Σε οτι με αφορα τσονταρω.Veni Vidi Vici έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:19Ξέρεις πόσες οικογένειες ζουν από τη σύνταξη του παππού ή της γιαγιάς;Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:18 Η κυβέρνηση προφανώς και πολυ καλα εκανε που πήρε μετρα καραντίνας, αλλά δεν μπορώ να μην μειδιώ οσο βλέπω τον under συγκινημένο για τα γεροντακια![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντινγκ Ντονγκ
Re: Ντινγκ Ντονγκ
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Veni Vidi Vici έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:19Ξέρεις πόσες οικογένειες ζουν από τη σύνταξη του παππού ή της γιαγιάς;Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:18 Η κυβέρνηση προφανώς και πολυ καλα εκανε που πήρε μετρα καραντίνας, αλλά δεν μπορώ να μην μειδιώ οσο βλέπω τον under συγκινημένο για τα γεροντακια![]()
νταξ ο under μαλλον δεν είναι σε αυτες τις κατηγορίες. Γιατι το 2010-2014 που κοβανε συντάξεις με αποτελεσμα να δημιουργείται ζητημα επιβίωσης για όσους δεν μπορούσαν να τσοντάρουν τα παιδιά τους, έλεγε αν θυμαμαι καλά <<και τι να κανουμε ρε παιδια. χρεωκοπήσαμε>>
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εσυ τι ελεγες εκεινη την περιοδο ;Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:22Veni Vidi Vici έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:19Ξέρεις πόσες οικογένειες ζουν από τη σύνταξη του παππού ή της γιαγιάς;Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:18 Η κυβέρνηση προφανώς και πολυ καλα εκανε που πήρε μετρα καραντίνας, αλλά δεν μπορώ να μην μειδιώ οσο βλέπω τον under συγκινημένο για τα γεροντακια![]()
νταξ ο under μαλλον δεν είναι σε αυτες τις κατηγορίες. Γιατι το 2010-2014 που κοβανε συντάξεις με αποτελεσμα να δημιουργείται ζητημα επιβίωσης για όσους δεν μπορούσαν να τσοντάρουν τα παιδιά τους, έλεγε αν θυμαμαι καλά <<και τι να κανουμε ρε παιδια. χρεωκοπήσαμε>>
Οι καραντίνες είναι η μοναδική λύση τώρα από τη στιγμή που δεν έκαναν τίποτε αρχικά στο δυτικό κόσμο για την μη εξάπλωση του ιου. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κανένα σχέδιο για το τι θα γίνει μετά την καραντίνα. Γιατί κακά τα ψέμματα καραντίνα πέραν των 2 μηνών θα καταστρέψει τα πάντα. Υπάρχει κάποιο σχέδιο για την επόμενη μέρα? Πολύ αμφιβάλλω όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά για καμία χώρα της ΕΕ. Η λύση που βλέπω είναι να γίνουν μαζικοί έλεγχοι μετά από 2 μήνες στον πληθυσμό για να δούμε ποιοι έχουν αντισώματα στον ιο για να επιστρέψουν αυτοί στις εργασίες τους. Επίσης, πρέπει να προσαρμοστούμε για κάποιους μήνες στις νέες συνθήκες με τους ηλικιωμένους να μένουν σπίτια τους και αυτούς που κυκλοφορούν να παίρνουν τα αναγκαία μέσα προστασίας. Στα οικονομικά είναι αναπόφευκτη η μείωση μισθών παντού και η εκτίναξη της ανεργίας. Στα πολιτικά μόλις τελείωσει η πρώτη φάση θα έρθει ο λογαριασμός σε όλους τους κυβερνώντες στην ΕΕ.
μείωση του δημοσίου και μείωση μισθών των δημοσίων υπαλλήλων εκτός των υγείας και σωμάτων ασφαλειαςArisvilla έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:29 Οι καραντίνες είναι η μοναδική λύση τώρα από τη στιγμή που δεν έκαναν τίποτε αρχικά στο δυτικό κόσμο για την μη εξάπλωση του ιου. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κανένα σχέδιο για το τι θα γίνει μετά την καραντίνα. Γιατί κακά τα ψέμματα καραντίνα πέραν των 2 μηνών θα καταστρέψει τα πάντα. Υπάρχει κάποιο σχέδιο για την επόμενη μέρα? Πολύ αμφιβάλλω όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά για καμία χώρα της ΕΕ. Η λύση που βλέπω είναι να γίνουν μαζικοί έλεγχοι μετά από 2 μήνες στον πληθυσμό για να δούμε ποιοι έχουν αντισώματα στον ιο για να επιστρέψουν αυτοί στις εργασίες τους. Επίσης, πρέπει να προσαρμοστούμε για κάποιους μήνες στις νέες συνθήκες με τους ηλικιωμένους να μένουν σπίτια τους και αυτούς που κυκλοφορούν να παίρνουν τα αναγκαία μέσα προστασίας. Στα οικονομικά είναι αναπόφευκτη η μείωση μισθών παντού και η εκτίναξη της ανεργίας. Στα πολιτικά μόλις τελείωσει η πρώτη φάση θα έρθει ο λογαριασμός σε όλους τους κυβερνώντες στην ΕΕ.
