας »

Υποκριτές.
Γιά καλμαρε λίγο τυπακο.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

ρε ηρεμηστε με την μπλου!

σαν να σας πετανε αγιασμο κανετε και κοπανιεστε :lol:

γενικα τπτ δεν ειναι φλατ,δεν χρειαζεται ολους να τους φερνουμε στα μετρα μας για να αισθανθουμε ασφαλεις.
εχουμε συνηθισει υπερβολικα την τοξικοτητα,την επιθετικοτητα και οτιδηποτε διαφορετικο απο αυτο μας φαινεται παραξενο εως κ ...απειλητικο!

αν δεν σας αρεσουν τα μηνυματα της,απο την στιγμη που δεν σας προσβαλλει προσωπικα(πραγμα που θα επρεπε να σας ενοχλει στο πχορουμ,αφου καθε τρεις κ λιγο το βλεπουμε κ δη συστηματικα)βαλτε την στο ignore μην μου λετε χαζα τωρα!
βλεπω και καποιοι γραφουν που την βλασφημια την εχουν στο στομα,που εχουν καθυβρισει συσσωμα ολους πιστους κατα καιρους και τι δεν εχουν κανει,που προκαλουν διαρκως(και τα μηνυματα τους οχι σπανια αφηνονται να υπαρχουν,εξαρταται και απο τον συντονιστη που θα ναι εκεινη την ωρα)
και τους ενοχλει η μπλου...
ο αλλος που καθε τρεις και λιγο θα σηκωσει και καμια φωτο αγαπης!δεν ενοχλει,ενοχλει η μπλου

ε συγγνωμη αλλα αυτα ειναι πιτσες μπλου που μας λετε :lol:
και φυσικα ενα θεμα ειναι συγκεκριμενοι συντονιστες που καλοι χρυσοι ειναι,καλα παιδια,αλλα εμφανως συμμεριζονται εδω την νοοτροπια και το υφος καποιων και νομιζουν πως ασκουν και πολιτικη φιλτραροντας καποια μηνυματα..ημαρτον δηλ,τα υστερα του κοσμου...δεκα ατομα μπαινουμε εδω μεσα να νομιζουμε τωρα πως κατι κανουμε :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 31 Μαρ 2020, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Υποκριτές.
:smt023
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

bluerose έγραψε: 31 Μαρ 2020, 14:06

Υποκριτές.
Να χαιρεται ο πηζων
Εγώ αισθάνομαι πολύ άσχημα για όλο αυτό το νήμα
Καλά με είπε...λιγότερο να γράφεις όταν αρχίσουν τα γεγονότα

Άμα θες σβηστό σε παρακαλώ θα νοιώσω πολύ καλά

Και θα είμαι όχι σπαμ ε;
Είσαι όχι σπαμ έτσι κι αλλιώς κοριτσάρα μου. Μη δίνεις σημασία. Θα τελειώσει η καραντίνα, άσε λίγο τους γέροντες, βάψε μια τούφα μπλε να σε πάω για ψαράκι στην Αρετζού να γουστάρουμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”