!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Τον μαζεύω με το ψαλιδάκιVeni Vidi Vici έγραψε: 25 Μαρ 2020, 21:45Με τόσο λίπασμα στη περιοχή θα έπρεπε να είναι σαν δάσος Του Αμαζονίου.
Spoiler
Spoiler

Ρε τη χοντρούλα, δεν άντεξε και το φάγε το πιάτο. 
Βασικά εμένα δε με νοιάζει ο Δημοσθένης. Αδιάφορος μου είναι.Custom_F έγραψε: 25 Μαρ 2020, 00:07Αυτό εγώ δεν το είδα στο επεισόδιο.
Δεν είπε καν τη φράση που του καταλογισε ο Σταύρος.
Ούτε φάνηκε να το κάνει επίτηδες.
Κ έλεγε κ πολύ καλά λόγια για τον Δημοσθένη.
Άδικο πέσιμο.
Κ τι κλάμα ήταν αυτό ρεπστμ;
Χαλαρώστε ρε σεις!
Δεν πέθανε κάνεις! Βασικά πολύς κόσμος έχει πεθάνει, αλλά εσείς γιατί κλαίτε που έφυγε ο Δημοσθένης; ας έκανε καλύτερο πιάτο!
Κ δε γίνεται να ψάχνουμε δικαιολογίες. Ο ίδιος έφταιγε για το πιάτο του. Δεν τον μπέρδεψε κανείς.
Απλά ο Γιώργος έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και φαίνεται. Ανεξάρτητα από το τι είπε στον καγκουρα.
Δεν έκανε το δίκαιο. Αυτά που έλεγε δεν είχαν κανένα ειρμό.Custom_F έγραψε: 25 Μαρ 2020, 00:04Εδώ έχεις άδικο.Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 23:44 Αδερφος και γιος για το τζοβενο ο Ηρακλής αλλά δε διστασε να τον βγάλει στον τάκο
Είπε. Ο Ηρακλής είχε κάνει το χειρότερο πιάτο. Αν δεν τον έδινα θα μου έλεγαν ότι προφυλασσω αυτόν που συμπαθώ κ ειναι δίκαιο. Τώρα που έκανε το δίκαιο του τη λέμε;
Ότι κ να γίνει έχουμε να λέμε. Αυτό έχω καταλάβει.
Όταν τον ρώτησαν τι θα έκανε αν είχε να διαλέξει κάποιον για ασυλία, απάντησε ότι θα διάλεγε τον Ηρακλή. Τον Ηρακλή είπε ότι θα διαλεγε και άμα είχε να διαλέξει κάποιον για υποψήφιο (όπως και του έτυχε).
Από τη μια δηλαδή θα τον έσωζε (με το χειρότερο πιάτο) και από την άλλη θα τον έστελνε στον τάκο. Αυτά δεν στέκουν, είναι αποφάσεις χωρίς νόημα.
- Veni Vidi Vici
Μάλλον έβγαλε και πούτσα η κοντομούνα.
Θα τους γαμήσει όλους λέει.
Για να καταλάβετα πότε γυρίστηκε το επεισόδιο, ήταν η επόμενη μέρα της ψήφισης της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας-22 Ιανουαρίου!
Θα τους γαμήσει όλους λέει.
Για να καταλάβετα πότε γυρίστηκε το επεισόδιο, ήταν η επόμενη μέρα της ψήφισης της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας-22 Ιανουαρίου!
Αlea jacta est
Θα της δώσει κακάο και αλμυρή συνταγή.
Διαγωνισμό τοξικής προσωπικότητας κάνουν εκεί μέσα;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Τους έχει φάει η κλεισούρα.
Κ τους έβγαλαν τώρα έξω κ πάλι κλειδωμένοι είναι.
Θα φουνταρουν.
Λέει κ κάνα σωστό η Κατερίνα καμία φορά, αλλά με τόσες κακίες που πετάει συνέχεια θεωρώ ότι της ξεφεύγει.
Ο κουτσοπουλος δείχνει να τη συμπαθεί πάντως.
Ξερει κάτι που δεν ξέρουμε;
Κ δε φτάνει που θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, αλλά Δευτέρα θα βάλει μαστερκλας... Καλή Τρίτη ή αποχώρηση!
Πιστεύω ο Ιωάννης θα χρησιμοποιήσει την κάρτα, θα πάει ο Διονύσης κ ο Γιώργος με τους άλλους δύο κ θα φύγει ο Διονύσης.
Συνήθως στις προγνώσεις δεν είμαι καλή οπότε ότι είπα, δε Θαχει σχέση μαυτο που θα γίνει.
Κ τους έβγαλαν τώρα έξω κ πάλι κλειδωμένοι είναι.
Θα φουνταρουν.
Λέει κ κάνα σωστό η Κατερίνα καμία φορά, αλλά με τόσες κακίες που πετάει συνέχεια θεωρώ ότι της ξεφεύγει.
Ο κουτσοπουλος δείχνει να τη συμπαθεί πάντως.
Ξερει κάτι που δεν ξέρουμε;
Κ δε φτάνει που θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, αλλά Δευτέρα θα βάλει μαστερκλας... Καλή Τρίτη ή αποχώρηση!
Πιστεύω ο Ιωάννης θα χρησιμοποιήσει την κάρτα, θα πάει ο Διονύσης κ ο Γιώργος με τους άλλους δύο κ θα φύγει ο Διονύσης.
Συνήθως στις προγνώσεις δεν είμαι καλή οπότε ότι είπα, δε Θαχει σχέση μαυτο που θα γίνει.
Την Κυριακή έχει Masterclass.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-