Ευκαιρία τώρα που κάθεσαι στο σπίτι να βρεις πού θα πας διακοπές το καλοκαίρι.
Θα είναι και όλα φθηνότερα γιατί θα έχει πέσει η κίνηση.
Ψαχνω για δουλεια ακομα και οταν τα διαμερισματα δουλευαν.Ποτε δεν βολευτηκα με αυτα απλα να καθισω.Τωρα εαν ο κανιβαλισμος μου σε βοηθαει συνεχισε τον.Πες μου ομως ποιο προβλημα σου ελυσε?elchav έγραψε: 27 Μαρ 2020, 00:17Καταλαβαίνω μαν το δράμα σου.zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:42 Μιλατε για οικονομια μετα τον κορωνοιο.Εγω ειμαι ανεργος και βολευομουν με δυο διαμερισματα που τα νοικιαζα μεσω Airbnb.Μια κρατηση ειχα και αυτη παει για ακυρωση.ποια η διαφορα να πεθανω τωρα απο τον ιο απο το να πεθαινω καθε μερα επι εναν χρονο?
Θεωρούσες ότι γεννήθηκες με χρηματομηχανή που κόβει λεφτά χωρίς να κάνεις τίποτα, και τώρα πρέπει να πουλήσεις το χρόνο σου για λεφτά.
1 μέρα άδειο το Airbnb=1 μεροκάματο=1 μικρός θάνατος
O Zteo έμαθα πως νοικιάζει φθηνά, έχει κεσάτια
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Θα κοντραριστούμε, θα νοικιάσω και εγώ δύο γκαρσονιέρες το καλοκαίρι και τα δικά μου είναι 30 μέτρα από την αμμουδιά.
Στους οικοδομους και στους υπαλληλους που θα απολυσεις να τα νοικιασεις μιας και θα εχουν απειρο χρονο λογω ανεργιας για διακοπες.Μηχανικός έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:36Θα κοντραριστούμε, θα νοικιάσω και εγώ δύο γκαρσονιέρες το καλοκαίρι και τα δικά μου είναι 30 μέτρα από την αμμουδιά.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:27O Zteo έμαθα πως νοικιάζει φθηνά, έχει κεσάτιαΜηχανικός έγραψε: 27 Μαρ 2020, 08:37
Θα είναι και όλα φθηνότερα γιατί θα έχει πέσει η κίνηση.![]()
1) Δεν έχω υπαλλήλους.zteo έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:38Στους οικοδομους και στους υπαλληλους που θα απολυσεις να τα νοικιασεις μιας και θα εχουν απειρο χρονο λογω ανεργιας για διακοπες.Μηχανικός έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:36Θα κοντραριστούμε, θα νοικιάσω και εγώ δύο γκαρσονιέρες το καλοκαίρι και τα δικά μου είναι 30 μέτρα από την αμμουδιά.![]()
Και τι κατασκευασουν αφου τα περισσοτερα απο αυτα θα μεινουν στα αζητητα.Μηχανικός έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:421) Δεν έχω υπαλλήλους.zteo έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:38Στους οικοδομους και στους υπαλληλους που θα απολυσεις να τα νοικιασεις μιας και θα εχουν απειρο χρονο λογω ανεργιας για διακοπες.Μηχανικός έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:36
Θα κοντραριστούμε, θα νοικιάσω και εγώ δύο γκαρσονιέρες το καλοκαίρι και τα δικά μου είναι 30 μέτρα από την αμμουδιά.![]()
2) Οι οικοδόμοι όσοι έχουν μείνει μετά την κρίση, δουλεύουν στο φουλ.
επισκευες. Μου φευγει κανα 20ρικο το χρονια σε μαστορια χωρις να χτιζω τιποτα καινουριοzteo έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:45Και τι κατασκευασουν αφου τα περισσοτερα απο αυτα θα μεινουν στα αζητητα.
Εκτός από τις επισκευές - ανακατασκευές φτιάχνονται και καινούργιες οικοδομές στην Καλαμάτα.talaipwros έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:48επισκευες. Μου φευγει κανα 20ρικο το χρονια σε μαστορια χωρις να χτιζω τιποτα καινουριο
Λογικό. Η ζήτηση της κηροζίνης είναι πολύ χαμηλά λόγω αναστολής των πτήσεων. Η αμόλυβδη και το diesel κίνησης είναι επίσης στα τάρταρα λόγω μείωσης των μετακινήσεων.vatraxos έγραψε: 27 Μαρ 2020, 12:12 Το πετρέλαιο οδεύει στα $10 το βαρέλι καθώς το lockdown λόγω κορονοϊού εκμηδενίζει τη ζήτηση
Κανένα, απλά μην είσαι τόσο μίρλαςzteo έγραψε: 27 Μαρ 2020, 11:06Ψαχνω για δουλεια ακομα και οταν τα διαμερισματα δουλευαν.Ποτε δεν βολευτηκα με αυτα απλα να καθισω.Τωρα εαν ο κανιβαλισμος μου σε βοηθαει συνεχισε τον.Πες μου ομως ποιο προβλημα σου ελυσε?elchav έγραψε: 27 Μαρ 2020, 00:17Καταλαβαίνω μαν το δράμα σου.zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:42 Μιλατε για οικονομια μετα τον κορωνοιο.Εγω ειμαι ανεργος και βολευομουν με δυο διαμερισματα που τα νοικιαζα μεσω Airbnb.Μια κρατηση ειχα και αυτη παει για ακυρωση.ποια η διαφορα να πεθανω τωρα απο τον ιο απο το να πεθαινω καθε μερα επι εναν χρονο?
Θεωρούσες ότι γεννήθηκες με χρηματομηχανή που κόβει λεφτά χωρίς να κάνεις τίποτα, και τώρα πρέπει να πουλήσεις το χρόνο σου για λεφτά.
1 μέρα άδειο το Airbnb=1 μεροκάματο=1 μικρός θάνατος
zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:47Κοψε τις μαλακιες για να μην τα ακουσεις εσυ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:45Δεν ήσουν άνεργος, εισοδηματίας ήσουν.zteo έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:42 Μιλατε για οικονομια μετα τον κορωνοιο.Εγω ειμαι ανεργος και βολευομουν με δυο διαμερισματα που τα νοικιαζα μεσω Airbnb.Μια κρατηση ειχα και αυτη παει για ακυρωση.ποια η διαφορα να πεθανω τωρα απο τον ιο απο το να πεθαινω καθε μερα επι εναν χρονο?