!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Τι πιστεύετε θα γίνει στη Νέα Υόρκη;

Της Ιταλίας
3
5%
Της Ισπανίας
1
2%
Και των δύο μαζί
23
35%
Δεν θα συγκρίνεται με τίποτα προηγούμενο
38
58%

Σύνολο ψήφων: 65

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει στη Νέα Υόρκη;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:25
Awesomatic έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:20 Τα φορτηγά με τον εξοπλισμό θα περνάνε λέμε. Δεν θα τους κλειδώσουν σε ένα κλουβί και θα τους πουν φάτε λαττε απο Σταρμπακς και βάλτε μάσκες απο σακούλες του olive garden όσο κι αν θα το ήθελε ο νάνος για να βγάλει τον Πρόεδρο κακό.
Ο Τραμπ είπε στο Πενς μη χάνεις το χρόνο σου με αχάριστους κυβερνήτες, εγώ δεν τον χάνω. Και πράγματι αν συμβεί η καραντίνα θα είναι με αιφνιδιασμό των κυβερνητών. Πολύ πιθανόν λοιπόν να μη φτάσει κανένας εξοπλισμός.
Κρατάω μια πισινή μήπως είναι απλή τρομοκρατία γιατί τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί.
Από εκεί είναι ο Τραμπ, εκεί μεγάλωσε και εκεί είναι η βάση του. Ισως είναι και πιο ελαστικός από ότι θα ήταν σε άλλες περιπτώσεις ακριβώς για αυτό το λόγο.

Αλλά σε αυτό που είπε ο Πρόεδρος έχει δίκιο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σε συνεννόηση με τη FEMA και το CDC. Ο κουόμο και οι υπόλοιποι κυβερνήτες καλό είναι να βγάλουν το σκασμό για τα ομοσπονδιακά και να μιλάνε με τη FEMA και το CDC για να οργανώσουν τις πολιτείες τους.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Διαβάζω από ελλ γιατρό που δουλεύει εκεί πως το ηλικιακό όριο διασωληνωσης έχει πεσει στα 55-60 έτη από 80 που ήταν πριν την πανδημία.

Χαμός
Άβαταρ μέλους
Namrail

Ο Κουόμο δεν άργησε να πάρει μέτρα για να μην πλήξει την οικονομία και έβγαινε και έλεγε ότι όλα πάνε καλά; Τώρα μας κάνει το θλιμμένο;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μαρ 2020, 21:08 Εσένα όμως δε σου αρκεί αυτό.
Θες και πλήρη αναστολή κάθε συναισθήματος.
Συγγνώμη, αλλά αν θρηνεί που χάνει την ευκαιρία για «τον τέλειο γάμο», είναι ηλίθιο αποκαΐδι με εξαιρετικά χαμηλή νοημοσύνη, αίσθηση της πραγματικότητας και ικανότητας να νοιαστεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υπερφουσκωμένο εαυτούλη της. Δηλαδή ένα ζώο, άχρηστο βαρίδι στην κοινωνία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:45
Συγγνώμη, αλλά αν θρηνεί που χάνει την ευκαιρία για «τον τέλειο γάμο», είναι ηλίθιο αποκαΐδι με εξαιρετικά χαμηλή νοημοσύνη, αίσθηση της πραγματικότητας και ικανότητας να νοιαστεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον υπερφουσκωμένο εαυτούλη της. Δηλαδή ένα ζώο, άχρηστο βαρίδι στην κοινωνία.
Αν λέει κάπου ότι δε νοιάζεται για ο,τιδήποτε άλλο, μαζί σου. Αν το υπέθεσες, ντροπή.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Namrail

Awesomatic έγραψε: 28 Μαρ 2020, 21:28
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Μαρ 2020, 21:22 Sure Jan. Είδαμε το triggering πριν.
Θα σε πάρω αγκαλιά να σε παρηγορήσω το Νοέμβριο
Spoiler
Όχι από την καλή μου την καρδιά αλλά γιατί
Εικόνα
Πολύ δυνατό επεισόδιο του SP το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:46
Αν λέει κάπου ότι δε νοιάζεται για ο,τιδήποτε άλλο, μαζί σου. Αν το υπέθεσες, ντροπή.
Γιαννοπουλίζεις. Να το κοιτάξεις, γιατί είναι χειρότερο από κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:51

