Άσε την bluerose, δεν μένει μόνη της. Πες καλύτερα για τον κατεστραμμένο άνθρωπο.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:27Υπαρχουν 2 περιπτωσεις .ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2020, 11:47 Εκτός από τη φάση με το πιμί του Ηράκλειτου, στηρίζω blue με νύχια και δόντια.![]()
Πήξαμε στους ευαίσθητους εδώ μέσα.
1 Να τρολλαρει η Μπλουζ - ολα οκ
2 Να εχει μπλεξει σε παραθρησκευτικη ελληνορωσικη μαφια - περιπτωση που με προβληματιζει κ ειχα υποχρεωση να την ενημερωσω μιας και γνωρισα κατεστραμενο ανθρωπο - θυμα - που συμπεριφεροταν ετσι κ ελεγε ακριβως τα ιδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπαμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Σπαμ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τα εχω γραψει σε αλλο νημα.vagabondo έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:39Άσε την bluerose, δεν μένει μόνη της. Πες καλύτερα για τον κατεστραμμένο άνθρωπο.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2020, 12:27Υπαρχουν 2 περιπτωσεις .ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2020, 11:47 Εκτός από τη φάση με το πιμί του Ηράκλειτου, στηρίζω blue με νύχια και δόντια.![]()
Πήξαμε στους ευαίσθητους εδώ μέσα.
1 Να τρολλαρει η Μπλουζ - ολα οκ
2 Να εχει μπλεξει σε παραθρησκευτικη ελληνορωσικη μαφια - περιπτωση που με προβληματιζει κ ειχα υποχρεωση να την ενημερωσω μιας και γνωρισα κατεστραμενο ανθρωπο - θυμα - που συμπεριφεροταν ετσι κ ελεγε ακριβως τα ιδια.
Oυτε ο αλλος εμενε μονος του - η οικογενεια του προσπαθουσε για χρονια να τον απομακρυνει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
To ότι υπάρχουν παραθρησκευτικά κυκλώματα, είναι δεδομένο. Το ότι υπάρχουν "ιερείς" και ιερείς, επίσης. Η δική μου αίσθηση πάντως είναι, ότι η blue εκπέμπει μια σχεδόν παιδική* ματιά για τα πράγματα, που εμένα τουλάχιστον με συγκινεί. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν ξέρω τι την έκανε να σκέφτεται έτσι και δεν ψάχνω να το βρω με τη δική μου λογική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό που εκπέμπει δεν είναι επιθετικό και υποθέτω ότι αυτό που εκνευρίζει τους υπόλοιπους είναι αυτή ακριβώς η ηρεμία.
Με λίγα λόγια, αλλού διακρίνω την υστερία, όχι στην blue.
*Το γράφω με την απολύτως θετική έννοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Casper -
ΑκριβώςΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:05 To ότι υπάρχουν παραθρησκευτικά κυκλώματα, είναι δεδομένο. Το ότι υπάρχουν "ιερείς" και ιερείς, επίσης. Η δική μου αίσθηση πάντως είναι, ότι η blue εκπέμπει μια σχεδόν παιδική* ματιά για τα πράγματα, που εμένα τουλάχιστον με συγκινεί. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν ξέρω τι την έκανε να σκέφτεται έτσι και δεν ψάχνω να το βρω με τη δική μου λογική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό που εκπέμπει δεν είναι επιθετικό και υποθέτω ότι αυτό που εκνευρίζει τους υπόλοιπους είναι αυτή ακριβώς η ηρεμία.
Δεν εχουν σημασια τα ενδοπχορουμικα για εμενα - η επιμονη κ ο φανατισμος της Μπλουζ με προβληματιζει σε σχεση με την ζωη της - ισως εχω ευαισθησια κ βλεπω κινδυνους απο την εμπειρια που ειχα - ειναι ομως πανομοιοτυπες οι συμπεριφορες -σαν να ξαναζω τα γεγονοτα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κ η μπλου για τον ίδιο λόγο το κάνει.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:15 Δεν εχουν σημασια τα ενδοπχορουμικα για εμενα - η επιμονη κ ο φανατισμος της Μπλουζ με προβληματιζει σε σχεση με την ζωη της - ισως εχω ευαισθησια κ βλεπω κινδυνους απο την εμπειρια που ειχα - ειναι ομως πανομοιοτυπες οι συμπεριφορες -σαν να ξαναζω τα γεγονοτα .
Οι άνθρωποι που πιστεύουν είναι καλύτερα σε διάφορα επίπεδα.
Καμία φορά σκέφτομαι... Μακάρι να μπορούσα.
Να μπορούσες τι; Να αφήσεις την τσιμπλάρα στο μάτι σου να γίνει πλανήτης και να ορκίζεσαι πως δεν είναι τίποτα;Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:19Κ η μπλου για τον ίδιο λόγο το κάνει.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:15 Δεν εχουν σημασια τα ενδοπχορουμικα για εμενα - η επιμονη κ ο φανατισμος της Μπλουζ με προβληματιζει σε σχεση με την ζωη της - ισως εχω ευαισθησια κ βλεπω κινδυνους απο την εμπειρια που ειχα - ειναι ομως πανομοιοτυπες οι συμπεριφορες -σαν να ξαναζω τα γεγονοτα .
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Αυτό που λένε θα το ξέρεις.Λεγεών έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:21Να μπορούσες τι; Να αφήσεις την τσιμπλάρα στο μάτι σου να γίνει πλανήτης και να ορκίζεσαι πως δεν είναι τίποτα;Custom_F έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:19Κ η μπλου για τον ίδιο λόγο το κάνει.Αγις έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:15 Δεν εχουν σημασια τα ενδοπχορουμικα για εμενα - η επιμονη κ ο φανατισμος της Μπλουζ με προβληματιζει σε σχεση με την ζωη της - ισως εχω ευαισθησια κ βλεπω κινδυνους απο την εμπειρια που ειχα - ειναι ομως πανομοιοτυπες οι συμπεριφορες -σαν να ξαναζω τα γεγονοτα .
Είναι στον κόσμο του!
Ο ίδιος περνάει καλά.
Γιατι να μη θέλω να περνάω καλά;
Να ελπίζω κ να περιμένω κάποιος να με σώσει. Κ γω απλώς να προσεύχομαι κ να νηστεύω γιαυτό. Που στο κάτω κάτω κ αυτά καλό κάνουν αν τα κάνεις όπως πρέπει.
- Veni Vidi Vici
Κάποιος που γράφει (στη Μαγειρική) πως στον πατσά βάζει μπούκοβο και η μπλου από κάτω και σε 17 συνεχόμενα ποστ γράφει πως το έχει πει ο Παΐσιος, ο Πορφύριος και ο γέροντάς της, πως στον πατσά πάει μαυροπίπερο γιατί έτσι θα πάρουμε την Πόλη.under έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:17 Ποσο αρρωστος,ψυχικα ανωμαλος,πρεπει να ειναι καποιος για να τα βαλει με την blue που ειναι παντα ευγενικη και δεν εχει ενοχλησει ποτε κανεναν ;
Ποιος είναι ο ψυχικά ανώμαλος;
Αlea jacta est
Το λες πολλές φορές αυτό, αν στα αλήθεια σε προβληματίζει, σου λέω ότι εχθές έστειλα μήνυμα στη διακονισσα εάν χρειάζονται κάτι να πάω να το αφήσω έξω από το μοναστήριΑγις έγραψε: 31 Μαρ 2020, 13:15 Δεν εχουν σημασια τα ενδοπχορουμικα για εμενα - η επιμονη κ ο φανατισμος της Μπλουζ με προβληματιζει σε σχεση με την ζωη της - ισως εχω ευαισθησια κ βλεπω κινδυνους απο την εμπειρια που ειχα - ειναι ομως πανομοιοτυπες οι συμπεριφορες -σαν να ξαναζω τα γεγονοτα .
Στο ενδιάμεσο τηλ η φίλη από Αυστραλία στη διακονισσα για να μιλήσει με το Πάτερ
Κι ο Πάτερ οδηγούσε. ( Μετά μίλησαν)
Ήταν μαζί για κάποιες προμήθειες
Γιατί έλεγα... σκεφτόμουν....βγαινει; Οδηγαει; Να μην τον φεροντε άσχημα άμα τον βλέπει ο κόσμος
Γιατί κυκλοφορησαμε μαζί...να δεις! Άλλοι τον ασπαζόταν...άλλοι τον κοιτούσαν σα να λέμε παπάς πιάσε κόκκινο...κι άλλοι αδιαφορούσαν για την ψυχούλα αυτή. Νευριαζα εγω
Όχι μόνο δε χρειάζεται τίποτα αλλά έχει και τη λεπτότητα να μην υποχρεώνεται
Εμείς τον θέλουμε
Μην ανησυχεις.