!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
α για πείτε.
Προκοπάκης και Καραμανλής τι λένε για το θέμα ;
Προκοπάκης και Καραμανλής τι λένε για το θέμα ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Dwarven Blacksmith
Ο Τραμπ μάλλον δεν έχει ιδέα ότι συμβαίνουν αυτά.
- Υδράργυρος
Εγώ δεν πιστεύω οτι το έκανε με το βλέμμα στην αντιπολίτευση. Γιατι έχει τεράστιο ρίσκο να παίζεις με το θυμικό του κόσμου. Εύκολα μπορεί να σου έρθει μπουμερανκ. Απλά του βάλανε το μαζαίρι στο λαιμό "Αλεξάκη σταμάτα να εμποδίζεις τις διευρύνσεις ειδικά τώρα που βάλαμε φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση εκεί. Ή λύσε το πρόβλημα ή άστους να μπούνε σαν φυρομ". Το να άρεις το βέτο θα ήταν το χειρότερο, το να συνέχιζες το βέτο θα ήταν ακόμα χειρότερο, οπότε το λύνει και το διχειρίζεται εσωτερικά έτσι ώστε να έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:53
και δεύτερον πίστευε ότι έτσι θα διεμβολίσει την αντιπολίτευση και θα ισορροπήσει τις εκλογικές απώλειες που θα του φέρει η συμφωνία για το Σκοπιανό
Ελπιζω να μην πηρε την ΙΒΑΝΚΑ σαν ανταλλαγμα.
Θα τον μαμησω αν αντιληφθω κατι τετοιο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Συμφωνώ. Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ως Ντένις ο τέως τρομερός στη διεθνή κοινότητα, ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί στην επιφάνεια είναι ως ο σπασίκλας της τάξης, ανεξαρτήτως των απτών οικονομικών αποτελεσμάτων που θα φέρει η συγκεκριμένη ενέργεια. Εγώ πάντως όταν τον είδα να βαδίζει στην προβλήτα, συγκινήθηκα. Μεγάλοι άντρες, μεγάλες ιστορικές στιγμές.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:53Ισχύουν και οι δύο απαντήσειςhades έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:41
για να προκαλέσουν προβλήματα στην ΝΔ και δευτερευόντως στην Κιναλ. Κυρίως για μικροπολιτικούς λόγους δλδ
Πρώτον έλυσε μια διεθνή εκκρεμότητα που εμπόδιζε τη διεύρυνση ΕΕ και ΝΑΤΟ εν όψει ρύθμισης τους χρέους
και δεύτερον πίστευε ότι έτσι θα διεμβολίσει την αντιπολίτευση και θα ισορροπήσει τις εκλογικές απώλειες που θα του φέρει η συμφωνία για το Σκοπιανό
Αναφορικά τώρα με την επιχείρηση διεμβολισμού, έχω κάποιες ενστάσεις για το κατά πόσον πέτυχε. Έχω την εντύπωση ότι με αυτήν την κίνηση ανάγκασε τη Φώφη να ανοίξει φύλλο, ενώ μέχρι τώρα πήγαινε πάσο. Το πασόκ, είναι σαν τη γερασμένη αλεπού, που διατηρεί έντονο το αίσθημα επιβίωσης αλλά είναι σάρκα και αίμα της μεταπολίτευσης. Όταν τα συριζέικα αλεπουδάκια καταλάβουν ότι πότε τους χρησιμοποιεί πότε ως ξενιστή και πότε ως αντίπαλο θα είναι αργά.
Άσχετο. Μήπως ζήτησε γλυκό ο Κοτζιάς; Πολύ χαρούμενο τον είδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ίσως να μην πέφτεις πολύ έξω. Το μόνο που αποδεδειγμένα καιροσκόποι και απίθανοι τύποι που πρέπει να ξυπνάνε με την μόνιμη σκέψη "μαλάκα μου δεν το πιστεύω ότι είμαι ακόμα πρωθυπουργός" παίρνουν σαν αντάλλαγμα ήταν ανέκαθεν ένα ξεροκόμματο που θα ικανοποιήσει τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.Daje έγραψε: 18 Ιουν 2018, 09:20Ελπιζω να μην πηρε την ΙΒΑΝΚΑ σαν ανταλλαγμα.
Θα τον μαμησω αν αντιληφθω κατι τετοιο.
