!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Κορονοϊός από την κινα
65 ετων ο Πρετεντερης λεει το wiki
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ετσι.. εσεις που ειστε γνωστες ξερετε για τι μιλατε. μίλα μου πως θα γαμήσεις την Κίνα ενω της ειχες δωσει σαν δυτικο κρατος τόσο αέρα. Πες μου τι αλλαξε απο την ανοσία της αγελης και πηρες μετρα ενω οι αλλοι ήταν μαλακες. Μίλα μου για τις επιστολες που θα στείλει ο πρόεδρας που αρχικα ανταλλασε χειραψιες γιατι ήταν μαγκας αλλα τωρα κλειστηκε μεσα και στελνει ραβασακια. Μιλησε μου ξεκαθαρα. Θα το αντεξω. Στους ποσους νεκρους θα καταλήξετε για να είστε ευχαριστημενοι. Γιατι οπως και να το κανουμε η Ελλαδιτσα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚ και του ΠΑΣΟΚ τα παει καπως καλυτερα.. Μπορει να τα βρουν χειροτερα στο μελλον αλλά ακόμα 200 νεκρους την ημερα δεν κατέγραψαν και νυχτερίδα δεν γαμησαν( ακομα)Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:41Αν δεν ξερεις τι ειναι το NHS ακομη χειροτερο για σενα...Κανεις κριτικη χωρις να γνωριζεις για τι μιλας..Ο κλασικος ελ, της κριτικης απο τον καναπε..Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:37δεν ξερω τι ειναι το nhs πουλακι μου οποτε δεν το ειπα. βλέπω μόνο οτι σημερα που μιλάμε η αγγλια εχει 20.000 κρουσματα και 1235 νεκρους.. νταξ αυτο μπορει να ειναι και επιτυχια. αν το συνεχιζε ο κλοουν θα ειχε περισσοτερους. αυτός αλλαξε στρατηγική όχι εμείς. συνεχίστε το damage control τα αμερικοαγλλομποτ των ημίτρελων. Προτιμούμε τα νδμποτ και τα συριζομποτ εδω. Απο εσας είναι πιο υπευθυνα.Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:29
εσεις λεγατε οτι η Βρετανια θα τα παει χειροτερα απο την Ιταλια, οτι αργησε, οτι θα καταρρευσει το NHS και αλλα τετοια...Τελικα τιποτε τετοιο δεν εχει συμβει ως τωρα τουλαχιστον. Οι προβλεψεις αυτες εχουνε πεσει εξω..
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
To μοντελο που που πιστευω οτι θα ακολουθηθει στις διεθνεις μετακινησεις αν και οταν το πραγμα τεθει υπο καποιον ελεγχο θα ειναι το εξης
Πριν να ταξιδεψεις σε μια χωρα θα υποχρεουσαι να κανεις ενα η δυο τεστ καποιες ημερες πριν ταξιδεψεις και στην χωρα προορισμου με το που θα φτανεις θα σου κανουν τεστ
Πριν να ταξιδεψεις σε μια χωρα θα υποχρεουσαι να κανεις ενα η δυο τεστ καποιες ημερες πριν ταξιδεψεις και στην χωρα προορισμου με το που θα φτανεις θα σου κανουν τεστ
Αρίστος for Tsirpas
Είναι και 65 χρονών.vatraxos έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:45 Ζόρικα ο Πρετεντέρης
https://www.usay.gr/media/diasolinothik ... -ygeia-toy
- Northern Spirit
Δεν σε βλεπω να αντεχεις η να βλεπεις τιποτε..Τοσο λιβανι τους Ρβωσους και τους Κινεζους σου θολωσαν τα ματια...Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:52ετσι.. εσεις που ειστε γνωστες ξερετε για τι μιλατε. μίλα μου πως θα γαμήσεις την Κίνα ενω της ειχες δωσει σαν δυτικο κρατος τόσο αέρα. Πες μου τι αλλαξε απο την ανοσία της αγελης και πηρες μετρα ενω οι αλλοι ήταν μαλακες. Μίλα μου για τις επιστολες που θα στείλει ο πρόεδρας που αρχικα ανταλλασε χειραψιες γιατι ήταν μαγκας αλλα τωρα κλειστηκε μεσα και στελνει ραβασακια. Μιλησε μου ξεκαθαρα. Θα το αντεξω. Στους ποσους νεκρους θα καταλήξετε για να είστε ευχαριστημενοι. Γιατι οπως και να το κανουμε η Ελλαδιτσα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚ και του ΠΑΣΟΚ τα παει καπως καλυτερα.. Μπορει να τα βρουν χειροτερα στο μελλον αλλά ακόμα 200 νεκρους την ημερα δεν κατέγραψαν και νυχτερίδα δεν γαμησαν( ακομα)Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:41Αν δεν ξερεις τι ειναι το NHS ακομη χειροτερο για σενα...Κανεις κριτικη χωρις να γνωριζεις για τι μιλας..Ο κλασικος ελ, της κριτικης απο τον καναπε..Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:37
δεν ξερω τι ειναι το nhs πουλακι μου οποτε δεν το ειπα. βλέπω μόνο οτι σημερα που μιλάμε η αγγλια εχει 20.000 κρουσματα και 1235 νεκρους.. νταξ αυτο μπορει να ειναι και επιτυχια. αν το συνεχιζε ο κλοουν θα ειχε περισσοτερους. αυτός αλλαξε στρατηγική όχι εμείς. συνεχίστε το damage control τα αμερικοαγλλομποτ των ημίτρελων. Προτιμούμε τα νδμποτ και τα συριζομποτ εδω. Απο εσας είναι πιο υπευθυνα.
