!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Στην χθεσινή ενημέρωση στην Αγγλία είπαν για on/off μέτρα για κανά 6μηνο.
Herd immunity, με άλλα λόγια μετά το κράξιμο
Herd immunity, με άλλα λόγια μετά το κράξιμο
- Northern Spirit
Θετικα νεα για την παγκοσμια εξελιξη: η Κυριακη ητανε η πρωτη μερα εδω και εβδομαδες που ο αριθμος νεων κρουσματων και θανατων μειωθηκε κατα 10%

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Λογικό είναι αφού άρχισαν να αποδίδουν τα λοκ νταουν σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Λογικά αυτό θα συνεχιστεί. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν χαλαρώσουν τα μέτρα.Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:22 Θετικα νεα για την παγκοσμια εξελιξη: η Κυριακη ητανε η πρωτη μερα εδω και εβδομαδες που ο αριθμος νεων κρουσματων και θανατων μειωθηκε κατα 10%
![]()
Λογικό - ξελογικό, δεν παύει να είναι αναουφιστικό νέο. Εδώ υπήρχε ο κίνδυνος να συνεχίσει η διάδοση παρά τα μέτρα. Δεν παρήλθε ακόμη αυτός ο κίνδυνος, απλώς αποκαρύνθηκε. Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.Arisvilla έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:25Λογικό είναι αφού άρχισαν να αποδίδουν τα λοκ νταουν σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Λογικά αυτό θα συνεχιστεί. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν χαλαρώσουν τα μέτρα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- NKVD_SMERSH
Τον επερχόμενο χειμώνα θα γίνει της πουτάνας!
“He who controls the spice controls the universe.”
Ναι σίγουρα έτσι είναι. Σήμερα είναι κρίσιμη μέρα για να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό. Πάντως στην Ιταλία υπάρχουν σημάδια εξομάλυνσης της κατάστασης, όπως και στη Γαλλία. Για την Ισπανία έχω ακόμα κάποιες αμφιβολίες. Γενικά πάντως όλος ο κόσμος είναι σε λοκ νταουν και αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο στη χθεσινή μείωση των κρουσμάτων.Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:28Λογικό - ξελογικό, δεν παύει να είναι αναουφιστικό νέο. Εδώ υπήρχε ο κίνδυνος να συνεχίσει η διάδοση παρά τα μέτρα. Δεν παρήλθε ακόμη αυτός ο κίνδυνος, απλώς αποκαρύνθηκε. Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.Arisvilla έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:25Λογικό είναι αφού άρχισαν να αποδίδουν τα λοκ νταουν σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Λογικά αυτό θα συνεχιστεί. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν χαλαρώσουν τα μέτρα.
Τα μέτρα σε κάθε χώρα θα χαλαρώσουν όταν υπάρχουν ενδείξεις για αποσυμφόρηση του εκάστοτε συστήματος υγείας.Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:28Λογικό - ξελογικό, δεν παύει να είναι αναουφιστικό νέο. Εδώ υπήρχε ο κίνδυνος να συνεχίσει η διάδοση παρά τα μέτρα. Δεν παρήλθε ακόμη αυτός ο κίνδυνος, απλώς αποκαρύνθηκε. Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.Arisvilla έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:25Λογικό είναι αφού άρχισαν να αποδίδουν τα λοκ νταουν σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Λογικά αυτό θα συνεχιστεί. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν χαλαρώσουν τα μέτρα.
Έπειτα θα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των νέων κρουσμάτων/εισαγωγών σε νοσοκομεία και τα μέτρα θα προσαρμόζονται δυναμικά περιμένοντας ανοσία μέρους του πληθυσμού/αποτελεσματική θεραπεία/εμβόλιο.
Στο UK υπολογίζουν ότι αυτό θα πάρει γύρω στους 6 μήνες
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
μλκ έκανα κάτι ψώνια από ιμπέι, καλό φίντμπακ ο πωλητής, έλεγε κίνα ξέρω γω δεν έδωσα σημασία. Σήμερα μου έρχεται ειδοποίηση ότι τα έστειλε, από Wuhan
και από κάτω λέει αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 12 Ιουνίου
τιναυτάρεεεεεεεεεεε
και από κάτω λέει αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 12 Ιουνίου
τιναυτάρεεεεεεεεεεε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
Ε, ναι, είναι λάθος να συγκρίνεις τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα. Το σωστό είναι να κάνεις την ΓΓ πυθία και να κάνεις προβολή για τις επόμενες 20 μέρες και να συγκρίνεις αυτά.Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 11:16 Και η ερμηνεία του hellegennes είναι λάθος. Το μέγιστο που θα μπορούσε να πεί είναι ότι το ΗΒ τα πήγε χειρότερα από την Ιταλία ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
Ναι, έχει σημασία ο 10ος νεκρός γιατί μετά αλλάζει η καμπύλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γέλια βάλε όσα θέλεις. Μόνο μη μου πείς πως επιμένεις ότι έχεις δίκιο. Α, κι'εγώ έκανα πρόβλεψη ότι η Ιταλία θα κορυφώσει στις 27/03/2020 και προφανώς απέτυχα.hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:43Ε, ναι, είναι λάθος να συγκρίνεις τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα. Το σωστό είναι να κάνεις την ΓΓ πυθία και να κάνεις προβολή για τις επόμενες 20 μέρες και να συγκρίνεις αυτά.Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 11:16 Και η ερμηνεία του hellegennes είναι λάθος. Το μέγιστο που θα μπορούσε να πεί είναι ότι το ΗΒ τα πήγε χειρότερα από την Ιταλία ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.![]()
Εχει κάποια μεταφυσική ιδιότητα ο 10ος νεκρός που δεν έχει π.χ. ο 1ος, 5ος, ο 15ος ή ο 20ος;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Chilloutbuddy έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:42 μλκ έκανα κάτι ψώνια από ιμπέι, καλό φίντμπακ ο πωλητής, έλεγε κίνα ξέρω γω δεν έδωσα σημασία. Σήμερα μου έρχεται ειδοποίηση ότι τα έστειλε, από Wuhan![]()
και από κάτω λέει αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 12 Ιουνίου![]()
![]()
![]()
τιναυτάρεεεεεεεεεεε
- hellegennes
Αυτή η μεταφυσική ιδιότητα λέγεται μαθηματικά.Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:51Γέλια βάλε όσα θέλεις. Μόνο μη μου πείς πως επιμένεις ότι έχεις δίκιο. Α, κι'εγώ έκανα πρόβλεψη ότι η Ιταλία θα κορυφώσει στις 27/03/2020 και προφανώς απέτυχα.hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:43Ε, ναι, είναι λάθος να συγκρίνεις τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα. Το σωστό είναι να κάνεις την ΓΓ πυθία και να κάνεις προβολή για τις επόμενες 20 μέρες και να συγκρίνεις αυτά.Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 11:16 Και η ερμηνεία του hellegennes είναι λάθος. Το μέγιστο που θα μπορούσε να πεί είναι ότι το ΗΒ τα πήγε χειρότερα από την Ιταλία ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
Εχει κάποια μεταφυσική ιδιότητα ο 10ος νεκρός που δεν έχει π.χ. ο 1ος, 5ος, ο 15ος ή ο 20ος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Highlander
Tony έγραψε: 30 Μαρ 2020, 10:37 Είναι νωρίς ακόμα για εκτιμήσεις στο UK, θέλουμε ακόμα τουλάχιστον 2 βδομάδες για να δούμε πόσο θα αποδώσουν τα μέτρα.
Υ.Γ. χαιρετώ τη παρέα
Κάπως θα σώσουν την κατασταση, αλλά η καθυστέρηση με την οποία πάρθηκαν θα έχει επιπτωσεις ιταλοποιησης.
- NKVD_SMERSH
CNN χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.
Μόνο με μαρτυρίες.
50 εκατομμύρια έχει η Επαρχία.
Μόνο με μαρτυρίες.
50 εκατομμύρια έχει η Επαρχία.
“He who controls the spice controls the universe.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές