!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξεκινούν ενταξιακές διαπραγματεύσεις για Β. Μακεδονία και Αλβανία - Επικύρωση τους «27» την Πέμπτη
-
Εμπεδοκλής
Re: Ξεκινούν ενταξιακές διαπραγματεύσεις για Β. Μακεδονία και Αλβανία - Επικύρωση τους «27» την Πέμπτη
Βρήκαν και αυτοί την ώρα να αρχίσουν τις διαπραγμετεύσεις. Την ώρα που η ένωση έχει παγώσει και βλέπουμε την πλήρη διάλυση της...
Re: Ξεκινούν ενταξιακές διαπραγματεύσεις για Β. Μακεδονία και Αλβανία - Επικύρωση τους «27» την Πέμπτη
Nostalgia, το είδες?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υπαρχει τιποτε
ευτυχως που σε αυτη την συγκυρια δεν μας κυβερνουν οι εθνοπροδοτες σταλινομαδουροι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι, αλλά ο δήμαρχος μιας πόλης της Ιταλίας είναι αριστερός...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Μαρ 2020, 15:51δεν υπαρχει τιποτε
ευτυχως που σε αυτη την συγκυρια δεν μας κυβερνουν οι εθνοπροδοτες σταλινομαδουροι
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ειμαι αντιθετος!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αντίθετος σε τί? Στο οτι ο Κούλης δούλεψε ψιλό γαζί όσους τον ψήφισαν για να βάλει βέτο στους Σκοπιανούς, και στο οτι παρά τα εγκλήματα των Αλβανών κατά της μειονότητας και ενώ δε δεσμεύεται από καμία συνθήκη, δεν κάνει απολύτως τίποτα, και τους βοηθάει κιόλας?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αντιθετος σε οποιον στηριζει την ενταξη....Kauldron έγραψε: 25 Μαρ 2020, 16:01Αντίθετος σε τί? Στο οτι ο Κούλης δούλεψε ψιλό γαζί όσους τον ψήφισαν για να βάλει βέτο στους Σκοπιανούς, και στο οτι παρά τα εγκλήματα των Αλβανών κατά της μειονότητας και ενώ δε δεσμεύεται από καμία συνθήκη, δεν κάνει απολύτως τίποτα, και τους βοηθάει κιόλας?
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Η τωρινή ελληνική κυβέρνηση τη στηρίζει (οπως και η προηγούμενη).Nostalgia έγραψε: 25 Μαρ 2020, 16:05Αντιθετος σε οποιον στηριζει την ενταξη....Kauldron έγραψε: 25 Μαρ 2020, 16:01Αντίθετος σε τί? Στο οτι ο Κούλης δούλεψε ψιλό γαζί όσους τον ψήφισαν για να βάλει βέτο στους Σκοπιανούς, και στο οτι παρά τα εγκλήματα των Αλβανών κατά της μειονότητας και ενώ δε δεσμεύεται από καμία συνθήκη, δεν κάνει απολύτως τίποτα, και τους βοηθάει κιόλας?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το ξερω, δεν ειμαι χαζος....Kauldron έγραψε: 25 Μαρ 2020, 16:12Η τωρινή ελληνική κυβέρνηση τη στηρίζει (οπως και η προηγούμενη).Nostalgia έγραψε: 25 Μαρ 2020, 16:05Αντιθετος σε οποιον στηριζει την ενταξη....Kauldron έγραψε: 25 Μαρ 2020, 16:01
Αντίθετος σε τί? Στο οτι ο Κούλης δούλεψε ψιλό γαζί όσους τον ψήφισαν για να βάλει βέτο στους Σκοπιανούς, και στο οτι παρά τα εγκλήματα των Αλβανών κατά της μειονότητας και ενώ δε δεσμεύεται από καμία συνθήκη, δεν κάνει απολύτως τίποτα, και τους βοηθάει κιόλας?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση