!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Μα πάει χειρότερα. Τουλάχιστον προς ώρας.

Κι αυτό αν πιστέψουμε ότι είναι ακριβή τα στοιχεία που δίνουν, που δεν το πολυπιστεύω. Πιστεύω ότι είναι χειρότερη η κατάσταση ήδη.

Σου έκανα και μια ερώτηση που δεν την απάντησες. Περιμένω να την απαντήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

https://www.msn.com/el-gr/news/world/ντ ... spartanntp

τι εχουμε εδω;!!

ο γαλλος την δινει με αζιθρομυκινη!
οι κινεζοι στην ερευνα τους την δωσαν σκετη σημειωνω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:40Μα πάει χειρότερα. Τουλάχιστον προς ώρας.

Κι αυτό αν πιστέψουμε ότι είναι ακριβή τα στοιχεία που δίνουν, που δεν το πολυπιστεύω. Πιστεύω ότι είναι χειρότερη η κατάσταση ήδη.

Σου έκανα και μια ερώτηση που δεν την απάντησες. Περιμένω να την απαντήσεις.
Καλός ο ελιγμός ότι δεν είναι ακριβή τα στοιχεία. Πάντως, εσύ με βάση τα στοιχεία έγραψες όσα έγραψες. Αν έγραφες εξ αρχής ότι δεν εμπιστεύεσαι τα στοιχεία, θα ήταν εντελώς διαφορετική η συζήτηση.

Ποιά ήταν η ερώτηση;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν τα εμπιστεύομαι, σημαίνει ότι θεωρώ ότι είναι χειρότερη η κατάσταση, δηλαδή ότι στην πραγματικότητα δεν τα πάνε χειρότερα από την Ιταλία αλλά πολύ χειρότερα. Όμως κι αυτά που υπάρχουν είναι αρκετά για να δείξουν ότι το ΗΒ πάει χειρότερα.

Η ερώτηση ήταν:
hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 22:36 Πιστεύεις ότι οι FT -άσε με εμένα- διάλεξαν τυχαία τον αριθμό 10; Είναι προληπτικοί; Είναι ραντομιά; Ή μήπως υπάρχει λόγος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:27
Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:18
hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:13 Όταν σε μουτζώνουν 10 άτομα ταυτόχρονα, πίθηκα, δεν είναι ότι έχεις πιει και τα βλέπεις 10πλά.
Το μουτζωμα στα μουτρα σου...Και τους ανυπαρκτους 10 να τους βαλεις εκει που ξερεις..
Α, τώρα πιστεύεις ότι οι συμφορουμίτες σου είναι ανύπαρκτοι; Έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο παράνοιας; :lol:
Απο χτες που καταρριφτηκε το αστειο σου επιχειρημα οτι η Βρετανια τα παει πολυ χειροτερα απο την Ιταλια ντο εχεις ριξει σε προσωπικες επιθεσεις..Τωρα κρυβεσαι και πιωσ απο 2-3 αλλους ελπιζοντας να κερδισεις κατι...Λυπαμαι αλλα αυτο δεν προκειτα να σε διασωσει απο τον ξεφτιλα που υπεστης.

Απο μενα κοβεται καθε συζητηση μαζι σου. Με ατομα που δεν σεβονται συνομιλητες τους σε συζαταω..Οver and out..Τραγουδα μονος σου.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Leporello

hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:49 Δεν τα εμπιστεύομαι, σημαίνει ότι θεωρώ ότι είναι χειρότερη η κατάσταση, δηλαδή ότι στην πραγματικότητα δεν τα πάνε χειρότερα από την Ιταλία αλλά πολύ χειρότερα. Όμως κι αυτά που υπάρχουν είναι αρκετά για να δείξουν ότι το ΗΒ πάει χειρότερα.

Η ερώτηση ήταν:
hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 22:36Πιστεύεις ότι οι FT -άσε με εμένα- διάλεξαν τυχαία τον αριθμό 10; Είναι προληπτικοί; Είναι ραντομιά; Ή μήπως υπάρχει λόγος;
Δεν έχω ιδέα. Πες μας εσύ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:51 Απο μενα κοβεται καθε συζητηση μαζι σου. Με ατομα που δεν σεβονται συνομιλητες τους σε συζαταω..Οver and out..Τραγουδα μονος σου.
Μιλάς εσύ για σεβασμό όταν ρίχνεις λάσπη στους πάντες; Που ξεφτιλίζεσαι σε κάθε νήμα και γελάει μαζί σου όλο το φόρουμ; Πρώτα απ' όλα τον εαυτό σου δεν σέβεσαι με αυτά που γράφεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:52
hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:49 Δεν τα εμπιστεύομαι, σημαίνει ότι θεωρώ ότι είναι χειρότερη η κατάσταση, δηλαδή ότι στην πραγματικότητα δεν τα πάνε χειρότερα από την Ιταλία αλλά πολύ χειρότερα. Όμως κι αυτά που υπάρχουν είναι αρκετά για να δείξουν ότι το ΗΒ πάει χειρότερα.

Η ερώτηση ήταν:
hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 22:36Πιστεύεις ότι οι FT -άσε με εμένα- διάλεξαν τυχαία τον αριθμό 10; Είναι προληπτικοί; Είναι ραντομιά; Ή μήπως υπάρχει λόγος;
Εγώ σου είπα γιατί. Η ερώτηση γίνεται σε σένα. Αν δεν έχεις απάντηση, καλό θα είναι να αποδεχτείς ότι είναι ο πιο έγκυρος τρόπος σύγκρισης σε μια επιδημιολογική καμπύλη. Διαφορετικά θα πρέπει να απαντήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Leporello

hellegennes έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:08
Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:52

Η ερώτηση ήταν:
Εγώ σου είπα γιατί. Η ερώτηση γίνεται σε σένα. Αν δεν έχεις απάντηση, καλό θα είναι να αποδεχτείς ότι είναι ο πιο έγκυρος τρόπος σύγκρισης σε μια επιδημιολογική καμπύλη. Διαφορετικά θα πρέπει να απαντήσεις.
Τι είπες; Γιατί διάλεξαν το 10;
1.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Κατα τη γνωμη μου, ειμαστε σε μια φαση της πανδημιας που δεν μπορουμε να κανουμε συγκρισεις για τα επιδημιολογικα στοιχεια των κρατων.

Και εξηγουμαι:
1) Εχει αποδειχτει οτι ειναι (ηταν) διαφορετικη η προσεγγιση για τα μετρα που πηρε καθε χωρα, σε διαφορετικες περιοδους και οχι στην ιδια φαση της επιδημιας. Άλλος ελαβε μετρα αμεσως, καποιος άλλος καθυστερησε ή τα ελαβε τμηματικά, ενω καποιοι άλλοι μιλουσαν για την ανοσια της αγελης.

2) Εχει αποδειχτει οτι τα κρατη της ΕΕ υιοθετουν ξεχωριστη στρατηγικη εντοπισμου των κρουσματων. Καποιοι διεξαγουν σταθερα τεστ σε ολο τον πληθυσμο, καποιοι άλλοι ξεκινησαν ετσι και αποφασισαν να κανουν μονο σε οσους εχουν συμπτωματα, ενω μερικοι δεν εχουν την δυνατοτητα να κανουν πολλα τεστ και πανε στα τυφλά.

3) Το μπαχαλο γινεται στα αποτελεσματα. Ειναι ολοφανερο οτι μερικες χωρες συμπεριλαμβανουν στα θυματα ολους οσους βρεθηκαν θετικοι στον ιο (δηλαδη πεθαναν ειτε απο αυτον, ειτε με αυτον), καποιοι άλλοι βαζουν μονο οσους ειχαν ως βασικη αιτια τον ιο, ενω ειναι σιγουρο οτι ολοι, λιγο ή πολυ, δεν καταφερνουν να καταγραψουν ολα τα θυματα που αφορουν σε περιπτωσεις ανθρωπων που πεθαναν στο σπιτι ή σε γηροκομειο και δεν εχουν κανει το τεστ.

Ειναι ανωφελες οι συγκρισεις με διαγραμματα κλπ....
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

πρεπει να βρεθει φαρμακο να μειωσει τη θνησιμοτητα των διασωληνωμενων ... αυτο σε συνδιασμο με αργη εξαπλωση θα φερει καποια στιγμη ομαλοτητα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Lugozzi έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:45
EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Μαρ 2020, 16:48 Η Κύπρος παίρνει πιο σκληρα μετρα
- Απαγορεύεται πλήρως η κυκλοφορία από τις 9 το βράδυ ως τις 6 το πρωί (πλην αυτών που εργάζονται).

- Απαγορεύονται επισκέψεις σε σπίτια. Θα γίνονται έλεγχοι για να διαπιστώνεται αν σε κάθε σπίτι βρίσκονται μόνο άτομα της ίδιας οικογένειας.

- Θετικά κρούσματα κορωνοϊου που βρίσκονται σε απομόνωση θα ελέγχονται ηλεκτρονικά (βραχιολάκι)

- Το πρόστιμο για όσους κυκλοφορούν χωρίς άδεια αυξάνεται από τα 150 στα 300 ευρώ

- Την Κυριακή θα είναι κλειστές όλες οι επιχειρήσεις (Super market κλπ)

- Στα ταξί και στα ΙΧ οι επιβαίνοντες δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους τρεις, μαζί με τον οδηγό.

- Οι πολίτες όταν προσεγγίζουν δημόσιο χώρο θα πρέπει να κρατούν απόσταση δύο μέτρων

- Η άδεια για κατ΄ εξαίρεση διακίνηση περιορίζεται σε μια φορά την ημέρα και μόνο με sms.

- Το έντυπο μπορούν να το χρησιμοποιούν μόνο όσοι είναι άνω των 65 ετών.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... epitirisi/
:smt023
Το 2ο δεν το καταλαβα :smt017 θα βγαζουν ενταλμα για να μπαινουν αστυνομικοι στα σπιτια μας ;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:16
hellegennes έγραψε: 31 Μαρ 2020, 00:08
Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 23:52 Δεν έχω ιδέα. Πες μας εσύ.
Τι είπες; Γιατί διάλεξαν το 10;
Επειδή είναι το σημείο που μεταβάλλεται η καμπύλη. Ακόμη περιμένω να απαντήσεις τι πιστεύεις εσύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Ανεξαρτήτως τροπου μέτρησης το θεμα ειναι σε ποιες χωρες δέχεται μεγαλύτερη πιεση το σύστημα υγειας. Βλεπουμε οτι ιταλοι γαλλοι ισπανοι τρεχουν και δε φτανουν. Απο την αλλη η Γερμανια (κρύβει/δεν κρυβει νουμερα) ειναι σε θεση να νοσηλευει ιταλους και γάλλους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”