!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παλι ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Παλι ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Αυτά τα tweet και τα fb έχουν καταστρέψει κόσμο παντως
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο »

ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:46 Εγώ θα έλεγα να ρίξουμε τους τόνους λίγο όλοι. Το φόρουμ έχει υπάρξει εξαιρετική πηγή πληροφοριών και τουλάχιστον σε 2 μεγάλες κρίσεις χρωστάω την κάποια προετοιμασία μου σε πληροφορίες που διάβασα εδώ.
Πρεπει να φιλαμε το πχωρουμ ως κορη οφθαλμου.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

under έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:11
stella έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:08 Με κλειστά δικαστήρια; Πόσιμπολ.Θα μας κάνετε να συμπαθήσουμε τον Πολάκη (Ω Θεοί).
Ναι εχεις δικιο,ειναι κλειστα τα δικαστηρια.Εκανε μαλακια το πρωτο θεμα.Βεβαια χθες την ειδηση την ανεβασαν κι αλλα site.
Πρώτο Θέμα, Μπαξεβάνης, Χίος και λοιποί, τα ίδια χάλια όλοι τους, το ξέρω. Πόνταραν στο ότι πουλάει λογικά το όνομα του ημίτρελου, γι' αυτό το ανέβασαν χωρίς να κάνουν επαλήθευση. Και στα social πολλά ανεβαίνουν και πάνε άκλαυτα, αν δεν το πάρει γραμμή κανένας.
Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis »

Α τελικά επρόκειτο και για υπόθεση για την οποία αθωώθηκε. Χαχαχα, ατελείωτη ξευτιλα για το υπαλληλακι, τον έχει χαζεψει η καραντίνα, χοχοχο
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:46 Εγώ θα έλεγα να ρίξουμε τους τόνους λίγο όλοι. Το φόρουμ έχει υπάρξει εξαιρετική πηγή πληροφοριών και τουλάχιστον σε 2 μεγάλες κρίσεις χρωστάω την κάποια προετοιμασία μου σε πληροφορίες που διάβασα εδώ.
Προς το παρόν δεν το αντελήφθην. Ελπίζω στο μέλλον.

Κάτι άσχετο. Μπορεί κανείς να κάνει θέμα να δούμε τι είναι αυτό;

Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”