Μπορεί. Πάντως εγώ όταν νοιάζομαι για το Α, δεν έχω καμία δυσκολία να νοιαστώ για άλλα 1000, μου φαίνεται δύσκολο να είμαι ο μοναδικός.
Θα ήθελα να δω κάποιες έρευνες που να επιβεβαιώνουν τη μοναδικότητα μου.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:52
Μπορεί. Πάντως εγώ όταν νοιάζομαι για το Α, δεν έχω καμία δυσκολία να νοιαστώ για άλλα 1000, μου φαίνεται δύσκολο να είμαι ο μοναδικός.
Είναι θέμα συναίσθησης της κατάστασης. Δε γίνεται όταν γύρω σου πεθαίνει κόσμος σαν τα σκυλιά και η πόλη σου έχει γίνει το επίκεντρο μιας παγκόσμιας πανδημίας, εσύ να ανεβάζεις στα σοσιαλ τη βαθιά απογοήτευση γιατί δεν έζησες τον παραμυθένιο γάμο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Namrail έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:57 Είναι θέμα συναίσθησης της κατάστασης. Δε γίνεται όταν γύρω σου πεθαίνει κόσμος σαν τα σκυλιά και η πόλη σου έχει γίνει το επίκεντρο μιας παγκόσμιας πανδημίας εσύ να ανεβάζεις στα σοσιαλ τη βαθιά απογοήτευση γιατί δεν έζησες τον παραμυθένιο γάμο.
Αυτό είναι το νέο νόρμαλ μας για την ώρα, η ζωή όπως πάντα συνεχίζεται και ο κόσμος συνεχίζει να έχει ταπεινά καθημερινά προβλήματα.
Καταλαβαίνω κάποιον που θα ειρωνευτεί, θα του φανεί αστείο κλπ, όχι όμως κάποιον που θα βρίσει επειδή ο άλλος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του εκτός από κοροναβάιρους κοροναβάιρους κοροναβάιρους.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2020, 01:04
Namrail έγραψε: 29 Μαρ 2020, 00:57 Είναι θέμα συναίσθησης της κατάστασης. Δε γίνεται όταν γύρω σου πεθαίνει κόσμος σαν τα σκυλιά και η πόλη σου έχει γίνει το επίκεντρο μιας παγκόσμιας πανδημίας εσύ να ανεβάζεις στα σοσιαλ τη βαθιά απογοήτευση γιατί δεν έζησες τον παραμυθένιο γάμο.
Αυτό είναι το νέο νόρμαλ μας για την ώρα, η ζωή όπως πάντα συνεχίζεται και ο κόσμος συνεχίζει να έχει ταπεινά καθημερινά προβλήματα.
Καταλαβαίνω κάποιον που θα ειρωνευτεί, θα του φανεί αστείο κλπ, όχι όμως κάποιον που θα βρίσει επειδή ο άλλος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του εκτός από κοροναβάιρους κοροναβάιρους κοροναβάιρους.
αν καποια παταει σε πτωματα και δημοσιοποιει οτι η στεναχωρια της ειναι μην χαλασει το τακουνι στη γοβα, τοτε της πρεπουν μπινελικια.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Τεσπα δεν ξοδεύω άλλη ενέργεια σ' αυτό, έδωσα την οπτική μου, αλλά δεν προσφέρει κάτι στη συζήτηση για τη ΝΥ παρά μόνο (κατά τραγική ειρωνία) ένα ψυχολογικό αντιπερισπασμό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δηλαδή στο μυαλό σου όταν κάποιος ζει στον μικρόκοσμό του και κάνει θέμα εν μέσω πανδημίας ότι αναβλήθηκε ο γάμος που ονειρευόταν, όχι απλώς σαν περαστική σκέψη τύπου «γαμώτο, πάνε τα σχέδια που κάναμε», αλλά ως τραγωδία που την θεωρεί «χειρότερη μέρα της ζωής του», δεν μπορεί να σημαίνει ότι είναι μικρόνους εγωκεντρικός μαλάκας που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο από τον ηλίθιο εαυτό του αν δεν δηλώσει εκπεφρασμένα ότι είναι μικρόνους εγωκεντρικός μαλάκας που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο από τον ηλίθιο εαυτό του;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Niki έγραψε: 28 Μαρ 2020, 21:28 Oi Αμερικανοί είναι μπροστά από μας μισό αιώνα.
Σε μια βδομάδα πιστεύω ότι θα βρούνε το φάρμακο σε ένα μήνα το εμβόλιο και θα μας πιάσουν τον κώλο όλους.
Φυσικά θα μας σώσουν με το ανάλογο αντίτιμο την τιμή θα την βγάλει ο ίδιος ο Τραμπ .
Ευτυχώς να λέτε που έφτασε εκεί και θα την βγάλουμε καθαροί όλοι.
Τώρα τι θα κάνουν στον κινέζο δεν το ξέρω.

Έχουμε 29 Μαρτίου. Περιμένουμε μέχρι 29 Απριλίου για να δούμε αν λες για άλλη μια φορά παπαριες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2020, 01:12

Δηλαδή στο μυαλό σου όταν κάποιος ζει στον μικρόκοσμό του και κάνει θέμα εν μέσω πανδημίας ότι αναβλήθηκε ο γάμος που ονειρευόταν, όχι απλώς σαν περαστική σκέψη τύπου «γαμώτο, πάνε τα σχέδια που κάναμε», αλλά ως τραγωδία που την θεωρεί «χειρότερη μέρα της ζωής του», δεν μπορεί να σημαίνει ότι είναι μικρόνους εγωκεντρικός μαλάκας που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο από τον ηλίθιο εαυτό του αν δεν δηλώσει εκπεφρασμένα ότι είναι μικρόνους εγωκεντρικός μαλάκας που δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο από τον ηλίθιο εαυτό του;
Το τι γράφει ο καθένας και πως το εννοεί είναι μεγάλη κουβέντα. Το ποστ της κοπέλας μου φάνηκε ότι ανήκει στη κλασική
κατηγορία δακρύβρεχτων ποστς του τύπου "Άγάπη μου, παντευτήαμε την ώρα που πεθαίνουν οι άλλοι, αυτό μας ενώνει
πάμε να χτυπήσουμε παλαμάκια τώρα και να ακούσουμε το live του Μαραβέγια".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”