!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αηδιαστικό

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Αηδιαστικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Philip Mortimer έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:37
Μπίστης έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:34 Πάντως είναι αηδιαστικό. Οι οπαδοί του κορωνοιού έχουν σταλινική πλειοψηφία ...

:
:cry
Ξεκάθαρα μειοψηφία είναι αυτοί που δεν θέλουν να τηρήσουν τα μέτρα για μείωση της εξαπλωσης του.
Αυτό λέω κι εγώ.
Εσείς που έχετε θεοποιήσει τον ιό είσαστε οι πάρα πολλοί.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Feindflug έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:39
Πολύ πιθανό, τύπε, αφού στην ανάρτησή σου περιγράφεις τον εαυτό σου σε πολλές διαδικτυακές σου στιγμές.
"Προβολή" λέγεται.
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Kauldron έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:34
Juno έγραψε: 27 Μαρ 2020, 16:53
exiledd έγραψε: 27 Μαρ 2020, 16:48

Γι'αυτό είναι αηδιαστικό το φόρουμ...
Όχι για αυτά που λέει ο Λεόνας.
Η άλλη έυχεται να αρρωστήσουν (και πιθανώς να πεθάνουν όσοι είναι κομματικά αντίθετοι),και το ποστ αυτό είναι ακόμα εδώ...
Δεν είναι βέβαια και η πρώτη φορά που η λεγάμενη έχει υποπέσει σε αυτό το παράπτωμα,για perma είναι κανονικά.
Γι'αυτό αυτό μπαναρίστηκα κι εγώ από εδώ (χαίρομαι που δε φυγουράρω σε thredάκια περσόνων που λείπουν,αφού...ντρέπομαι πια να λέω ότι συμμετέχω εδώ...).
Για να μη φτάσω βρίζω ασύστολα,ή να φτάσω κι εγώ να εύχομαι ανίατες ασθένειες από δω και από κει,κατάλαβα ότι με έχει επηρρεάσει άσχημα,και μου βγάζει έναν εαυτό που δεν είμαι...

Δε θα αποχωρήσω δακρύβρεχτα,θα συμμετέχω κριτικά όποτε πιστεύω...

Επειδή πολλοί χρησιμοποιείτε το dark mode,σταματώ πλέον να χρησιμοποιώ πλέον την αγαπημένη μου #000080
Δεν αναφέρθηκα σε όλους όσους είναι κομματικά αντίθετοι, αλλά σε όσους πρόδωσαν τη Μακεδονία και αν τους δοθεί και άλλη ευκαιρία, θα πάνε με τη μία και για το Αιγαίο. Μίλησα για άλλα κόμματα;
Μη χολοσκάς. Κάτι τυπάκια που πάνε να το παίξουν ηθικά ανώτεροι είναι συνήθως οι χειρότεροι απ' όλους.
Όταν είχε πεθάνει πχ ο Χριστόδουλος, όλοι θυμόμαστε με τί εμετικές αφίσες είχαν γεμίσει την Αθήνα.
Αυτή εύχεται ψόφους στους αριστερούς και ο άλλος της λέει να μην έχει τύψεις γιατί το 2008 αριστεροί είχαν ευχηθεί ψόφους στον χριστόδουλο. :fp:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:44
Feindflug έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:39
Πολύ πιθανό, τύπε, αφού στην ανάρτησή σου περιγράφεις τον εαυτό σου σε πολλές διαδικτυακές σου στιγμές.
"Προβολή" λέγεται.
Και καταλήγει σε αυτογκόλ, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Μπίστης έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:44
Philip Mortimer έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:37
Μπίστης έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:34 Πάντως είναι αηδιαστικό. Οι οπαδοί του κορωνοιού έχουν σταλινική πλειοψηφία ...

:
:cry
Ξεκάθαρα μειοψηφία είναι αυτοί που δεν θέλουν να τηρήσουν τα μέτρα για μείωση της εξαπλωσης του.
Αυτό λέω κι εγώ.
Εσείς που έχετε θεοποιήσει τον ιό είσαστε οι πάρα πολλοί.
Α καλά. Μιλάμε για χοντρό ψεκασμο.

"Οπαδοί" του κορωνοιου είναι ξεκάθαρα όσοι δε θέλουν να βοηθήσουν να αποτραπεί η εξάπλωση του και άρα περαιτέρω θάνατοι...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:46

Δεν αναφέρθηκα σε όλους όσους είναι κομματικά αντίθετοι, αλλά σε όσους πρόδωσαν τη Μακεδονία και αν τους δοθεί και άλλη ευκαιρία, θα πάνε με τη μία και για το Αιγαίο. Μίλησα για άλλα κόμματα;
Μη χολοσκάς. Κάτι τυπάκια που πάνε να το παίξουν ηθικά ανώτεροι είναι συνήθως οι χειρότεροι απ' όλους.
Όταν είχε πεθάνει πχ ο Χριστόδουλος, όλοι θυμόμαστε με τί εμετικές αφίσες είχαν γεμίσει την Αθήνα.
Αυτή εύχεται ψόφους στους αριστερούς και ο άλλος της λέει να μην έχει τύψεις γιατί το 2008 αριστεροί είχαν ευχηθεί ψόφους στον χριστόδουλο. :fp:
Ευχόσουν κι εσύ, σε άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας? Έλα, πές μας. Βγάλε όλη τη σκατοχυψιά σου κι εσύ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Tarkovsky έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:35
Juno έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:24
Tarkovsky έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:07

