!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας
Εγώ βλέπω τους Αλβανούς γειτόνους να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και να τηρούν πιο αυστηρά και από τους Έλληνες τα μέτρα.
ΝωρίςVeni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 16:36Τι κάνεις εδώ;
Στον ΑΝΤ1 έχει τους Χαιρετισμούς...βγες γρήγορα από δω και άνοιξε την τηλεόραση, αντίχριστη!
Έχουμε το οκ απ' το σπίτι συγκεκριμένη ώρα,χωρίς τβ.
Θεία λειτουργία μόνο με τβ και χωρίς να γυρίζουμε τα κεφτεδάκια
Σα να είμαστε εκεί
Καινουργιο φρουτο ή ησουν και στο παλιο?Απολλώνιος έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:09 Απαγόρευση κυκλοφορίας για τους Έλληνες και Αλβανοι, γιουφτοι και όλα τα κακοποιά στοιχεία αλωνίζουν και κλεβουν τα πάντα. Ελπίζω μολις τελειώσει η πανδημία να στείλουμε στον αγύριστο 1εκ Αλβανούς, 500.000 γιουφτους , 1εκ ΑφγανοΠακιστανοΝιγηριανούς. Έτσι και αλλιώς η οικονομική κρίση θα ειναι τεραστια μετα την πανδημία και τα ΟΡΚ θα ληστεύουν και θα βιάζουν οτι βρίσκουν μπροστα τους
Μπορώ να το πιστοποιήσω κι εγώ αυτό. Εικάζω πως είναι νωπές ακόμα οι μνήμες των οχυρών του Χότζα.Μηχανικός έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:17 Εγώ βλέπω τους Αλβανούς γειτόνους να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και να τηρούν πιο αυστηρά και από τους Έλληνες τα μέτρα.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
Σήμερα έχει πολύ κίνηση στους δρόμους λες και είναι κανονική μέρα. Έλεγχο δεν είδα πουθενά.
Μου φαίνεται ξεθάρεψαν, άρχισαν και βγαίνουν περισσότερο.
Δεν γίνεται να κρατήσει πολύ η καραντίνα.Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:22 Σήμερα έχει πολύ κίνηση στους δρόμους λες και είναι κανονική μέρα. Έλεγχο δεν είδα πουθενά.
Μετά το Πάσχα, μόλις ζεστάνει και ο καιρός άντε να τους μαζέψεις.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο ισχυει αλλα νομιζω οτι ο πρωτος που θα θελει να σπασει την καραντινα ειναι το κρατος καθαρα για λογους οικονομιαςkameron έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:54Δεν γίνεται να κρατήσει πολύ η καραντίνα.Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:22 Σήμερα έχει πολύ κίνηση στους δρόμους λες και είναι κανονική μέρα. Έλεγχο δεν είδα πουθενά.
το θεμα ειναι αν θα ειναι εφικτο κατι τετοιο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εννοείται ότι θα έπρεπε να είναι το κράτος και δεν μιλάμε φυσικά μόνο για την Ελλάδα.alekhine έγραψε: 28 Μαρ 2020, 13:10 αυτο ισχυει αλλα νομιζω οτι ο πρωτος που θα θελει να σπασει την καραντινα ειναι το κρατος καθαρα για λογους οικονομιας
το θεμα ειναι αν θα ειναι εφικτο κατι τετοιο
Αλλιώς, σύντομα θα ζούμε όλοι με μηνιαίο επίδομα 500 ευρώ και πολλά λέω.
Το θέμα ακριβώς είναι ότι από ιατρικής απόψεως δεν θα είναι εφικτό, αυτό είναι που κάνει την παγκόσμια οικονομία, τις αγορές κλπ να φρικάρουν.
Αρχίζει να κουράζει υπερβολικά αυτό το πράγμα με την καραντίνα. Αν είναι για να σώσουμε 1000 να πεινάσει, 1000000, να το χεσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 28 Μαρ 2020, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Veni Vidi Vici
Το μόνο που μένει είναι να βγει ο Μικρούτσικος και να μας φωνάζει στο δωμάτιο επικοινωνίας. 
Αlea jacta est
Τώρα νομίζω ότι είναι χαλαροί επειδή οι νεκροί είναι ακόμη λίγοι.kameron έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:54Δεν γίνεται να κρατήσει πολύ η καραντίνα.Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:22 Σήμερα έχει πολύ κίνηση στους δρόμους λες και είναι κανονική μέρα. Έλεγχο δεν είδα πουθενά.
Αν άρχιζαν να βλέπουν φορτηγά με φέρετρα, δεν θα κουνιόταν κάνεις.
Όπως τα λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι 20-30 Απριλίου.
Παράλληλα προανήγγειλε την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πέραν της 6ης Απριλίου λόγω κορονοϊού. "Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου", όπως είπε.
Παράλληλα προανήγγειλε την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πέραν της 6ης Απριλίου λόγω κορονοϊού. "Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου", όπως είπε.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Να είναι στρατιωτικά όμως γιά έντονο εκβιασμό, όχι τίποτα "Μεταφοραί ο Μήτσος"Μηχανικός έγραψε: 28 Μαρ 2020, 15:17
Αν άρχιζαν να βλέπουν φορτηγά με φέρετρα, δεν θα κουνιόταν κάνεις.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ένας δίπλα ανεύθυνος πατέρας με έναν ανέμελο και εξίσου ανεύθυνο γιο. Τι να πει κανείς.
https://www.pagenews.gr/2020/03/27/ella ... e0JQXzoCTE
https://www.pagenews.gr/2020/03/27/ella ... e0JQXzoCTE
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 28 Μαρ 2020, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για εκφοβισμό, φτάνει ένα ασθενοφόρο με αναμμένη την σειρήνα, να κόβει βόλτες σε όλες τις γειτονιές.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 298 Απαντήσεις