enaonnostromos έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:17 ας μας πει κάποιος ειδικός το πόσο εύκολο και χρονοβόρο είναι...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κρίση του κοροναϊού κατά συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς
Re: Η κρίση του κοροναϊού κατά συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς
Ας πούνε αυτοί που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω αλλά λογικά θα στηθούν οι νέοι servers ενώ οι παλιοί είναι σε λειτουργία και κάποια στιγμή θα διακοπεί το σύστημα για κάποιο χρονικό διάστημα και θα γίνει η μετάβαση. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο δύσκολο αν αναλάβουν επαγγελματίες.
Ίσως με την ευκαιρία πρέπει να φτιάξουν μία υποδομή που θα μοιράσει τους χρήστες ανά τάξη ή κάτι τέτοιο. Όχι ένα σύστημα για όλους που όταν το υπερφορτώνει η Β΄δημοτικού να πέφτει η Γ' λυκείου
Ίσως με την ευκαιρία πρέπει να φτιάξουν μία υποδομή που θα μοιράσει τους χρήστες ανά τάξη ή κάτι τέτοιο. Όχι ένα σύστημα για όλους που όταν το υπερφορτώνει η Β΄δημοτικού να πέφτει η Γ' λυκείου
Ηράκλειτος έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:18Να τοποθετηθεί ο foscilisnostromos έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:17 ας μας πει κάποιος ειδικός το πόσο εύκολο και χρονοβόρο είναι...
Παπάρια συνάδελφε Ηράκλειτε , κάνε ό,τι μπορείς ,κάνω ό,τι μπορώ, όλα βασίζονται στο φιλότιμο μας.
εγώ βλέπω πως η δημόσια παιδεία θα προσαρμοστει τελευταία στις νέες συνθήκες ενώ έπρεπε να πρωτοπορεί...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
ε εντάξει γίνεται αλλά δεν είναι υπόθεση μίας ημέρας.
Υλοποίηση που σηκώνει 1-2.000.000 χρήστες φαίνεται να έχει το ebooks.edu.gr πράγμα αρκετά ειρωνικό αν σκεφτούμε ότι αντίθετα με το sch.gr που είναι εφαρμογή, το ebooks.edu.gr σερβίρει στατικό περιεχόμενο και θα δούλευε αρκετά καλά ακόμα και σε ένα παλιό λάπτοπ του 1998.
Υλοποίηση που σηκώνει 1-2.000.000 χρήστες φαίνεται να έχει το ebooks.edu.gr πράγμα αρκετά ειρωνικό αν σκεφτούμε ότι αντίθετα με το sch.gr που είναι εφαρμογή, το ebooks.edu.gr σερβίρει στατικό περιεχόμενο και θα δούλευε αρκετά καλά ακόμα και σε ένα παλιό λάπτοπ του 1998.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 26 Μαρ 2020, 00:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
έτσι όπως την έχουν καταντήσει οι κυβερνήσεις ευλογο ειναιnostromos έγραψε: 25 Μαρ 2020, 22:25 εγώ βλέπω πως η δημόσια παιδεία θα προσαρμοστει τελευταία στις νέες συνθήκες ενώ έπρεπε να πρωτοπορεί...
Δεν μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του λαού όπως η υγεία του, η παδεία του η πρώτη κατοικία του στον καπιταλισμό; Το ξέρουμε, το παραδεχεστε και σεις πλέον, ελάτε μαζί μας να ενώσουμε τη φωνή και τη δράση μας για να τον ανατρέψουμε.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 22 Μαρ 2020, 15:01Ναι πιστεύω ότι μπορεί.Είχαμε φυτέψει κάτι λεφτόδεντρα το φθινόπωρο όπου να ναι θα θερίσουμε τον καρπό.Fluffy έγραψε: 22 Μαρ 2020, 07:13 Άμεση προμήθεια των μέσων σε όλους τους μαθητές και δασκάλους και εκπαιδευση τους στα μέσα. Μπορεί να καλύψει το κράτος τα κόστη αυτά;
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
απ'όσο θυμάμαι από τά μέσα τής δεκ.2000 γίνονται κάθε χρόνο σεμινάρια πληροφορικής γιά χειρισμό,όφισ καί προβολέςLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 15:14 Δάσκαλος : Τελείωσα την παιδαγωγική το 1988 και τότε δεν είχαμε υπολογιστές.
