!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πχορουμικη χαρτογραφηση κρουσματων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Re: πχορουμικη χαρτογραφηση κρουσματων
Εγώ είχα προνοήσει και κράταγα ομπρέλα !
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Ίδιες μέρες, ίδια φάση και γω, δικέ μου.taliban έγραψε: 21 Μαρ 2020, 15:25 Είχα αρρωστήσει νωρίτερα, στις 24 Ιανουαρίου και κράτησε περίπου 7 ημέρες.
5/7 συμπτώματα.
Πιθανόν να ηταν νωριτερα στη χωρα καθως θυμαμαι ενδεικτικά μετα τις γιορτες γυρνωντας με κτελ απο Θεσ/κη ηταν καμποσοι κινεζοι με μασκα και γαντια.
Αυτοι κατι ηξεραν. Εγω αναρωτιόμουν τι προβλημα εχουν και ειναι ετσι.
Δεν ειχα δωσει σημασια για τον κορονογιο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το θέμα ειναι και πόσο γρήγορα εκδηλώνονται τα συμπτωματα. Πχ έχεις πονόλαιμο σε πόσο θα σου εκδηλωθεί ο πυρετός; μπορει και σε 2 εβδομαδες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Δεν φοβάμαι να πεθάνω
Τα έχω ζήσει όλα
Τα έχω ζήσει όλα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Κατά τις αρχές Νοεμβρίου είχα λίγο πονόλαιμο για 3-4 μέρες και προς τα τέλη Ιανουαρίου πάλι, χωρίς όμως ιδιαίτερο βήχα. Πέραν αυτού, τίποτα άλλο.Veni Vidi Vici έγραψε: 21 Μαρ 2020, 15:18 Υπάρχει άνθρωπος που δεν είχε βήχα, πονοκέφαλο ή μύξες επί 1,5 μήνα;
Το μισό πχόρουμ;![]()
Τι είστε εσείς ρε;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Μαύρο Πρόβατο
Ευχαριστως να γινομουν προσωπικος σου μασερ.Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 15:29 Είχα 2, καταρροή και μυαλγία. Την προηγούμενη εβδομάδα. Όχι αυτή τη προηγούμενη. Την πριν από αυτή.
θα πρεπει να αγορασεις εναν πλαστηΜαύρο Πρόβατο έγραψε: 29 Μαρ 2020, 22:26Ευχαριστως να γινομουν προσωπικος σου μασερ.Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 15:29 Είχα 2, καταρροή και μυαλγία. Την προηγούμενη εβδομάδα. Όχι αυτή τη προηγούμενη. Την πριν από αυτή.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ή Οσεσιόνε μέ τόν δικό μου περάσανε απ'τό Μιλάνο τό φεβρουάριο γιά 1μέρα ερχόμενοι απ'τή τουλούζη,
κάνανε τό τέστ καί βγήκε αρνητικό ευτυχώς γιατί θά τή πάταγα άσχημα....
θά μπεί νά τά πεί,δεν έχει τώρα χρόνο
κάνανε τό τέστ καί βγήκε αρνητικό ευτυχώς γιατί θά τή πάταγα άσχημα....
θά μπεί νά τά πεί,δεν έχει τώρα χρόνο
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Τώρα που το λες, εκείνη ακριβώς την περίοδο θυμάμαι ότι πρώτη φορά είχαν αρρωστήσει τόσο πολλά παιδιά στο σχολείο και μερικά έλειπαν αρκετές μέρες. Και επίσης και εκπαιδευτικοί είχαν αρρωστήσει αρκετοί, πρώτη φορά στα τόσα χρόνια θυμάμαι να λείπουν την ίδια μέρα τρεις δάσκαλοι και δύο ειδικότητες. Αλλά δε νομίζω, κοινή γρίπη πρέπει να ήταν.taliban έγραψε: 21 Μαρ 2020, 15:25 Είχα αρρωστήσει νωρίτερα, στις 24 Ιανουαρίου και κράτησε περίπου 7 ημέρες.
5/7 συμπτώματα.
Πιθανόν να ηταν νωριτερα στη χωρα καθως θυμαμαι ενδεικτικά μετα τις γιορτες γυρνωντας με κτελ απο Θεσ/κη ηταν καμποσοι κινεζοι με μασκα και γαντια.
Αυτοι κατι ηξεραν. Εγω αναρωτιόμουν τι προβλημα εχουν και ειναι ετσι.
Δεν ειχα δωσει σημασια για τον κορονογιο.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
μάλλον κι'εγώ, αφ'ότου πήρα αντίδωρο από ένα παπά τή προ προηγούμενη κυριακή,άρχισαν κάτι συμπτώματα.....Μπίστης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 15:10 Είμαι τίγκα στον κορωνοιό επειδή πήγα στην Εκκλησία την προηγούμενη Κυριακή.
Προσπαθώ να τον διαδώσω γιατί πιστεύω στο Βρετανικό μοντέλο.
έτσι καί τήν έχω αρπάξει θά στείλω πμ στούς μπλε μπούμπη,φλούφλη,ρέμπελ....κ.λ.π νά πάμε νά τόν σπάσουμε στό ξύλο
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Δεν έχω, δεν βγαίνω μάνα μου.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 29 Μαρ 2020, 22:26Ευχαριστως να γινομουν προσωπικος σου μασερ.Naida έγραψε: 21 Μαρ 2020, 15:29 Είχα 2, καταρροή και μυαλγία. Την προηγούμενη εβδομάδα. Όχι αυτή τη προηγούμενη. Την πριν από αυτή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κανένα απολύτως . Ο οργανισμός μου ειναι σκυλί ( κακό ) , πχ αν φιλήσω κάποια που έχει την ασθένεια θα γιατρευτεί . 
Τελικά διαπιστώνω και από εσάς οτι όντως γινόταν χαμός τον Ιανουάριο (από Δεκέμβριο θα έλεγα)
Ίσως να έβγαινε κανένας γιατρός να μας έλεγε γενικότερα τις εντυπώσεις του από τα νοσοκομεία εκείνη την περίοδο
Ίσως να έβγαινε κανένας γιατρός να μας έλεγε γενικότερα τις εντυπώσεις του από τα νοσοκομεία εκείνη την περίοδο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Στον κύκλο μου υπήρξε ένας περίεργος ξαφνικός θάνατος ηλικιωμένου διαβητικού (70 ετών), τέλη Ιανουαρίου. Δεν πρόλαβαν καν να τον πάνε νοσοκομείο, επιδεινώθηκε ραγδαία σε μερικές ώρες.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Στο ένα νοσοκομείο από αυτά που νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου, έμεινε 24 χρονών παλληκάρι από καρδιά στα χέρια των γιατρών, μέσα στο δωμάτιο, πολέμαγαν να τον συνεφέρουν. Ιανουάριο μήνα.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 165 Απαντήσεις
- 6626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
-