Βελτιώθηκε ομολογουμένωςMyrsini έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:03Νταξ όμως έτρεχε το ΠΣΔ σήμερα ε;Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 22:41Γω, ως αρκετά χρόνια επιτηρητής πανελληνίων, έχω βαρεθεί να βλέπω να αντιγράφουν λάθος στοιχεία απ' το δελτίο εξεταζομένου στο... γραπτό!!Ηράκλειτος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 22:29 Κάποιοι στο κουτάκι "ταχυδρομική διεύθυνση" βάλανε ταχυδρομικό κώδικα, ένας έβαλε λάθος το όνομα της μητέρας του, άσε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κρίση του κοροναϊού κατά συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς
Re: Η κρίση του κοροναϊού κατά συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς
Κατά πολύ αλλά τα έφτυσε το φωτόδεντρο.
Απο το απόγευμα και μετά τίποτα.
Φτου γκαμώτη κι έχω webex την Πέμπτη με πράματα και θάματα , φοβερό σχέδιο, και τελική παραπομπή σε φωτόδεντρο , τρέχα πστη τώρα
Πρέπει να το αναβαθμίσουν και αυτό αλλιώς δεν γίνεται.Γιατί και τα παιδιά δεν θα μπορούν να μπουν.Στύγιος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:13Φτου γκαμώτη κι έχω webex την Πέμπτη με πράματα και θάματα , φοβερό σχέδιο, και τελική παραπομπή σε φωτόδεντρο , τρέχα πστη τώρα![]()
Μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα μην χτυπιέσαι απο τώρα αλλά πράγματι έχει πρόβλημα ,σήμερα το απόγευμα το χειρότερο.
107 μαθητές με εγγραφή στο e-class ,"τεμπέληδες ,ανεπρόκοποι" εκπαιδευτικοί..
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τεμπέληδες είστε. Κάνετε μάθημα και καλά; Τόσες μέρες ξυνόσασταν. Οι του ιδιωτικού να δεις ευκαιρία που βρήκαν.Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:01 107 μαθητές με εγγραφή στο e-class ,"τεμπέληδες ,ανεπρόκοποι" εκπαιδευτικοί..
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Βαρεμένο, ναι κάνουμε μάθημα και το βλέπουν κι οι μαθητές μας κι εγγράφονται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:04Τεμπέληδες είστε. Κάνετε μάθημα και καλά; Τόσες μέρες ξυνόσασταν. Οι του ιδιωτικού να δεις ευκαιρία που βρήκαν.Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:01 107 μαθητές με εγγραφή στο e-class ,"τεμπέληδες ,ανεπρόκοποι" εκπαιδευτικοί..
- Γενιά της Αμαρτίας
Τι μάθημα μωρέ; Διευκρινίσεις κάνετε. Ερωτησούλες.
Είστε τόσο τσατισμένοι με την τεχνολογική σας αναπηρία που νομίζετε ότι κάνετε άθλο.
Είστε τόσο τσατισμένοι με την τεχνολογική σας αναπηρία που νομίζετε ότι κάνετε άθλο.
Σώπα ρε μλκ ,γενιά της διανοητικής αναπηρίας , βλάκα , τρόλαρχε ,άντε παίξε παραπέρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:15 Τι μάθημα μωρέ; Διευκρινίσεις κάνετε. Ερωτησούλες.
Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:21Σώπα ρε μλκ ,γενιά της διανοητικής αναπηρίας , βλάκα , τρόλαρχε ,άντε παίξε παραπέρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:15 Τι μάθημα μωρέ; Διευκρινίσεις κάνετε. Ερωτησούλες.
- Γενιά της Αμαρτίας
Αληθινός δάσκαλος!Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:21Σώπα ρε μλκ ,γενιά της διανοητικής αναπηρίας , βλάκα , τρόλαρχε ,άντε παίξε παραπέρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:15 Τι μάθημα μωρέ; Διευκρινίσεις κάνετε. Ερωτησούλες.
Σε μαθητές είμαι καθηγητής,σε τυχάρπαστους του διαδικτύου είμαι τιμωρός .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:24Αληθινός δάσκαλος!Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:21Σώπα ρε μλκ ,γενιά της διανοητικής αναπηρίας , βλάκα , τρόλαρχε ,άντε παίξε παραπέρα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:15 Τι μάθημα μωρέ; Διευκρινίσεις κάνετε. Ερωτησούλες.
Είστε τόσο τσατισμένοι με την τεχνολογική σας αναπηρία που νομίζετε ότι κάνετε άθλο.![]()
Βρες τι θα κάνεις και μη χαραμίζεις τη ζωή σου σε φόρα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Βρες τον κωδικό σου να κάνεις "μάθημα"Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:29Σε μαθητές είμαι καθηγητής,σε τυχάρπαστους του διαδικτύου είμαι τιμωρός .Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:24Αληθινός δάσκαλος!Στύγιος έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:21
Σώπα ρε μλκ ,γενιά της διανοητικής αναπηρίας , βλάκα , τρόλαρχε ,άντε παίξε παραπέρα.![]()
Βρες τι θα κάνεις και μη χαραμίζεις τη ζωή σου σε φόρα.
Φύγε από το νήμα..
- Γενιά της Αμαρτίας
Ρε τεμπέλη θα μου πεις και τι θα κάνω; η τάξη σου είναι εδώ; Ρε άντε παράτα μας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-