Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Pedro έγραψε: 27 Μαρ 2020, 01:03
Πραγματικα,την μια μερα διαβαζω άλλα,την επομενη άλλα..πλεον δεν ξερεις τι ισχυει.
Ρε πως μας πετσοκοψε ετσο ο κορονας ρεεεεε
Λήξη συναγερμού
Many vaccines to RNA viruses, such as yellow fever, measles, and mumps, were developed throughout the 1930s-70s and are all still highly effective. And those viruses mutate at rates as fast or faster than coronaviruses. In fact, the two proposed "S" and "L" coronavirus strains only differ by two mutations and are 99.993% identical. It's extremely likely that any vaccine designed for one coronavirus will be protective against the other. The reason we need an annual influenza vaccine has more to do with how that virus reshuffles its genome than how it mutates.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
hellegennes έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:43
Όταν όμως τον έβαλε ΥΠΟΙΚ η Αγγελικούλα, δεν υπήρξαν γενικευμένες αντιρρήσεις. Ψέματα, δεν υπήρξε καμμία αντίρρηση. Σαν να μην συνέβη τίποτα.
Ώστε παρακολουθούσες από τότε τα πολιτικά τεκτενώμενα στην Γερμανία; Μάλλον όχι, διότι αν το έκανες θα ήξερες ότι προηγουμένως έγινε υπουργός Εσωτερικών επί Merkel και κυρίως θα καταλάβαινες τι σημαίνει να έχεις παραιτηθεί από την αρχηγία της Ένωσης όταν έχεις υπάρξει επίσημος εκλεκτός του Kohl για την διαδοχή του.
Επιστρέφοαντας στο θέμα μας να διαπιστώσω ότι ενώ θεωρούσες ότι στην αρχή έκρυβαν νεκρούς για τοyς λόγους που προανέφερες τώρα σταμάτησαν, καθώς δεν έχει πλέον νόημα;
Μ' αρέσει που συμμετέχεις σοβαρά στη συζήτηση με θέμα "η Γερμανία είναι πολύ πιο διεφθαρμένη χώρα από την Ελλάδα"
Σε ποιο σημείο της συζήτησης τέθηκε θέμα σύγκρισης και την λες αυτήν την παπαριά; Περιμένω να μου το δείξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
sharp έγραψε: 27 Μαρ 2020, 00:48
Εμένα γιατρός μού είπε ότι ο καιρός δεν παίζει κανένα ρόλο. Επειδή όμως ήταν Γερμανός δεν τον πιστεύω.
Καλά κάνεις, δεν έχουν καλούς γιατρούς οι Γερμανοί, γι' αυτό ζητιανεύουν από άλλες χώρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.