Juno έγραψε: 18 Ιουν 2018, 00:15
Όταν ήμουν στις ΗΠΑ είχα πει από που είμαι και επειδή είχαν επεισόδια τότε στα Σκόπια, με ρώτησαν αν είναι καλά ειδικοί μου και αν είναι ασφαλείς.
Πώς το βλέπεις;
Έπεσαν σε διαβασμένη όμως και τους εξήγησα, επίσης είπα πότε ακριβώς θέλαμε να κάνουμε διάβημα για το θέμα και ποιος Υπουργός των ΗΠΑ, μας είπε αφήστε το δεν θα κάνουν τίποτα γιατί θα γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και η ΕΣΣΔ δεν θα το επιτρέψει. Ψυχρός Πόλεμος γαρ!
Και μετά δεν ξαναμίλησαν για πολιτική μαζί μου!
Αλλά δεν μπορεί να γίνεται αυτό κάθε φορά.
Και απο αυτο τι συμπερασμα εβγαλες;
Εγω με ενα απλο γκουγλαρισμα της λεξης Macedonia παντου βρισκω σκοπιανα λινκς και χαρτες των Σκοπιων..Και υπαρχει πρωτη μουρη το Republic of Macedonia.
Ολοι εσεις που αυτα τα χρονια εισασταν κατα της συμφωνιας να μας πειτε τι κερδισε η χωρα..Το οτι δεν μπηκανε τα Σκοπια σε ΕΕ-ΝΑΤΟ;
Αυτος ομως δεν ητανε ο τελικος σκοπος των "Μακεδονομαχων" ομως..Ο πραγματικος σκοπος οπως μας λενε εδω και δεκαετιες ειναι να μην αναγνωριζονται διεθνως τα Σκοπια ως Μακεδονια..
Θα μου πεις λιγο τι πετυχαν ολοι αυτοι και αν ο σκοπος επιτευχθηκε;
Πώς αποκαλουνται διεθνως οι Σκοπιανοι δω και δεκαετιες; Former Yugoslavian Republic of Macedonia? ή απλα Macedonia?
Eχετε χασει την μπαλλα..Νομιζτε οτι το FYROM εξυπηρετουσε την Ελλαδα οταν στην ουσια αφηνε ανενοχλητους τους Σκοπιανους να αυτοαποκαλουνται οπως γουσταρουνε και να διαδιδουνε οτι θελουνε και μαλιστα επισημα...
Μρ απλα λογια η σταση των "πατριωτων" θυμιζει τους αχρηστους του Μικρασιατικου μετωπου που ονειρευουνταν επλαση στο Σαγγαριο και πιο κατω ενω ο εχθρος ηδη ητανε ενα βημα πριν την νικη...
Τα ιδια και σημερα...
οι εθνικιστες θαψανε το ελληνισμο στη Μικρασια τον θαβουνε και στο Μακεδονικο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".