Αρκεί να τα χρησιμοποιούμε σωστά. Γιατί βλέπω κάποιους να πιάνουν τα πάντα και με τα γάντια να πιάνουν και τη μούρη τους.
Σωστό αλλά φαντάζομαι δεν γίνεται επι καθημερινής βάσεως να ελέγχεις όλες τις αυτόματες κινήσεις σου, εκτός και αν έχεις εκπαιδευτεί ξερω γω σε πρόγραμμα της ΝΑΣΑ
Υστερικοί θα βγούμε (όσοι επιζήσουμε ) από αυτήν την κρίση.
Υστερικοί και ψυχαναγκαστικοί
Ε ναι βρε δεν γίνεται αυτό συνέχεια για αυτό και είχα να βγώ 11 μέρες! Μόνο για σκουπίδια παιδιά έβγαινα! Κάθε 10 μέρες περίπου θα βγαίνω.
Καλά ψυχαναγκαστική έγινα γαμότι.
Να σας πω τον πόνο μου. Αφού πήγα στο ΣΜ σαν διαστημάνθρωπος αφού γύρισα , έβγαλα το παλτό έξω απο το διαμέρισμα το άφησα σε καρέκλα που έχω στον διάδρομο και εκεί θα μείνει, αφού έπλυνα και απολύμανα ότι μπορούσε να πλυθεί, αφού ξεπετσιάστικα και έκατσα λίγο να ξαποστάσω σκεφτόμενη ότι επιτέλους θα φάω το αγαπημένο μου γιαουρτάκι, σήμερα μετά απο 5 μέρες που δεν είχα και βέβαια το έπλυνα απ έξω κανονικά με σαπούνι κοκ τι συνειδητοποιώ; Ότι το Ροδόπη γιαουρτάκι που παίρνω φτιάχνεται στην Ξάνθη που έχει πολλά κρούσματα.
Απ'έξω τα ρίμαξα σε πλύσιμο το περιεχόμενο όμως δεν ξέρω αν κανένας εργαζόμενος ήταν άρρωστος. Έχουν πει ότι δεν κολλάμε απο την τροφή. Εσείς πήρατε Ροδόπη γιαουρτάκι; Ρε γαμότι μου δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα θα έπαιρνα άλλη μάρκα.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την απαγόρευση κυκλοφορίας. Έξω από την πόλη μένω οπότε κάνω βόλτες και κάνα τρεξιμο σε αγροτικούς δρόμους που δεν κυκλοφορεί τίποτα, πάω στην δουλειά μου, παραλια, μπανακι. Στην ουσία μόνο τις καφετέριες εκοψα.
Εδώ πέρα αν και χωριό έρχεται αστυνομία
Υπάρχει πολύ ησυχία καθώς τηρούνται και τα μέτρα ασφαλείας
Σούπερ με αντισηπτικό μας δίνει καρτελακι με νούμερο με τη σειρά περιμένουμε έξω, φωνάζει η ταμίας να κρατούνται οι αποστάσεις
Έχουν όλοι χαρτιά με προορισμό κι ας είναι δίπλα ο φούρνος
Σε ορισμενους ελ βλεπω ταιριαζει ο κομμουνισμος...Αν δε το κρατος αποφασισει να τους πληρωνει και αυτοι να καθονται στο σπιτι δεν βλεπω πολλους απο αυτους να εχουνε προβλημα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Μετακίνηση για λόγους παροχής βοήθειας σε άτομα που χρήζουν ανάγκη (κωδικός 4), από Αθήνα σε Ραφήνα π.χ. επιτρέπεται;
ή σε περιορίζει μόνο στον δικό σου δήμο, ή εντός Αθήνας ;
panos291 έγραψε: 27 Μαρ 2020, 14:59
Εντάξει ρε μαλακες, θεούσα είναι η μπλου αλλά δεν ενοχλεί κανέναν.
Να μιλάς για σένα.
Έχει γαμήσει όλα τα νήματα!
Από Διεθνή πολιτική μέχρι Μαγειρική!
Ο Μοντελισμός δεν ξέρω αν της ξέφυγε.
Ποτέ μην λες ποτέ, που είπε και η ίδια παραπάνω
Θα την δεις καμιά μέρα να μπαίνει με το χειρόφρενο με τις πάντες και θα φάνε την σκόνη της όλα τα υβριδικά και ηλεκτροκίνητα
panos291 έγραψε: 27 Μαρ 2020, 15:12
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την απαγόρευση κυκλοφορίας. Έξω από την πόλη μένω οπότε κάνω βόλτες και κάνα τρεξιμο σε αγροτικούς δρόμους που δεν κυκλοφορεί τίποτα, πάω στην δουλειά μου, παραλια, μπανακι. Στην ουσία μόνο τις καφετέριες εκοψα.