Pedro έγραψε: 29 Μαρ 2020, 02:34
Εαν εχουν πεθανει 15 μυρια και μας το κρυβουν,ποσα κρουσματα ειχα;;; Γαμησετα..αλλα ποιο το οφελος απο αυτο;
οι σοβιετικοι εκρυβαν το τσερνομπιλ μεχρι να μετρησουν ραδιενεργεια οι σουηδοι. Ποιο το οφελος απο αυτο;
Ρε συ δεν ειναι το ιδιο. Θελω να πω οτι δεν κρυβονται αυτοι οι αριθμοι. Καταλαβαινεις οτι θα ειχαν τεραστιο αριθμο κρουσματων για να εχουν πεθανει 15 μυρια; Στην τελικη,ετσι οπως το πανε οι συνωμοσιολογοι και 15 μυρια να μας ελεγαν,αυτοι δεν θα πιστευαν τον αιρθμο καιθα εβρισκαν παλι κατι για να ισχυριστουν πως ο αριθμος ειναι ν εις την μυριοστη
mao mao έγραψε: 29 Μαρ 2020, 02:37
Στην Κίνα δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες δυτικοί, υπάρχουν ανταποκριτές δικτύων παντού, αν υπήρχαν εκατομμύρια νεκροί είναι αδύνατο να είχε μείνει κρυφό . Επίσης κανένα μέσο δυτικό δε μιλά για εκατομμύρια νεκρούς. Μόνο 3-4 στο πχώρουμ μιλάτε για κάτι τέτοιο. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει.
Η εξήγηση που έχω δει είναι ότι αυτοί οι αριθμοί ήταν σε χρήση από διάφορων ειδών "μποτάκια" με φέικ ριβιούζ, κρατικοί προπαγανδιστές κλπ που με το πάγωμα της οικονομίας τους ακύρωσαν. Στην Κίνα έχουν verification μέσω αριθμού πολλά σάιτ οπότε χρειάζονται πολλοί ψεύτικοι αριθμοί για τέτοιες δουλειές.
There are decades where you fuck around and days where you find out
sharp έγραψε: 29 Μαρ 2020, 02:41
Μόνο 3-4 στο πχώρουμ πιστεύουν τα Κινεζικά νούμερα είναι το σωστό και κανείς άλλος στον κόσμο.
Αλλό οι 3.000 νεκροί που ανακοίνωσαν να είναι 5.000 ή 7.000 και άλλο να είναι 5.000.000 και να μας το κρύβουν. Το πρώτο το θεωρώ πολύ πιθανό. Το δεύτερο είναι παράλογο να το πιστευεις.
Εαν εχουν πεθανει 15 μυρια και μας το κρυβουν,ποσα κρουσματα ειχα;;; Γαμησετα..αλλα ποιο το οφελος απο αυτο;
οι σοβιετικοι εκρυβαν το τσερνομπιλ μεχρι να μετρησουν ραδιενεργεια οι σουηδοι. Ποιο το οφελος απο αυτο;
Ρε συ δεν ειναι το ιδιο. Θελω να πω οτι δεν κρυβονται αυτοι οι αριθμοι. Καταλαβαινεις οτι θα ειχαν τεραστιο αριθμο κρουσματων για να εχουν πεθανει 15 μυρια; Στην τελικη,ετσι οπως το πανε οι συνωμοσιολογοι και 15 μυρια να μας ελεγαν,αυτοι δεν θα πιστευαν τον αιρθμο καιθα εβρισκαν παλι κατι για να ισχυριστουν πως ο αριθμος ειναι ν εις την μυριοστη
καλα, σε ολο τον πλανητη γινεται χαμος και στην κινα των 1.4 δις, απο οπου και ξεκινησε η ολη ιστορια εχουν μηδεν
ΟΚ, ενταξει, δεν χαλαω καρδιες εγω
sharp έγραψε: 29 Μαρ 2020, 02:41
Μόνο 3-4 στο πχώρουμ πιστεύουν τα Κινεζικά νούμερα είναι το σωστό και κανείς άλλος στον κόσμο.
Προσωπικά δεν πιστεύω τα Κινέζικα νούμερα. Δεν ξέρω αν είναι μικρότερα ή μεγαλύτερα αλλά σε χώρα που εφαρμόζονται τόσοι περιορισμοί ελευθερίας του λόγου δεν έχω κανένα λόγο να μην είμαι επιφυλακτικός.