γιατί δεν της εύχεσαι να 'πα να γαμηθεί;

και το ποστ σου θα μείνει και μεγαλοψυχία θα δείξεις
:giggle: :giggle: :giggle: :giggle: :giggle:

Αν σου λείπει να το ευχηθεί σε εσένα βρε. Όλοι να σου ευχηθούμε.
εγώ δεν είμαι παρθένος
1. Ούτε εγώ.

2. Και να μην είσαι πάντως δεν σημαίνει πως δεν περνάς στέρηση. :c020:

3. Νταξ, είναι άλλη μία από τις κλασικές βλακιούλες που όλα τα αναρχοσυριζοκουμουνόμπαλα συντονίζεστε και πετάτε ατάκες για το ίδιο φανταστικό θέμα για να περάσετε γραμμή ότι και καλά ισχύει. Μου το έχετε ξανακάνει και ποτέ δεν έπιασε. :8)
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Δεν ευχήθηκα τίποτα, απλώς είπα ότι θα τους ενημέρωνα για τη νυχτερινή ζωή της πόλης αν υπήρχε. Μάθε να διαβάζεις.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Juno έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:06 1. Ούτε εγώ.

3. Νταξ, είναι άλλη μία από τις κλασικές βλακιούλες που όλα τα αναρχοσυριζοκουμουνόμπαλα συντονίζεστε και πετάτε ατάκες για το ίδιο φανταστικό θέμα για να περάσετε γραμμή ότι και καλά ισχύει. Μου το έχετε ξανακάνει και ποτέ δεν έπιασε. :8)
μπράβο ρε, όλος ο κόσμος με σένα ασχολείται

κάποιοι θα θέλουν και σεξ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Juno

Tarkovsky έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:15
Juno έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:06 1. Ούτε εγώ.

μπράβο ρε, όλος ο κόσμος με σένα ασχολείται

κάποιοι θα θέλουν και σεξ
Κάποιες μέρες τον χρόνο, για λίγο, ναι, ασχολείστε με εμένα. Μετά ασχολείστε κάποιον άλλον και αργότερα με κάποιον άλλον. Γενικώς θέλετε να ασχολείστε με κάποιον για να ξεχνάτε τις άθλιες ζωές σας. Σεξ μπορεί να θέλεις, αλλά δεν παίρνουμε πάντα αυτό που θέλουμε. Κουράγιο! :c020:
Αριστερόχειρας, ε!
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

δεν είναι ότι ψάχνεσαι εσύ

είναι που είμαστε ανώμαλοι εμείς
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Kauldron έγραψε: 27 Μαρ 2020, 18:36

Ευχόσουν κι εσύ, σε άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας? Έλα, πές μας. Βγάλε όλη τη σκατοχυψιά σου κι εσύ.

.

Εδώ ρε Κόλ....ευχόταν ο ιδιος ο Χριστόδουλος νά πάρει το μόσχευμα αυτός....

καί οχι το Νεο παιδάκι.....πού τελικά το πήρε.... ποιός ηταν ο Σκατόψυχος οέο ;;;

Καί ο Χεστόδουλος μόλις ακουσε ότι δέν θα το πάρει αυτός έβαλε τά κλάματα.....

Θυμάσαι Κολτρωνάκο μου ;;; ......

Ποιός ηταν τελικα ο Κλαψομού και ο Σκατόψ οέο ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Highlander

Kauldron έγραψε: 27 Μαρ 2020, 18:36

Όχι, δεν του ευχόμουν.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Juno έγραψε: 27 Μαρ 2020, 19:08

Δεν ευχήθηκα τίποτα, απλώς είπα ότι θα τους ενημέρωνα για τη νυχτερινή ζωή της πόλης αν υπήρχε. Μάθε να διαβάζεις.
Ααααα, τώρα όλα ξεκαθαρίζουν. :roll:
σε εσένα θα το λέγαμε ή στους μούλτι-κούλτι συριζαίους για να κολλήσουν και να ησυχάσουμε επιτέλους;
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

Kauldron έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:38
Veni Vidi Vici έγραψε: 27 Μαρ 2020, 17:37

Ακόμα και τώρα παρακαλάνε να πεθάνει κόσμος για να αποτύχει ο KOYLHW.

Αλλά κι εσύ δεν ας πίσω...αηδιαστικό το νήμα σου για τους τούρκους πολίτες που πεθαίνουν στους δρόμους.
Ποιούς πολίτες? Έχει η Τουρκία πολίτες? Αυτοί δηλώνουν όλοι μαχητές υπέρ του Ισλάμ, της Τουρκίας ξέρω γω. όσοι δε δηλώνουν οκ, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία δηλώνει.
Δηλαδή να δήλωναν μαχητές υπέρ της Ελλάδας ή του Χριστού; :giggle:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”