Δεν νομίζω βρε συ. Αυτός που θα πάει μια φορά στο σούπερ, θα πάρει και τη μαναβική του.Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:20Naida έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:18Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2020, 19:20
κανονικα λειτουργουν. απλα με πολυ λιγοτερους παγκους οποτε ειναι και πιο αραια.
λειπουν όλοι οι παγκοι οι οποιοι δεν εχουν τροφιμα και νομιζω και των παραγωγών εκτος ΑθηναςΠολύ κακώς, δε θα έπρεπε να λειτουργούν κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή αν σε ένα πάγκο μαζευτουν 3-4 τι θα γίνει;Ερμής έγραψε: 26 Μαρ 2020, 19:23
Δεν απαγορεύτηκαν απλά πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 μέτρα απόσταση ο ένας πάγκος με τον άλλο και επιτρέπονται πάγκοι μόνο με τρόφιμα.
Αν τηρούνται τα όρια ασφαλείας και οι κανονισμοί, είναι πιο ασφαλές από ένα μαρκετ.
Αν κλείσουν θα γίνεται ακόμα μεγαλύτερος χαμός στα σούπερ μάρκετ βεβαια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λαικες αγορες και καραντινα
Re: Λαικες αγορες και καραντινα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Naida έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:21Δεν νομίζω βρε συ. Αυτός που θα πάει μια φορά στο σούπερ, θα πάρει και τη μαναβική του.Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:20Naida έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:18
Πολύ κακώς, δε θα έπρεπε να λειτουργούν κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή αν σε ένα πάγκο μαζευτουν 3-4 τι θα γίνει;
Τι να σου πω. Εμένα το ανθρώπινο είδος το έχει φοβηθεί το μάτι μου πλέον.
Επειδή είμαι έξω κάθε μέρα για αρκετές ώρες λόγω διυλειας, τους ίδιους και τους ίδιους βλέπω να πηγαίνουν σούπερ μάρκετ.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Υποτίθεται ότι αυτό απαγορεύεται και πρέπει να πηγαίνουν με μια σειρά.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:18Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2020, 19:20κανονικα λειτουργουν. απλα με πολυ λιγοτερους παγκους οποτε ειναι και πιο αραια.
λειπουν όλοι οι παγκοι οι οποιοι δεν εχουν τροφιμα και νομιζω και των παραγωγών εκτος ΑθηναςΠολύ κακώς, δε θα έπρεπε να λειτουργούν κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή αν σε ένα πάγκο μαζευτουν 3-4 τι θα γίνει;Ερμής έγραψε: 26 Μαρ 2020, 19:23Δεν απαγορεύτηκαν απλά πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 μέτρα απόσταση ο ένας πάγκος με τον άλλο και επιτρέπονται πάγκοι μόνο με τρόφιμα.
Αν τηρούνται τα όρια ασφαλείας και οι κανονισμοί, είναι πιο ασφαλές από ένα μαρκετ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Υποτίθεται.Ερμής έγραψε: 26 Μαρ 2020, 21:57Υποτίθεται ότι αυτό απαγορεύεται και πρέπει να πηγαίνουν με μια σειρά.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:18Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2020, 19:20
κανονικα λειτουργουν. απλα με πολυ λιγοτερους παγκους οποτε ειναι και πιο αραια.
λειπουν όλοι οι παγκοι οι οποιοι δεν εχουν τροφιμα και νομιζω και των παραγωγών εκτος ΑθηναςΠολύ κακώς, δε θα έπρεπε να λειτουργούν κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή αν σε ένα πάγκο μαζευτουν 3-4 τι θα γίνει;Ερμής έγραψε: 26 Μαρ 2020, 19:23
Δεν απαγορεύτηκαν απλά πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 μέτρα απόσταση ο ένας πάγκος με τον άλλο και επιτρέπονται πάγκοι μόνο με τρόφιμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχεις φάει είδος μαναβικής από σουπερμάρκετ, τύπισσα;Naida έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:21Δεν νομίζω βρε συ. Αυτός που θα πάει μια φορά στο σούπερ, θα πάρει και τη μαναβική του.Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:20Naida έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:18
Πολύ κακώς, δε θα έπρεπε να λειτουργούν κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή αν σε ένα πάγκο μαζευτουν 3-4 τι θα γίνει;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αμέ. Και εγω φαν της λαϊκής είμαι για πολλούς λόγους αλλά τωρα λεμε ποιο ειναι το καλυτερο λογω της κατάστασης.Feindflug έγραψε: 26 Μαρ 2020, 22:45Έχεις φάει είδος μαναβικής από σουπερμάρκετ, τύπισσα;Naida έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:21Δεν νομίζω βρε συ. Αυτός που θα πάει μια φορά στο σούπερ, θα πάρει και τη μαναβική του.Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2020, 20:20
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-