Και οπως ειπα για τη Βρετανια στο τελος ξυριζουνε το γαμπρο...Ως τωρα εχετε πεσει εξω για την εξελιξη της ασθενειας στη χωρα...Παραδεχτειτε αυτο και αφηστε τα ψοφια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 30 Μαρ 2020, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όποιος διασωληνωνεται είναι σαν να χτυπάει πεναλτυ. Οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι 50%.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Με λίγα λόγια, γαμηθηκε ο τουρισμός.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:53 To μοντελο που που πιστευω οτι θα ακολουθηθει στις διεθνεις μετακινησεις αν και οταν το πραγμα τεθει υπο καποιον ελεγχο θα ειναι το εξης
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θα προσαρμοστει ο κοσμος
Ολα αυτα αν δεν εξαφανιστει τελειως ο ιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 30 Μαρ 2020, 01:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- Northern Spirit
Επικ

εδω τα στατιστικα..δεν χρειαζεται να πω τιποτε αλλο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Dwarven Blacksmith
Για να μην ξενερώνει ο κόσμος με τα τεστ θα τους λέμε πείτε Μύκονος. Θα λένε ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΣ! Και στο 3ο Ο θα τους παίρνουμε λίγο σάλιο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:59 Θα προσαρμοστει ο κοσμος
-
talaipwros
θα απαντησω σε αυτο, ειπανε οτι ζητησαν στοιχεια απο τους Κινεζους για την μεταδοτικοτητα του κινεζικου Ιου. Με αυτα τα στοιχεια κατεληξαν οτι δεν χρειαζεται κλεισιμο των παντων και παμε για herd immunity.Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:52 Πες μου τι αλλαξε απο την ανοσία της αγελης και πηρες μετρα ενω οι αλλοι ήταν μαλακες
Μετα ηρθαν τα - πραγματικα - ευρωπαικα στοιχεια και φανηκε οτι η μεταδοτικοτητα του κινεζικου ιου ηταν πολυ μεγαλυτερη.
Για αυτο και αλλαξαν εντρομοι το σχεδιο
Ελπιζω το παθημα να εγινε μαθημα και να μην ξαναεμπιστευτουν τους κινεζους. Απο οτι φαινεται ετσι ειναι ( παει για ακυρωση η συμφωνια με την Huawei, o Gove ειπε οτι η κινα κινδυνευει να γινει pariah state και τετοια
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αν άρχισουν να ψάχνουν τις σχέσεις δημοσιογράφων και πανεπιστημιακών με τη Κίνα και τις επιχορηγήσεις που έχουν δωθεί από διάφορα ινστιτούτα και οργανισμούς που είναι συνδεμένοι με την Κινεζική κυβέρνηση, θα κλάψουν μανούλες....talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:03 Ελπιζω το παθημα να εγινε μαθημα και να μην ξαναεμπιστευτουν τους κινεζους. Απο οτι φαινεται ετσι ειναι ( παει για ακυρωση η συμφωνια με την Huawei, o Gove ειπε οτι η κινα κινδυνευει να γινει pariah state και τετοια
Η Κίνα έχει πάνω από μια δεκαετία που χορηγεί δωροδοκεί ανθρώπους κλειδιά
Πολλοί από αυτούς τώρα προσπαθούν να την καλύψουν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:57Δεν σε βλεπω να αντεχεις η να βλεπεις τιποτε..Τοσο λιβανι τους Ρβωσους και τους Κινεζους σου θολωσαν τα ματια...Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:52ετσι.. εσεις που ειστε γνωστες ξερετε για τι μιλατε. μίλα μου πως θα γαμήσεις την Κίνα ενω της ειχες δωσει σαν δυτικο κρατος τόσο αέρα. Πες μου τι αλλαξε απο την ανοσία της αγελης και πηρες μετρα ενω οι αλλοι ήταν μαλακες. Μίλα μου για τις επιστολες που θα στείλει ο πρόεδρας που αρχικα ανταλλασε χειραψιες γιατι ήταν μαγκας αλλα τωρα κλειστηκε μεσα και στελνει ραβασακια. Μιλησε μου ξεκαθαρα. Θα το αντεξω. Στους ποσους νεκρους θα καταλήξετε για να είστε ευχαριστημενοι. Γιατι οπως και να το κανουμε η Ελλαδιτσα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚ και του ΠΑΣΟΚ τα παει καπως καλυτερα.. Μπορει να τα βρουν χειροτερα στο μελλον αλλά ακόμα 200 νεκρους την ημερα δεν κατέγραψαν και νυχτερίδα δεν γαμησαν( ακομα)Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:41
Αν δεν ξερεις τι ειναι το NHS ακομη χειροτερο για σενα...Κανεις κριτικη χωρις να γνωριζεις για τι μιλας..Ο κλασικος ελ, της κριτικης απο τον καναπε..
Και οπως ειπα για τη Βρετανια στο τελος ξυριζουνε το γαμπρο...Ως τωρα εχετε πεσει εξω για την εξελιξη της ασθενειας στη χωρα...Παραδεχτειτε αυτο και αφηστε τα ψοφια..
Λιβανι και στους Ρωσσους λοιπόν.. Μεσα στις μαλακιες που εχεις πει πετας και αυτο. Τζαμπα ειναι. Δεν ξερεις τι σου γινεται λεω εγω.. Αλλα να μου πεις εισαι τοσο θρασιμι που παρουσιαζεις 1200 νεκρους σαν επιτυχία. Εκεί θα κολλήσεις? τα ξαναλέμε όταν μου δείξεις πότε λιβάνισα εγω τον Πούτιν . μέχρι τότε θα θυμίζω ότι είσαι νυχτεριδογαμιάκας κτηνοβάτη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- omg kai 3 lol
talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:03θα απαντησω σε αυτο, ειπανε οτι ζητησαν στοιχεια απο τους Κινεζους για την μεταδοτικοτητα του κινεζικου Ιου. Με αυτα τα στοιχεια κατεληξαν οτι δεν χρειαζεται κλεισιμο των παντων και παμε για herd immunity.Gewponos90 έγραψε: 30 Μαρ 2020, 00:52 Πες μου τι αλλαξε απο την ανοσία της αγελης και πηρες μετρα ενω οι αλλοι ήταν μαλακες
Μετα ηρθαν τα - πραγματικα - ευρωπαικα στοιχεια και φανηκε οτι η μεταδοτικοτητα του κινεζικου ιου ηταν πολυ μεγαλυτερη.
Για αυτο και αλλαξαν εντρομοι το σχεδιο
Ελπιζω το παθημα να εγινε μαθημα και να μην ξαναεμπιστευτουν τους κινεζους. Απο οτι φαινεται ετσι ειναι ( παει για ακυρωση η συμφωνια με την Huawei, o Gove ειπε οτι η κινα κινδυνευει να γινει pariah state και τετοια
σοβαρα ρε ταλαιπωρε; οι Κινεζοι απο τα μεσα Ιανουαριου οπως ειδε ολος ο πλανητης ειχαν θεσει σε αυστηρη καραντινα τη Χουμπει μια εκταση οσο η Γαλλια 55 εκατομμυριων και οι αγγλοι ειχαν ακομη αμφιβολιες για τη μεταδοτικοτητα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 30 Μαρ 2020, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Ας ανοίξουν οι λογαριασμοί μου.Awesomatic έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:10Αν άρχισουν να ψάχνουν τις σχέσεις δημοσιογράφων και πανεπιστημιακών με τη Κίνα και τις επιχορηγήσεις που έχουν δωθεί από διάφορα ινστιτούτα και οργανισμούς που είναι συνδεμένοι με την Κινεζική κυβέρνηση, θα κλάψουν μανούλες....talaipwros έγραψε: 30 Μαρ 2020, 01:03 Ελπιζω το παθημα να εγινε μαθημα και να μην ξαναεμπιστευτουν τους κινεζους. Απο οτι φαινεται ετσι ειναι ( παει για ακυρωση η συμφωνια με την Huawei, o Gove ειπε οτι η κινα κινδυνευει να γινει pariah state και τετοια
Η Κίνα έχει πάνω από μια δεκαετία που χορηγεί δωροδοκεί ανθρώπους κλειδιά
Πολλοί από αυτούς τώρα προσπαθούν να την καλύψουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις