Κορονοιός δεν είναι, αλλά σίγουρα είναι κάτι άλλο. Ωραία εποχή βρήκε να με πιάσειGewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:23 Γενικά λέω. Ούτε εγώ αρρωσταινω εύκολα και δεν είχα ποτέ 10 μέρες καταρροή. Απλά ότι δεν σου έχει τύχει στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να στο συμβεί στο μέλλον. Μέχρι τα 26 μου δεν είχα κάνει ποτε στην ζωή μου πυρετό. Από τα 27 μέχρι τα 30 που είμαι τώρα κάνω κάθε χρόνο από μια φορά. Μην φρικαρεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πχορουμικη χαρτογραφηση κρουσματων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: πχορουμικη χαρτογραφηση κρουσματων
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Είχα επί μια εβδομάδα περίπου ξερό και πολύ αραιό έως ελεγχόμενο βήχα.
Ordem e Progresso.
Δεν έκανα, αλλά και να κάνω δεν είναι έγκυρο. Είναι;Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:14Εσύ έκανες; Θέλεις να σου μετρήσω τον πυρετό;
Και εγω έχω πιο χαμηλή θερμοκρασία κάποιες ωρες την μερα. Οχι 35 αλλα 35.8 και χαίρομαι γι' αυτόAwesomatic έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:16Υποθερμία μέχρι 35
Για μένα όχι. Ποτέ δεν είχα πάνω απο 2 μέρες, κάποιες φορές λιγότερο απο 24 ώρες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το δικό μου είναι έγκυρο και τελείως δωρεαν. Πρέπει όμως να απαντήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια σε μια σειρά ερωτήσεων. Θέλεις;Naida έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:26Δεν έκανα, αλλά και να κάνω δεν είναι έγκυρο. Είναι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αχαχαχα αυτό. Απλά τώρα τα μεγεθύνουμε και λίγο. Δλδ περσυ σιγά μην προσεχές πότε ξεκίνησε η καταρροή και πότε τελείωσε (αν δεν σε ενοχλούσε στην καθημερινότητα. Τώρα μέχρι και τι ώρα γίνονται προσεχουμεAwesomatic έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:25Κορονοιός δεν είναι, αλλά σίγουρα είναι κάτι άλλο. Ωραία εποχή βρήκε να με πιάσειGewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:23 Γενικά λέω. Ούτε εγώ αρρωσταινω εύκολα και δεν είχα ποτέ 10 μέρες καταρροή. Απλά ότι δεν σου έχει τύχει στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να στο συμβεί στο μέλλον. Μέχρι τα 26 μου δεν είχα κάνει ποτε στην ζωή μου πυρετό. Από τα 27 μέχρι τα 30 που είμαι τώρα κάνω κάθε χρόνο από μια φορά. Μην φρικαρεις![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Βασικά ο μόνος λόγος που θυμάμαι πότε άρχισε είναι επειδή με έπιασε τη μέρα που έκανα το θέμα για την αιμοδοσία και το είδα στο πχορουμ 
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όχι, δεν είσαι εγκεκριμένος απο τον ΕΟΦ.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:29Το δικό μου είναι έγκυρο και τελείως δωρεαν. Πρέπει όμως να απαντήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια σε μια σειρά ερωτήσεων. Θέλεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προφανώς, δεν είμαι φάρμακο.Naida έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:37Όχι, δεν είσαι εγκεκριμένος απο τον ΕΟΦ.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:29Το δικό μου είναι έγκυρο και τελείως δωρεαν. Πρέπει όμως να απαντήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια σε μια σειρά ερωτήσεων. Θέλεις;
Αλλά είναι το σύνηθες τεστ που έχει εγκρίνει ο ΠΟΥ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:42Προφανώς, δεν είμαι φάρμακο.Naida έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:37Όχι, δεν είσαι εγκεκριμένος απο τον ΕΟΦ.Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Μαρ 2020, 17:29
Το δικό μου είναι έγκυρο και τελείως δωρεαν. Πρέπει όμως να απαντήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια σε μια σειρά ερωτήσεων. Θέλεις;
Αλλά είναι το σύνηθες τεστ που έχει εγκρίνει ο ΠΟΥ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ κάτι έχω αλλά δεν ξέρω τί είναι
Και βαρέθηκα κι όλας
Και βαρέθηκα κι όλας
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Δηλαδή;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Συμπτώματα πάνε κι έρχονται
Και μια γενικευμένη πτωματίαση
Και μια γενικευμένη πτωματίαση
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αν πανε και ερχονται δεν ειναι κορόνα λογικά
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Γω κάθε μέρα κυρίως το μεσημεράκι με όλα αυτά που διαβάζω όλα τα συμπτώματα τα έχω.
Το βράδυ κάπως φτιάχνω.
Το βράδυ κάπως φτιάχνω.
Ναι αλλά αυτή η πτωματίαση δεν παλεύεται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 165 Απαντήσεις