!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παλι ;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Παλι ;
Αυτά τα tweet και τα fb έχουν καταστρέψει κόσμο παντως
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Μαύρο Πρόβατο
Πρεπει να φιλαμε το πχωρουμ ως κορη οφθαλμου.ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:46 Εγώ θα έλεγα να ρίξουμε τους τόνους λίγο όλοι. Το φόρουμ έχει υπάρξει εξαιρετική πηγή πληροφοριών και τουλάχιστον σε 2 μεγάλες κρίσεις χρωστάω την κάποια προετοιμασία μου σε πληροφορίες που διάβασα εδώ.
Πρώτο Θέμα, Μπαξεβάνης, Χίος και λοιποί, τα ίδια χάλια όλοι τους, το ξέρω. Πόνταραν στο ότι πουλάει λογικά το όνομα του ημίτρελου, γι' αυτό το ανέβασαν χωρίς να κάνουν επαλήθευση. Και στα social πολλά ανεβαίνουν και πάνε άκλαυτα, αν δεν το πάρει γραμμή κανένας.
- phorumitis
Α τελικά επρόκειτο και για υπόθεση για την οποία αθωώθηκε. Χαχαχα, ατελείωτη ξευτιλα για το υπαλληλακι, τον έχει χαζεψει η καραντίνα, χοχοχο
Προς το παρόν δεν το αντελήφθην. Ελπίζω στο μέλλον.ST48410 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:46 Εγώ θα έλεγα να ρίξουμε τους τόνους λίγο όλοι. Το φόρουμ έχει υπάρξει εξαιρετική πηγή πληροφοριών και τουλάχιστον σε 2 μεγάλες κρίσεις χρωστάω την κάποια προετοιμασία μου σε πληροφορίες που διάβασα εδώ.
Κάτι άσχετο. Μπορεί κανείς να κάνει θέμα να δούμε τι είναι αυτό;
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 24 Απαντήσεις