!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Nostalgia έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:29
Ειναι σοβαρη απαντηση αυτη στο μηνυμα μου; Σωπα ρε μεγαλε, του ειπα να μεταναστευσει; Αυτος μας ειπε θα φυγω και τρεχα στην θεια μου για ματζουνια. Οποτε τον ρωτησα εαν τον κρατησαμε εδω με το ζορι. Δηλαδη εαν μεθαυριο πριν την εναρξη πολεμου βγουν οι στρατιωτικοι και αρχισουν τα "εγω φταιω που δεν εγινα υδραυλικος", "εγω φταιω που δεν αραξα σε ενα γραφειο στο ΝΑΤΟ, και να στειλετε τον παππου σας να σας υπερασπιστει" θα σου φανουν λογικα; Επιλογη τους ηταν. Θα μας την πουν για την επιλογη τους; Πραγματικα δεν το καταλαβαινω αυτο. Για το θεμα εξοπλισμου ειπα, μαζι του με τα 1000, τα λοιπα δεν τα εννοω και σορρυ παλι....
Έχεις μία Υγεία διαλυμένη και όταν κάποιος που εργάζεται εκεί σου επισημαίνει τα χίλια στραβά της, εσύ του λες "γιατί δεν έφυγες";
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ντρές έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:30 Οχι φίλε δεν μιλάς για την πρωτοκολατζου, μιλάς για τις ιερες αγελάδες .
Φίλε, άσε να ξέρω καλύτερα για τι μιλάω.

Πέραν, βλέπω είσαι υπέρ της μονιμότητας και κατά της αξιολόγησης.

Καλή συνέχεια.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

vatraxos έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:31
Nostalgia έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:29
Ειναι σοβαρη απαντηση αυτη στο μηνυμα μου; Σωπα ρε μεγαλε, του ειπα να μεταναστευσει; Αυτος μας ειπε θα φυγω και τρεχα στην θεια μου για ματζουνια. Οποτε τον ρωτησα εαν τον κρατησαμε εδω με το ζορι. Δηλαδη εαν μεθαυριο πριν την εναρξη πολεμου βγουν οι στρατιωτικοι και αρχισουν τα "εγω φταιω που δεν εγινα υδραυλικος", "εγω φταιω που δεν αραξα σε ενα γραφειο στο ΝΑΤΟ, και να στειλετε τον παππου σας να σας υπερασπιστει" θα σου φανουν λογικα; Επιλογη τους ηταν. Θα μας την πουν για την επιλογη τους; Πραγματικα δεν το καταλαβαινω αυτο. Για το θεμα εξοπλισμου ειπα, μαζι του με τα 1000, τα λοιπα δεν τα εννοω και σορρυ παλι....
Έχεις μία Υγεία διαλυμένη και όταν κάποιος που εργάζεται εκεί σου επισημαίνει τα χίλια στραβά της, εσύ του λες "γιατί δεν έφυγες";
Ευθυνομαι για την διαλυμενη υγεια και δεν το ξερω; Δεν πληρωνω οτι μου αναλογει ειτε ειναι ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, ειτε συνταξιοδοτικο; Εγω φταιω για τις μαλακιες που εγιναν; Μηπως δεν ηταν Ιατροι οι περισσοτεροι υπουργοι υγειας; Εχει 1000 δικια, αλλα το στυλακι θα φυγω και τρεχα στην θεια μου για ματζουνια μου καθεται στραβα. Σορρυ κιολας, οποιος γουσταρει φευγει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Nostalgia έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:38
Ευθυνομαι για την διαλυμενη υγεια και δεν το ξερω; Δεν πληρωνω οτι μου αναλογει ειτε ειναι ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, ειτε συνταξιοδοτικο; Εγω φταιω για τις μαλακιες που εγιναν; Μηπως δεν ηταν Ιατροι οι περισσοτεροι υπουργοι υγειας; Εχει 1000 δικια, αλλα το στυλακι θα φυγω και τρεχα στην θεια μου για ματζουνια μου καθεται στραβα. Σορρυ κιολας, οποιος γουσταρει φευγει.
Τελικά στραβώνεις που θέλει να φύγει, ναι ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

vatraxos έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:42
Αμα θελει να φυγει οι πορτες ειναι ανοιχτες, καλη τυχη του ευχομαι απο καρδιας, στραβωνω με το "θα φυγω και δειτε τι θα παθετε".
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Nostalgia έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:46
Αμα θελει να φυγει οι πορτες ειναι ανοιχτες, καλη τυχη του ευχομαι απο καρδιας, στραβωνω με το "θα φυγω και δειτε τι θα παθετε".
Άμα φύγει δε θα στραβώσεις, θα ισιώσεις. Οριστικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

