Σέλευκας έγραψε: 24 Μαρ 2020, 15:06
Το κάνουν για να μην στήνονται τα γερόντια για 20 ευρά στα ταμεία
Τα γεροντια σπάνια στέκονται για 20 ευρώ στα ταμεία. Πάνε και τραβάνε όλη τη σύνταξη, συνήθως.
Το μέτρο αυτό απλά θα μειώσει λίγο το φόρτο στα ταμεία, τίποτα περισσότερο.
Και ποιοί καθηστερημένοι στέκονται για 50ε και τρώνε το χρόνο των άλλων και πληρώνουμε και εξτρα εργατωρες τραπεζικών γιαυτούς;
Έπρεπε να γίνει πριν πολλά χρόνια αυτό.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Για δέκα λεπτά ένας υπάλληλος στοιχίζει κάπου 5ευρά. Χρησιμοποιείς έναν απόφοιτο πανεπισρημίου για να βγάλεις 20ε
Azzurra Carnelos
καλό μέτρο αλλά κατά τη γνώμη μου είναι για το 2% που απομένει μετά τον μεγάλο κόφτη γέρων που είναι ότι απαγόρεψαν να ενημερώνεις βιβλιάριο.
Υπάρχουν ακόμη βιβλιάρια; Στους λογαριασμούς που άνοιξα στην Β.Μακεδονία, αντί βιβλιαρίου πήρα από μία κάρτα με τα στοιχεία του λογαριασμού και βέβαια χωρίς σελίδες. Οχι τύπου credit card, απλώς μία εκτύπωση σε χαρτόνι και πλαστικοποιημένη. Αυτές χρησιμοποιώ τις σπάνιες φορές που χρειάζεται να πάω σε τράπεζα.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
καλό μέτρο αλλά κατά τη γνώμη μου είναι για το 2% που απομένει μετά τον μεγάλο κόφτη γέρων που είναι ότι απαγόρεψαν να ενημερώνεις βιβλιάριο.
Υπάρχουν ακόμη βιβλιάρια; Στους λογαριασμούς που άνοιξα στην Β.Μακεδονία, αντί βιβλιαρίου πήρα από μία κάρτα με τα στοιχεία του λογαριασμού και βέβαια χωρίς σελίδες. Οχι τύπου credit card, απλώς μία εκτύπωση σε χαρτόνι και πλαστικοποιημένη. Αυτές χρησιμοποιώ τις σπάνιες φορές που χρειάζεται να πάω σε τράπεζα.
Νομίζω έχουν καταργηθεί.
Πάντως αποσο θυμάμαι δεν το χρειάζεσαι ουσιαστικά.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Υπαάρχουν βιβλιάρια αλλά τα ενημερώνουν στα γραφεία και όχι στα γκισέ
Azzurra Carnelos
Δεξιά τρολ πολιτικά,αμόρφωτοι & την ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών,τον πήρατε ως Δαπ με σκονάκι από καθηγητές σας. Γι'αυτό είστε γνωστοί όπως ο κάθε Χλιμίτζουρας "δημοσιογράφος"https://twitter.com/nikosKaranikas4/sta ... 0771768320
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Namrail έγραψε: 25 Μαρ 2020, 17:20
Έχω δει φοιτητή στην Πάτρα να κάνει ανάληψη 17 ευρώ γιατί δεν μπορούσε να τα τραβηξει από το ΑΤΜ.
Σε όλες τις φοιτητουπολεις ήταν συνηθισμένο φαινόμενο -πριν γενικευτει η χρήση κάρτας και στα περίπτερα. Ξέρεις τι είναι να μην έχεις μία και να υπάρχουν χρήματα στην τράπεζα αλλά να μην μπορείς να τα βγάλεις γιατί είναι κάτω από 20ευρω ή χειρότερα, που ήταν και σύνηθες, γιατί έχουν τελειώσει τα 20ευρα στο μηχάνημα;
Θυμάμαι κάτι πελάτες ΑΤΜ που έκαναν κατάθεση 50ευρα και αμέσως μετά τα τραβούσαν σε 20ευρα.
Leporello έγραψε: 25 Μαρ 2020, 11:33
Πριν κανα χρονο που ανοιξα εναν λογαριασμό δεν μου έδωσαν βιβλιάριο, απλα την καρτα που λες. Ομως σε παλιο βιβλιάριο, παλιού λογαριασμού, επίσης πριν κανα χρόνο, μου είχαν κανει ενημέρωση κανονικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."