Αλλά όπως έγραψα και σε άλλο νήμα η διακοπή συνδέσεων κινητής δεν μου λέει τίποτα. Διέκοψα κι εγώ το κινητό των γονιών μου αφού πλέον είμαι σπίτι όλη μέρα και δεν το χρειάζομαι. Επίσης στο lock down που έγινε εκεί μπορεί να φανταστώ πολλούς να ξέμειναν από κάρτες ή από χρήματα. Είναι μόνο μια ένδειξη. Δεν είναι απόδειξη τόσων θανάτων. Χρειαζόμαστε κάτι πιο χειροπιαστό.
ελεος! αυτα τα λενε κατι παππουδες που παιρνουν τηλ στον Κουφοπουλο στο ραδιοφωνο του σκαι!
γραψτε κατι πιο πρωτοτυπο ρε παιδια!
ταλαιπωρε ακομα περιμενω την απαντηση σου για τον Τραμπ
Προφανώς είσαι νέος και δεν το έζησες. Εγώ που το έζησα νοιώθω τι λέει ο ταλαίπ. Έτσι και συ μεθαύριο θα λες για κοροναβιρους καραντίνα και θα σού λενε, ελα ρε παππού χαράς το γεγονός
Ας πουμε πως δεν θελουν να μας δειξουν τον πραγματικο αριθμο. Επομενως ειτε καταφεραν να σταματησουν τα κρουσματα,που ειναι μεγαλος αριθμος ειτε εξακολουθει να πεθαινει κοσμος κ δεν μας το λενε.
Μηπως υπαρχει αλλη εξηγηση για τους συνδρομητες;
Δεν πιστέυω ότι έχουν πεθάνει 15 μύρια. Να σημειώσω ότι οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν είχαν ποτέ μείωση στο αριθμό συνδρομητών τα τελευταία 20 χρόνια .... εκτός απο το τελευταίο τρίμηνο. Αλλά δεν πιστέυω ότι είχαν μόνο 4000 θύματα σε μια περιοχή 60 εκατομμυρίων κατοίκων με τον ιο να κυκλοφορεί για εβδομάδες πριν μπουν σε καραντίνα.
καλα, σε ολο τον πλανητη γινεται χαμος και στην κινα των 1.4 δις, απο οπου και ξεκινησε η ολη ιστορια εχουν μηδεν
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως το αντιμετωπισαν αυτοι. Αληθεια παρακολουθουσες απο τελη γεναρη το τι συνεβαινε εκει;
Εμεις εδω,τζερμανυ,ιταλυ,σκανδιναβιες κλπ στον χαβα μας. Για αυτο γινεται της πουτανας εδω.
ταλαιπωρε, αυτον οι κινεζοι συνεχιζουν να τον παραπληροφορουν και τα λεει αυτα ή τρεχει κατι αλλο;
εσυ τον πιστευεις;
Trump says US 'will open by Easter' after coronavirus lockdown
sharp έγραψε: 29 Μαρ 2020, 02:45
Προφανώς είσαι νέος και δεν το έζησες. Εγώ που το έζησα νοιώθω τι λέει ο ταλαίπ. Έτσι και συ μεθαύριο θα λες για κοροναβιρους καραντίνα και θα σού λενε, ελα ρε παππού χαράς το γεγονός
mao mao έγραψε: 29 Μαρ 2020, 02:37
Στην Κίνα δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες δυτικοί, υπάρχουν ανταποκριτές δικτύων παντού, αν υπήρχαν εκατομμύρια νεκροί είναι αδύνατο να είχε μείνει κρυφό . Επίσης κανένα μέσο δυτικό δε μιλά για εκατομμύρια νεκρούς. Μόνο 3-4 στο πχώρουμ μιλάτε για κάτι τέτοιο. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει.
Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι αν εισαι δυτικος εργαζομενος στην Κινα θα βγεις και θα πεις σε δυτικα καναλια οτιδηποτε εναντιον της Κινεζικης ηγεσιας;
Ρε πατε καλα; Δεν θα βρουνε ουτε τα κοκκαλα αυτου που θα κανει κατι τετοιο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
ελεος! αυτα τα λενε κατι παππουδες που παιρνουν τηλ στον Κουφοπουλο στο ραδιοφωνο του σκαι!
γραψτε κατι πιο πρωτοτυπο ρε παιδια!
ταλαιπωρε ακομα περιμενω την απαντηση σου για τον Τραμπ
μια χαρα το εζησα απλα μπερδευεις μηλα με πορτοκαλια
15 εκατομμύρια άστεγοι πέθαναν μάλλον και δεν τους έκλαψε κανείς. Αόρατοι σαν την ραδιενέργεια του Τσερνομπιλ.
There are decades where you fuck around and days where you find out