συγχρονως στοχευμένη ανάπτυξη σε τομείς πρωτογενής παραγωγής ..για αρχή
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:29Εσυ τι ελεγες εκεινη την περιοδο ;Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:22Veni Vidi Vici έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:19
Ξέρεις πόσες οικογένειες ζουν από τη σύνταξη του παππού ή της γιαγιάς;![]()
οτι συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ είναι ανηθικό να πειράζονται. αν δεν βρίσκεις τα λεφτά κόψε τους μετακλητους καθε βουλευτάκου ή γαμα τις συντάξεις που είναι 2.500-3.000 και καντες στο χιλιάρικο.
όπως και να έχει και το λήγω εδώ γιατί είναι άσχετα με το θέμα, αυτό που είπες σημερα για τα γεροντακια (και καλα έκανες) να το θυμάσαι. Γιατί εκείνες οι εποχές ξανάρχονται
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εγώ πάλι δεν αντιλαμβάνομαι γιατί θα έπρεπε να εξισωθούν οι συντάξεις λ.χ. των νοσοκομειακών γιατρών ή των δικαστικών με τις συντάξεις άλλων επαγγελμάτων μικρότερων δεξιοτήτων.
Δεν πειραχτηκαν οι συνταξεις κατω απο 1000 ευρω.Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 13:06 δεν είναι η φαρα μου καρντια μου 1ον.
2ον μου λες οτι δεν πειράχτηκε ουτε κυρια που εκας ουτε τιποτα που συνολικά ήταν κάτω απο 1000? Αν ισχύει, έκανα λάθος. Αλλά, όχι φάση Κατρουγγαλου που έκοψε το ΕΚΑΣ και εβγαινε μετα και έπαιζε με τις λεξεις οτι δεν πειραξε συνταξεις (προφανως εννοουσε την κυρια)
Ολα αυτα πειραχτηκαν μετα,επι συριζα.Με τη μεγαλη σφαγη στο ΕΚΑΣ και κυριως στους νεους συνταξιουχους που κυριολεκτικα τους πετσοκοψε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό που λέει ο Κάντυ είναι το εξής, προτιμά να ζήσει καλά χωρίς τους γονείς του παρά άσχημα με τους γονείς του.
Είναι κι αυτή μια άποψη αλλά απ' ότι κατάλαβα τουλάχιστον Ελλάδα είναι η μειοψηφία. Όσο καλά και να είμαι οικονομικά δεν ξέρω πως θα είμαι ψυχολογικά αν πρέπει να τρέχω στα μνήματα να δω τη μάνα μου και τον πατέρα μου. Να λείπει δεν θέλω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Veni Vidi Vici
Για μένα το είπα!under έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:20Σε οτι με αφορα τσονταρω.Veni Vidi Vici έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:19Ξέρεις πόσες οικογένειες ζουν από τη σύνταξη του παππού ή της γιαγιάς;Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2020, 12:18 Η κυβέρνηση προφανώς και πολυ καλα εκανε που πήρε μετρα καραντίνας, αλλά δεν μπορώ να μην μειδιώ οσο βλέπω τον under συγκινημένο για τα γεροντακια![]()
16 χρόνια τσόνταρα...τα τελευταία 3 σειρά του.
Αlea jacta est
Αποφασίζουμε την οικονομική στήριξη των κομμάτων μας κ τη διατήρηση των μισθών μας.
Επειδη μπορούμε.
Επειδη μπορούμε.
Ενώ εσύ ας πούμε, θα τους άφηνες όλους έξω. Την ώρα που όλος ο πλανήτης τους έχει μέσα. Θα πρωτοτυπούσες.ΚΑDYRΟV έγραψε: 28 Μαρ 2020, 11:10 ενας 90 χρονος με εγκεφαλικο και καρδιακα επαθε κορονοιο,οποτε αντι να πεθανει τεταρτη πεθανε τριτη
μενουμε σπιτι!!!1!1
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οικονομία, οικονομία, οικονομία.Παγκόσμια οικονομία.Μας προετοιμαζόμουν να φάμε νέα μέτρα στο κεφάλι.
ΑΛΗΤΕΣ.
ΑΛΗΤΕΣ.
Hang on sloopy 
-
talaipwros
ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟsloopy έγραψε: 28 Μαρ 2020, 14:40 Οικονομία, οικονομία, οικονομία.Παγκόσμια οικονομία.Μας προετοιμαζόμουν να φάμε νέα μέτρα στο κεφάλι.
ΑΛΗΤΕΣ.
Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Εγώ μεγάλε αυτό το διάστημα εργάζομαι (δεν ξέρω για πόσο) και ζω με τους ηλικιωμένους γονείς μου, γιατί πάνω στο ξέσπασμα της αρρώστιας, χρειάστηκε να μετακομίσω.
Ρώτα εμένα, να σου πω αν τα μέτρα είναι λάθος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.