Καλά αλλά όταν ρωτήσω κάτι μην μου πεις πάλι τα ίδια ρε συ, πληζ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιουν 2018, 02:27Μία χαρά μπορεί να μη σου απαντήσει κανείς και σου αξίζει αφού επιμένεις να κάνεις ότι διαβάζεις τα ανάποδα. Εγώ δεσμεύομαι για ένα μήνα να μη σου απαντήσω σε τίποτα.sys3x έγραψε: 18 Ιουν 2018, 02:17Ναι βρε πουλί μου, αυτό λέμε, όχι οι άλλοι, η Ελλάδα τι πήρε, δε πειράζει ευχαριστώ για τον κόπο σου κτλ αλλά δε μπορεί θα βρεθεί και κανένας να απαντήσει σοβαρά, δε μπορεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιουν 2018, 02:13
Οχι, γράφω τι πήρε η Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
Πραγματικά δεν έχω ιδέα που είδες ότι μιλάω για άλλους. Σίγουρα όχι στα γραφόμενα τα δικά μου ή των άλλων που απάντησαν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βρε παιδιά, κάποιοι βλέπετε "το θυμικό του κόσμου" σαν τη γοργόνα που η οργή της θα βουλιάξει το καράβι, αν ο καπετάνιος της πει ότι δεν ζει ο Μεγαλέξανδρος.Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2018, 09:02Εγώ δεν πιστεύω οτι το έκανε με το βλέμμα στην αντιπολίτευση. Γιατι έχει τεράστιο ρίσκο να παίζεις με το θυμικό του κόσμου. Εύκολα μπορεί να σου έρθει μπουμερανκ. Απλά του βάλανε το μαζαίρι στο λαιμό "Αλεξάκη σταμάτα να εμποδίζεις τις διευρύνσεις ειδικά τώρα που βάλαμε φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση εκεί. Ή λύσε το πρόβλημα ή άστους να μπούνε σαν φυρομ". Το να άρεις το βέτο θα ήταν το χειρότερο, το να συνέχιζες το βέτο θα ήταν ακόμα χειρότερο, οπότε το λύνει και το διχειρίζεται εσωτερικά έτσι ώστε να έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:53
Εγώ το βλέπω σαν ένα σκυλάκο, που γαυγίζει, δείχνει δόντια, σκίζει τα μαξιλάρια κλπ μέχρι να του δώσεις ένα μπισκοτάκι για να κάτσει φρόνιμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
dwarven σε ρωτάνε τι πήρε η ελλάδα και απαντάς σταθερότητα στην περιοχή. Σε ξαναρωτάμε. Η σταθερότητα ενός άλλου κράτους γιατί θα πρέπει να είναι περισσότερο δική μας έγνοια - ως το σημείο να παραχωρούμε ιστορικά ονόματα και ταυτότητες - παρά του ίδιου του κράτους που θα υποστεί την υποτιθέμενη αποσταθεροποίηση; Εμείς δηλαδή νοιαζόμαστε περισσότερο για τη σταθερότητα ενός ξένου και εχθρικού κράτους από το ίδιο; Νοιαζόμαστε σε σημείο που υπαναχωρούμε στην παρανοική του διάθεση;
Είμαστε λέτε ένα κράτος μόνο στον κόσμο που δεν τους έχει αναγνωρίσει. Παραλείπετε ότι είμαστε το μόνο κράτος που έχει σημασία να τους αναγνωρίσει αφού είναι η δική μας πολιτιστική κληρονομιά που επιβουλεύονται. Είναι κρίμα να σας εξηγούμε αυτονόητα πράγματα που η ιδεοληψία σας έχει με τρόπο άγαρμπο αφανίσει από τη σκέψη σας.
Είμαστε λέτε ένα κράτος μόνο στον κόσμο που δεν τους έχει αναγνωρίσει. Παραλείπετε ότι είμαστε το μόνο κράτος που έχει σημασία να τους αναγνωρίσει αφού είναι η δική μας πολιτιστική κληρονομιά που επιβουλεύονται. Είναι κρίμα να σας εξηγούμε αυτονόητα πράγματα που η ιδεοληψία σας έχει με τρόπο άγαρμπο αφανίσει από τη σκέψη σας.
Σόρρυ που το απομόνωσα (το έκανα όμως μπολντ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ή ένα γκλομπ στο κεφάλι. Και τα δύο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιουν 2018, 09:47Βρε παιδιά, κάποιοι βλέπετε "το θυμικό του κόσμου" σαν τη γοργόνα που η οργή της θα βουλιάξει το καράβι, αν ο καπετάνιος της πει ότι δεν ζει ο Μεγαλέξανδρος.Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2018, 09:02Εγώ δεν πιστεύω οτι το έκανε με το βλέμμα στην αντιπολίτευση. Γιατι έχει τεράστιο ρίσκο να παίζεις με το θυμικό του κόσμου. Εύκολα μπορεί να σου έρθει μπουμερανκ. Απλά του βάλανε το μαζαίρι στο λαιμό "Αλεξάκη σταμάτα να εμποδίζεις τις διευρύνσεις ειδικά τώρα που βάλαμε φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση εκεί. Ή λύσε το πρόβλημα ή άστους να μπούνε σαν φυρομ". Το να άρεις το βέτο θα ήταν το χειρότερο, το να συνέχιζες το βέτο θα ήταν ακόμα χειρότερο, οπότε το λύνει και το διχειρίζεται εσωτερικά έτσι ώστε να έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:53
Εγώ το βλέπω σαν ένα σκυλάκο, που γαυγίζει, δείχνει δόντια, σκίζει τα μαξιλάρια κλπ μέχρι να του δώσεις ένα μπισκοτάκι για να κάτσει φρόνιμα.
- Northern Spirit
Και μια και ο λογος για Τραμπ πιο πανω:

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Συμφωνω και να προσθεσω οτι δεν μπορεις να κρατας ομηρο ολοκληρη την Ευρωπη. Αν η καθε χωρα εκανε οτι γουσταρε θα επικρατουσε το χαος στην Ευρωπη....26 χρονια ειχαμε στη διαθεση μας για να βρουμε λυση...Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2018, 09:02Εγώ δεν πιστεύω οτι το έκανε με το βλέμμα στην αντιπολίτευση. Γιατι έχει τεράστιο ρίσκο να παίζεις με το θυμικό του κόσμου. Εύκολα μπορεί να σου έρθει μπουμερανκ. Απλά του βάλανε το μαζαίρι στο λαιμό "Αλεξάκη σταμάτα να εμποδίζεις τις διευρύνσεις ειδικά τώρα που βάλαμε φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση εκεί. Ή λύσε το πρόβλημα ή άστους να μπούνε σαν φυρομ". Το να άρεις το βέτο θα ήταν το χειρότερο, το να συνέχιζες το βέτο θα ήταν ακόμα χειρότερο, οπότε το λύνει και το διχειρίζεται εσωτερικά έτσι ώστε να έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:53
Το οτι εμεις ειμαστε ευθυνοφοβοι και μας αρεσει να αφηνουμε τα θεματα να σερνονται χωρις λυση για δεκαετιες δεν σημαινει οτι αυτο ειναι και διεθνης πρακτικη..Καποτ επρεπε να επιλυθει και το Σκοπιανο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 18 Ιουν 2018, 10:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως πατριωτικό κόμμα που είναι, θα έκανε το παν δυνατό για να μην πάρουν σύνθετη ονομασία οι προσφιλείς γείτονες. Είναι γνωστό ότι ακριβώς λόγω της αγνής πατριωτικότητάς του έχει μία έντονη ευαισθησία στο θέμα.Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2018, 09:02Εγώ δεν πιστεύω οτι το έκανε με το βλέμμα στην αντιπολίτευση. Γιατι έχει τεράστιο ρίσκο να παίζεις με το θυμικό του κόσμου. Εύκολα μπορεί να σου έρθει μπουμερανκ. Απλά του βάλανε το μαζαίρι στο λαιμό "Αλεξάκη σταμάτα να εμποδίζεις τις διευρύνσεις ειδικά τώρα που βάλαμε φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση εκεί. Ή λύσε το πρόβλημα ή άστους να μπούνε σαν φυρομ". Το να άρεις το βέτο θα ήταν το χειρότερο, το να συνέχιζες το βέτο θα ήταν ακόμα χειρότερο, οπότε το λύνει και το διχειρίζεται εσωτερικά έτσι ώστε να έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες.Beria έγραψε: 18 Ιουν 2018, 08:53
https://www.protothema.gr/politics/arti ... makedonia/
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευσεβείς πόθοι που παίρνουν σάρκα και οστάDaje έγραψε: 18 Ιουν 2018, 03:05 Τελικα εχει καταλαβει κανεις για ποιο λογο βιαστηκαμε να «λυσουμε» το θεμα?
Πολυ υποπτη αυτη η βιασυνη.
https://www.protothema.gr/politics/arti ... makedonia/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός