!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Δε πα να γ@μθν
Άκου βραχιολάκια και κατ'οίκον έρευνες
ΥΓ: στην Ταιβάν τα κάνουν αυτά? Δεν θυμάμαι
Άκου βραχιολάκια και κατ'οίκον έρευνες
ΥΓ: στην Ταιβάν τα κάνουν αυτά? Δεν θυμάμαι
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ωπ! Το είναι αυτό πάλι; Πως μεταβάλλεται δηλαδή; Γίνεται πιό ομαλή ή πιό απότομη; Αλλάζει εξίσωση; Το ίδιο σε όλα τα κράτη;hellegennes έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:34Επειδή είναι το σημείο που μεταβάλλεται η καμπύλη. Ακόμη περιμένω να απαντήσεις τι πιστεύεις εσύ.Leporello έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:16Τι είπες; Γιατί διάλεξαν το 10;hellegennes έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:08Εγώ σου είπα γιατί. Η ερώτηση γίνεται σε σένα. Αν δεν έχεις απάντηση, καλό θα είναι να αποδεχτείς ότι είναι ο πιο έγκυρος τρόπος σύγκρισης σε μια επιδημιολογική καμπύλη. Διαφορετικά θα πρέπει να απαντήσεις.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Ρώτα τους FT. Ή διάβασε καμμιά σχετική μελέτη.
Συνεχίζεις να μην απαντάς και αρχίζει και κουράζει αυτό.
Συνεχίζεις να μην απαντάς και αρχίζει και κουράζει αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ρε χέλι και Leporello. Έχετε ένα κονό δεδομένο για το οποίο μιλάτε και διαφωνείτε απο χθες. Μεχρι του χρόνου δεν πρόκειται να συμφωνήσετε 
Τι το παλευετε?
Τι το παλευετε?
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- hellegennes
Δεν διαφωνούμε ακριβώς. Έχω κάνει μια ερώτηση στον Lepo, που τελειώνει την συζήτηση κι αυτός αποφεύγει να απαντήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Casper -
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
βγαίνει ένα αυτοματοποιημένο πρωτόκολλο που θα αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει
https://www.france24.com/en/20200330-ai ... y-wet-lung
-
talaipwros
δε ντρεπεσαι λιγο; το διαβασες το αρθρο;dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:05 βγαίνει ένα αυτοματοποιημένο πρωτόκολλο που θα αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει
- Casper - έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:03Στις ειδήσεις μίλησαν για παρατηρητή της γειτονιάς. Ο κάθε δήμος - και γειτονιά έχει τους δικούς του.
τί λέτε μωρέ?
έχουμε τρελαθεί τελείως???
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Casper -
Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Εξαιτίας των λίγων την πληρώνουμε όλοι. Ε δεν συμμορφώθηκαν κάποιοι έξυπνοι με τα προηγούμενα. Εδώ δεν είμαστε Ελλάδα. Μια σταλιά τόπος είμαστε. Βλέπεις τι γίνεται σε άλλες χώρες.Σουβλίτσα έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:08- Casper - έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:03Στις ειδήσεις μίλησαν για παρατηρητή της γειτονιάς. Ο κάθε δήμος - και γειτονιά έχει τους δικούς του.killzone έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:31
Το 2ο δεν το καταλαβαθα βγαζουν ενταλμα για να μπαινουν αστυνομικοι στα σπιτια μας ;
![]()
τί λέτε μωρέ?
έχουμε τρελαθεί τελείως???
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο ρουφιάνος του μαχαλά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πως νομίζεις οτι θα χρησιμοποιείται η πρόγνωση αυτή?talaipwros έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:07δε ντρεπεσαι λιγο; το διαβασες το αρθρο;dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:05 βγαίνει ένα αυτοματοποιημένο πρωτόκολλο που θα αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει
-
- Casper -
-
talaipwros
δεν διαβασες; στο να βρισκουν ποιος χρειαζεται περισσοτερη βοηθεια αμεσα.dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:18πως νομίζεις οτι θα χρησιμοποιείται η πρόγνωση αυτή?talaipwros έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:07δε ντρεπεσαι λιγο; το διαβασες το αρθρο;dna replication έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:05 βγαίνει ένα αυτοματοποιημένο πρωτόκολλο που θα αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει
Ο αλγοριθμος θα αποφασιζει ποιος χρειαζεται γρηγορα βοηθεια και ποιος δεν κινδυνευει και τοσο. Ελα ντροπη
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπήρχε παλιά, πριν το 81.- Casper - έγραψε: 31 Μαρ 2020, 01:18http://www.nicosia.org.cy/el-GR/news/ca ... ood-watch/
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn