!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλω να δώσω ένα μεγάλο "μπράβο" στον δήμο Φυλής!
- Veni Vidi Vici
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Θέλω να δώσω ένα μεγάλο "μπράβο" στον δήμο Φυλής!
Antares έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:07 Εγώ μιλάω από ιδία πείρα. Δεν θα με πιστέψεις, θα με θεωρήσεις τρελή, αλλά πιστεύω ότι είμαι πειραματόζωο για τα εμφυτεύματα εγκεφάλου από μικρή ίσως. Σήμερα έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούνται για ασθενείς με Parkinson, deep brain stimulation λέγεται η συσκευή. Συνήθως χρησιμοποιούν φτωχές οικογένειες τις οποίες "ανακατεύουν" καταλλήλως και εμφανίζονται σαν αυτόκλητοι σωτήρες.
Δεν λέω απαραίτητα ότι η πρωτοβουλία δεν προέρχεται από ανθρώπους του δήμου που κάνουν την δουλειά τους. Αλλά από ιδία πείρα γνωρίζω ότι η σκορδοκαίλα να σου δώσει βοήθεια ο άλλος, κρύβει όφελος και μάλιστα μεγάλο.
Wtf...
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Κάπως έτσι. Αν μιλήσεις κάηκες.
Γιατί απορείτε; Γράφω συχνά γι' αυτό εδώ μέσα μέσω της πλαγίας οδού. Επίσημα θεωρούμαι άτομο με ψυχικό πρόβλημα. Καλύτερα να μην δώσω συνέχεια.
- Veni Vidi Vici
Είχα την εντύπωση πως είστε πρώην καρκινοπαθής, όχι νυν ψυχοπαθής. Αλλά αφού το λέτε...οκ.Antares έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:15Κάπως έτσι. Αν μιλήσεις κάηκες.
Γιατί απορείτε; Γράφω συχνά γι' αυτό εδώ μέσα μέσω της πλαγίας οδού. Επίσημα θεωρούμαι άτομο με ψυχικό πρόβλημα. Καλύτερα να μην δώσω συνέχεια.
Αlea jacta est
Παίρνω κάποιο φάρμακο που ανεβάζει την προλακτίνη, πιθανόν από αυτό προήλθε και ο καρκίνος μαστού.Veni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:17
Είχα την εντύπωση πως είστε πρώην καρκινοπαθής, όχι νυν ψυχοπαθής. Αλλά αφού το λέτε...οκ.
Δεν είμαι ψυχοπαθής, ψυχασθενής.
- Veni Vidi Vici
Σωστά...και πάλι συγγνώμη.Antares έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:19Παίρνω κάποιο φάρμακο που ανεβάζει την προλακτίνη, πιθανόν από αυτό προήλθε και ο καρκίνος μαστού.Veni Vidi Vici έγραψε: 20 Μαρ 2020, 13:17
Είχα την εντύπωση πως είστε πρώην καρκινοπαθής, όχι νυν ψυχοπαθής. Αλλά αφού το λέτε...οκ.
Δεν είμαι ψυχοπαθής, ψυχασθενής.
Αlea jacta est
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πάντως οντως μπράβο στον δήμο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εμένα ήρθαν είχα και αναστατωμένο το σπίτι, άρχισαν να με ρωτάνε πως τα πάω με τη γυναίκα μου με τα παιδιά μου. Τους είπα να φύγουν και ότι δεν θέλω να ξανάρθουν και τους μίλησα με πολύ υποτιμητικό τόνο. Μετά στείλαν έγγραφο να εξεταστώ απο ψυχίατρο εγώ και η γυναίκα μου. Πήγαν στο σχολείο των παιδιών και πήραν και τον αδερφό μου τηλέφωνο. Στο σχολείο τους είπε η δασκάλα οτι ο μικρός έχει εκρήξεις και τρομάζει τα άλλα παιδάκια. Μας έκαναν το σπίτι κώλο και ευτυχώς βρήκα την ψυχραιμία να ξεμπλέξω και δεν με ενόχλησαν εδώ και δυο χρόνια. Ελπίζω.
Μην κάνει κανείς μαλακία και έχει μαλώσει με τη γυναίκα του και πει τίποτε ή αν έχει μαλώσει με τη δασκάλα την έβαψε.
Και μη πιστεψει κανείς ότι όλα αυτά τα χαμοκελα και χάουζ και δομές κλπ οτι έχουν κακοποιημένα παιδια μέσα. Ολα ειναι απο παιδομάζωμα. Τα ιδρύουν παραδικαστικά κυκλώματα και κυκλοφορουν με καγιέν.
Μην κάνει κανείς μαλακία και έχει μαλώσει με τη γυναίκα του και πει τίποτε ή αν έχει μαλώσει με τη δασκάλα την έβαψε.
Και μη πιστεψει κανείς ότι όλα αυτά τα χαμοκελα και χάουζ και δομές κλπ οτι έχουν κακοποιημένα παιδια μέσα. Ολα ειναι απο παιδομάζωμα. Τα ιδρύουν παραδικαστικά κυκλώματα και κυκλοφορουν με καγιέν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Veni Vidi Vici
Μια εβδομάδα πέρασε (μόλις) και πριν από λίγο χτύπησε το κουδούνι.
-Παρακαλώ;
-Από το δήμο είμαστε...σας φέραμε κατι πράγματα. Βγείτε στη πόρτα να τα πάρετε μόλις φύγουμε (!)
Πάλι 2 τσάντες τρόφιμα, λάδια,ξύδια, γάλατα,φασόλια,φακές,μακαρόνια,σάλτσες,τυριά (φέτα και κασέρι),αλεύρια,ζάχαρες,5 γιαούρτια με μέλι Harmony, αντισηπτικό.
Αυτή τη φορά δεν είχε κρέας και χαρτιά υγείας.
Δεν πρόλαβα να τους πω την επόμενη να φέρουν τσιγάρα και κρασί.
Και πάλι ευχαριστώ τον δήμαρχο (και συμμαθητή μου) Γιώργο Παππού και τις υπηρεσίες του δήμου!
Καταπληκτικοί!
Μπράβο!
υ.γ. Όλη την εβδομάδα έβλεπα τα αυτοκίνητα της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου να πηγαινοέρχονται και να μοιράζουν τσάντες σε όλη την περιοχή.
-Παρακαλώ;
-Από το δήμο είμαστε...σας φέραμε κατι πράγματα. Βγείτε στη πόρτα να τα πάρετε μόλις φύγουμε (!)
Πάλι 2 τσάντες τρόφιμα, λάδια,ξύδια, γάλατα,φασόλια,φακές,μακαρόνια,σάλτσες,τυριά (φέτα και κασέρι),αλεύρια,ζάχαρες,5 γιαούρτια με μέλι Harmony, αντισηπτικό.
Αυτή τη φορά δεν είχε κρέας και χαρτιά υγείας.
Δεν πρόλαβα να τους πω την επόμενη να φέρουν τσιγάρα και κρασί.
Και πάλι ευχαριστώ τον δήμαρχο (και συμμαθητή μου) Γιώργο Παππού και τις υπηρεσίες του δήμου!
Καταπληκτικοί!
Μπράβο!
υ.γ. Όλη την εβδομάδα έβλεπα τα αυτοκίνητα της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου να πηγαινοέρχονται και να μοιράζουν τσάντες σε όλη την περιοχή.
Αlea jacta est
Πρέπει να έχει πολλά έσοδα ο δήμος από το σκουπιδότοπο. 
Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 23:25 Και ένα μεγάλο "ευχαριστώ"!
Μας πήρε τηλέφωνο η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας (Φυλής) και μας ρώτησε αν χρειαζόμαστε κάτι.
Η γυναίκα, που μίλησε μαζί τους, τους είπε..."τα πάντα, ότι μπορείτε να μας δώσετε" και η απάντηση ήταν..."μην βγείτε έξω, θα σας φέρουμε τρόφιμα,χαρτικά και αντισηπτικά αύριο 9 με 2"!
Πως να μην το γράψω εδώ;
Μπράβο και ευχαριστούμε!
Ordem e Progresso.
τωρα το είδα
Veni Vidi Vici
αν δω κάποιον στο αμπελαλε απο τη Φυλή θα καταλάβουμε οτι είσαι εσύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 27 Μαρ 2020, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Veni Vidi Vici
Δες και το σημερινό μου ποστ, λιγο πιο πάνω...Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2020, 18:57Veni Vidi Vici έγραψε: 19 Μαρ 2020, 23:25 Και ένα μεγάλο "ευχαριστώ"!
Μας πήρε τηλέφωνο η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας (Φυλής) και μας ρώτησε αν χρειαζόμαστε κάτι.
Η γυναίκα, που μίλησε μαζί τους, τους είπε..."τα πάντα, ότι μπορείτε να μας δώσετε" και η απάντηση ήταν..."μην βγείτε έξω, θα σας φέρουμε τρόφιμα,χαρτικά και αντισηπτικά αύριο 9 με 2"!
Πως να μην το γράψω εδώ;
Μπράβο και ευχαριστούμε!![]()
Αlea jacta est
χμμμ παραμενω καχυποπτος για τα κινητρα του παντοπωλη ντελιβερα Δημου - τις προμηθειες κ απο που αγοραστηκαν - ποσο κοστισαν - απο πιο ταμειο βγηκαν τα χρηματα - αν υπηρξαν δωρεες .... κλπ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Veni Vidi Vici
Όντως...αλλά πιάνουν τόπο!
Δεξιός δήμος από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, υπόψιν.
Αlea jacta est
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 463 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-