Δημαρέση : Ναι αλλά έχουμε τώρα. Τόσα χρόνια τι κάνατε ; Γιατί δεν μάθατε ;
Δάσκαλος : Με βιβλία έκανα τη δουλειά μου. Το κράτος δεν φρόντισε να μου μάθει υπολογιστές.
Δημαρέση : Ούτε για εμένα φρόντισε το κράτος αλλά έμαθα. Αλλιώς θα απολυόμουν.
Δάσκαλος : Ε τι να κάνουμε τώρα. Άλλο το δημόσιο άλλο ο ιδιωτικός τομέας. !!!!!!
Ο διάλογος αυτός έγινε πριν λίγο στο ραδιόφωνο του Status Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στη Βιργινία Δημαρέση (δημοσιογράφος) και έναν δάσκαλο.
Εκ του φμπ
σέ συνδιασμό πισι-προτζέκτορα αλλά λίγοι πήγαιναν γιατί:
1-τά σεμινάρια γίνονταν τά απογεύματα χωρίς απαλλαγή από τό πρωινό ωράριο πού ζήταγαν οί συνδικαλιστές
2-εκτός απ'τήν απαλλαγή απ'τό σχολικό ωράριο ζήταγαν επί πλέον έξτρα επίδομα
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Φούστη Ηράκλειτε, βρικόλακας 2-5 έχω γίνει

Αυτά είναι!Who is The 4th man έγραψε: 26 Μαρ 2020, 00:12απ'όσο θυμάμαι από τά μέσα τής δεκ.2000 γίνονται κάθε χρόνο σεμινάρια πληροφορικής γιά χειρισμό,όφισ καί προβολέςLugozzi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 15:14 Δάσκαλος : Τελείωσα την παιδαγωγική το 1988 και τότε δεν είχαμε υπολογιστές.
Δημαρέση : Ναι αλλά έχουμε τώρα. Τόσα χρόνια τι κάνατε ; Γιατί δεν μάθατε ;
Δάσκαλος : Με βιβλία έκανα τη δουλειά μου. Το κράτος δεν φρόντισε να μου μάθει υπολογιστές.
Δημαρέση : Ούτε για εμένα φρόντισε το κράτος αλλά έμαθα. Αλλιώς θα απολυόμουν.
Δάσκαλος : Ε τι να κάνουμε τώρα. Άλλο το δημόσιο άλλο ο ιδιωτικός τομέας. !!!!!!
Ο διάλογος αυτός έγινε πριν λίγο στο ραδιόφωνο του Status Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στη Βιργινία Δημαρέση (δημοσιογράφος) και έναν δάσκαλο.
Εκ του φμπ
σέ συνδιασμό πισι-προτζέκτορα αλλά λίγοι πήγαιναν γιατί:
1-τά σεμινάρια γίνονταν τά απογεύματα χωρίς απαλλαγή από τό πρωινό ωράριο πού ζήταγαν οί συνδικαλιστές
2-εκτός απ'τήν απαλλαγή απ'τό σχολικό ωράριο ζήταγαν επί πλέον έξτρα επίδομα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Ηράκλειτος
- †
Ρε χαμένοι, πάω να μπω στο e-class και με πετάει συνέχεια έξω, γ@μώ την πουτ@ν@ μου μέσα, γ@μώ. !$@#%@$%@$
God.exe is missing. Universe will restart.
ΜουαχαχαΗράκλειτος έγραψε: 26 Μαρ 2020, 00:17 Ρε χαμένοι, πάω να μπω στο e-class και με πετάει συνέχεια έξω, γ@μώ την πουτ@ν@ μου μέσα, γ@μώ. !$@#%@$%@$
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
μπόρεσα προχτές γύρω στίς 04πμ γιά 10μιν καί ανέβασα μερικά θέματα σέ scrib
μετά τέρμα έπεσε ή σύνδεση
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση