Θέλεις να την πάρεις και ρωτάς;
Εγώ δεν θέλω, ξέρω όμως η Τουρκία είναι μεγάλο γειτονικό μας κράτος και οι εξελίξεις εκεί μας αφορούν στο μέγιστο βαθμό ποικιλοτρόπως.
Θέλεις να την πάρεις και ρωτάς;
Δεν διαφωνώ επί της αρχής.bolek έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:47
ποιο θα ειναι το προβλημα της τουρκιας;
η τουρκικη κοινωνια εχει πολυ μεγαλες ανοχες δεν θα συμβει τιποτα απολυτως
Συμφωνω αλλα η ουσια ειναι οτι οσο υπαρχει επιδημια στην Ιταλια η στην Τουρκια, η Ελλαδα θα πρεπει να ειναι σε καραντινα.kameron έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:51Θέλεις να την πάρεις και ρωτάς;
Εγώ δεν θέλω, ξέρω όμως η Τουρκία είναι μεγάλο γειτονικό μας κράτος και οι εξελίξεις εκεί μας αφορούν στο μέγιστο βαθμό ποικιλοτρόπως.
Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:50 Νοοτροπια μιζερου ΕΛ. Θελω να πεσει φωτια να καψει το σπιτι του γειτονα γιατι τον ζηλευω, και ας καει και το δικο μου
Βλαμενοι υπαρχουν παντου. Να τους κλεισουμε σε ενα κλουβι ολους μαζι να τελειωνουμεΝταρνάκας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:55Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:50 Νοοτροπια μιζερου ΕΛ. Θελω να πεσει φωτια να καψει το σπιτι του γειτονα γιατι τον ζηλευω, και ας καει και το δικο μου
http://www.topontiki.gr/article/375661/ ... tin-ellada
Βγάλε τα στερεότυπα από το κεφάλι σου για μια φορά με τους κακούς Έλληνες που φθονούν την προσφιλή σου χώρα.Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:50 Νοοτροπια μιζερου ΕΛ. Θελω να πεσει φωτια να καψει το σπιτι του γειτονα γιατι τον ζηλευω, και ας καει και το δικο μου
Νιώθεις έτοιμος για εγκλεισμό σε κλουβί;Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:57Βλαμενοι υπαρχουν παντου. Να τους κλεισουμε σε ενα κλουβι ολους μαζι να τελειωνουμεΝταρνάκας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:55Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:50 Νοοτροπια μιζερου ΕΛ. Θελω να πεσει φωτια να καψει το σπιτι του γειτονα γιατι τον ζηλευω, και ας καει και το δικο μου
http://www.topontiki.gr/article/375661/ ... tin-ellada
Έχεις βαρέσει μπιέλα ρε στράκι.Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:50 Νοοτροπια μιζερου ΕΛ. Θελω να πεσει φωτια να καψει το σπιτι του γειτονα γιατι τον ζηλευω, και ας καει και το δικο μου
Συνολικα νουμερα θετικων και νεκρων ξερουμε ;kameron έγραψε: 27 Μαρ 2020, 21:48 Συνεχίζεται η γεωμετρική αύξηση στην Τουρκία, πάνω από 2000 νέα κρούσματα σήμερα.