δεν εχει νοημα ο καυγας τωρα ... ειναι δεδομενο οτι μπαινουμε σε παγκοσμια οικονομικη υφεση οποτε το που θα βρεθουνε χρηματα για να συνεχισουνε οι κοινωνιες να λειτουργουνε αφορα ευρυτερες οικονομικες πολιτικες ... το ζητημα ειναι να στρεψουνε ολοι την προσοχη στο να βρεθει θεραπεια ΣΥΝΤΟΜΑ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Η ανοργανωσια του Ελ κρατους δημιουργησε ελλειψεις (ιατροφερμακευτικου υλικου, νοσοκομειων στην επαρχια, καθυστερησεις ή ανυπαρξια ασθενοφορων, ελλιπη επανδρωση και ολο και πιο λιγες ειδικοτητες κλπ), παθογενειες και αντιεπαγγελματικες συμπεριφορες, φακελακια (σε ορισμενες ειδικοτητες) και ολο αυτο τροφοδοτει εναν φαυλο κυκλο απο τον οποιο δεν προκειται να βγει ποτέ η χωρα.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
nostromos

Lestat έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:50 Η ανοργανωσια του Ελ κρατους δημιουργησε ελλειψεις (ιατροφερμακευτικου υλικου, νοσοκομειων στην επαρχια, καθυστερησεις ή ανυπαρξια ασθενοφορων, ελλιπη επανδρωση και ολο και πιο λιγες ειδικοτητες κλπ), παθογενειες και αντιεπαγγελματικες συμπεριφορες, φακελακια (σε ορισμενες ειδικοτητες) και ολο αυτο τροφοδοτει εναν φαυλο κυκλο απο τον οποιο δεν προκειται να βγει ποτέ η χωρα.
περασες και 10 χρονια μνημονια μην το ξεχνας ... και πριν απο αυτο στην υγεια γινανε οργια κατασπαταλησης ... και η τελευταια προισταμενη εκανε διακπες στο εξωτερικο δωρεαν απο τις εταιριες του χωρου ...αλλα τωρα δεν πρεπει να μας αποσχολει αυτο ...πρεπει να φτιαξουμε τουλαχιστον αλλες 300 ΜΕΘ και ας μεινουνε αχρειαστες και προικα
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

vatraxos έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:47
Nostalgia έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:46

Άμα φύγει δε θα στραβώσεις, θα ισιώσεις. Οριστικά.
Αυτο ακριβως ειναι που με ενοχλει, αυτη ακριβως η νοοτροπια.... "Θα φυγω και την γαμησες μεγαλε" που υπο ΚΣ μετουσιωνοταν και ως "Φακελλακι αλλιως τον ηπιες μαστορα" κλπ κλπ....
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Nostalgia έγραψε: 28 Μαρ 2020, 18:53 Αυτο ακριβως ειναι που με ενοχλει, αυτη ακριβως η νοοτροπια.... "Θα φυγω και την γαμησες μεγαλε" που υπο ΚΣ μετουσιωνοταν και ως "Φακελλακι αλλιως τον ηπιες μαστορα" κλπ κλπ....
Βλέπεις μπροστά εσύ
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Έσπασε η χιλιάρα!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
nostromos

το πολυ βασικο ειναι να μπορεσουμε ως ενα βαθμο να εχουμε αυτονομια παραγωγης ... δεν ξερουμε ποσο θα κρατησει η πανδημια και ποσο θα συνεχισουνε οι μεταφορες να λειτουργουνε διακρατικα ...
Άβαταρ μέλους
nostromos

Italy
5974 new cases total 92472
889new deaths total 10023
Άβαταρ μέλους
Lugozzi