Ιου, πλαστικά. Και οι γυναίκες τι θα πλένουν;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 15:59Φυσικά.
Δεν είμαι σαν κάτι άχρηστους που χρησιμοποιούν μόνον πλαστικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πατρα:Προπηλάκισαν και κρατούν εγκλωβισμένη την Πρύτανη λόγω των μέτρων που έλαβε για τον κορωνοϊό
-
Εμπεδοκλής
Re: Πατρα:Προπηλάκισαν και κρατούν εγκλωβισμένη την Πρύτανη λόγω των μέτρων που έλαβε για τον κορωνοϊό
-
Εμπεδοκλής
Re: Πατρα:Προπηλάκισαν και κρατούν εγκλωβισμένη την Πρύτανη λόγω των μέτρων που έλαβε για τον κορωνοϊό
Εκεί τον χτύπησε τώρα η χαζομάρα. Νομίζει ότι μιλά με τον Μητσοτάκη...Αγις έγραψε: 24 Μαρ 2020, 16:22 Μαλιστααα - κολπα αλα 2008 - Μητσοτακη κανονισε να κανεις τη μαλακια κ να το ανεχτεις .
Καθόλου δε δουλευομαστε. Είναι άπειρα τα παραδείγματα πανεπιστημιακών που υπόσχονται κάτι απλά και μόνο για να αποφύγουν τη μανουρα.under έγραψε: 24 Μαρ 2020, 12:12Τους λεει η πρυτανης : θα σας βαλουμε στο ξενοδοχειο οπως βαλαμε και τους αλλους.
Και η δικη σου ενσταση ειναι : πως προκυπτει αυτο ;
Ε δουλευομαστε.
Αμφιβάλω αν έστω ήσουν στη δαπ εφοσον δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς λέω.
Δεν ημουν σε καμια φοιτητικη παραταξη.Namrail έγραψε: 24 Μαρ 2020, 17:42 Καθόλου δε δουλευομαστε. Είναι άπειρα τα παραδείγματα πανεπιστημιακών που υπόσχονται κάτι απλά και μόνο για να αποφύγουν τη μανουρα.
Αμφιβάλω αν έστω ήσουν στη δαπ εφοσον δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς λέω.
Δουλευομαστε.Εδω δεν προκειται για παιχνιδι.Η εστια πρεπει να κλεισει.Ετσι κι αλλιως τους προσφερθηκε αυτο που εχει προσφερθει σε αλλοδαπους και που εκεινοι δεχτηκαν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Namrail έγραψε: 23 Μαρ 2020, 20:22Δε ξέρω τι συμβαίνει τώρα, αλλά όταν ήμουν εγώ στην εστία του πανεπιστημίου δεν φιλοξενούνταν πολλά άτομα.ST48410 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 20:16
ΟΚ. Αυτό ακούγεται κάπως λογικό. Ωστόσο τόσοι άνθρωποι μαντρωμένοι στην εστία μοιάζει επίσης να είναι πρόβλημα. Μήπως θα γινόταν να φύγουν όσοι δεν έχουν γονείς σε κρίσιμη κατάσταση και να μείνουν απλώς οι 5-10 που έχουν πρόβλημα; Αυτοί μοιάζει να το διεκδικούν για όλους.
Βέβαια εγώ μιλάω για πριν 10 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή στο campus δεν υπάρχει κανείς εργαζόμενος και φυσικά έχουν σταματήσει τα μαθήματα. Μιλάμε για μια μεγάλη έκταση όπου θα βρίσκονται μόνο όσοι διαμένουν στην εστία.
Δε βλέπω κανένα κίνδυνο και μάλιστα νομίζω ότι είναι προτιμότερο να μείνουν όλοι εκεί παρά να γυρίσουν στους γονείς.
Υπήρχε (και υπάρχει ακόμη) ένα αυτοδιαχειριζομενο μαγαζάκι στις εγκαταστάσεις και φυσικά το (άδειο πλέον) εστιατόριο. Οπότε και προμήθειες είναι δυνατό να τους φέρνουν και να είναι κομπλέ.
η εστια δεν ειναι ενοικιαζομενα δωματια ... ανηκουνε στο κρατος και λειτουργουνε οσο ειναι ανοιχτες οι σχολες ... εφοσων το κρατος κρινει οτι πρεπει να αδειασουνε δεν υπαρχει κανενας λογος να μεινουνε ανοιχτες επειδη δεν φευγουνε μερικοι φοιτητες ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
georgebi έγραψε: 23 Μαρ 2020, 20:03 https://www.iefimerida.gr/ellada/panepi ... in-prytani
Αποδέκτης προπηλακισμών, από ομάδα περίπου 20 φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, έγινε η πρύτανης Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, με αφορμή την απόφαση για το κλείσιμο της φοιτητικής εστίας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Tο περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι κατά την αποχώρηση της πρυτάνεως από το γραφείο της, ενώ όπως κατάγγειλε η ίδια στον Σκάϊ, είναι ακόμη εγκλωβισμένη και δε μπορεί να φύγει.![]()
Φοιτητές δηλώνουν ότι πάνω από 100 άτομα θα μείνουν στο δρόμο,καθώς έως την Τετάρτη 25 Μαρτιού θα πρέπει να εκκενωθεί ο χώρος, με βάση το ΦΕΚ που που εκδόθηκε χθες Κυριακή και προβλέπει την παράταση της αναστολής λειτουργίας σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπου περιλαμβάνεται ότι οι φοιτητικές εστίες όλης της χώρας αναστέλλουν την λειτουργία τους.
ε ρε φουστιμ αυτή η ελλαδα με τα μαλαγισμενα που εθρεψε
εντακσ είναι δυσκολη η κατασταση
παιρνουν αδεια και γυρνουν στα σπιτια τους οσοι θα εχουν προβλημα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
gassim έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:27Και αργότερα θα πιστευουν οτι τα χρέη σβήνονται μονομερώς με ενα νόμο και ενα άρθρο.Juno έγραψε: 24 Μαρ 2020, 12:05Δεν φταίει η πρύτανης, αυτοί είναι αριστεροί.
Αυτοί που στο γυμνάσιο κάνουν αποχή και κατάληψη επειδή δεν τους πάνε εκδρομή όποτε θέλουν, όταν μεγαλώσουν θα δείρουν και πρύτανη.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πριν απο λίγο ένας φοιτητής της ανώτατης σχολής καλών τεχνών ανέβασε στο fb οτι εντάξει για τώρα τα διαδικτυακά μαθήματα μπορεί να είναι καπως απαραίτητα αλλά μόλις τελειώσει όλο αυτό θα είναι απέναντι (στην τηλεεκπαίδευση) γιατί ο σκοπός τους (των κυβερνώντων προφανώς) είναι να αποδυναμώσουν το φοιτητικό κίνημα, τις συλλογικές δράσεις και να ενισχύσουν την αποξένωση.
Όταν του είπα οτι τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια δίνουν μπάτσελορ με on line παρακολούθηση έπαιξε το χαρτί των ιδιωτικών που είναι κουρελόχαρτα (συγκεκριμένα ανέφερε το χαρβαρντ για παράδειγμα !!!) Όταν του έδειξα οτι και τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια κάνουν μαθήματα on line με απείλησε οτι κάνει γενική συνέλευση του ΦΣ και θα με καταγγείλει επειδή χωρίς να είμαι φοιτητής ήμουν στο group των φοιτητών στο fb.
Και ερωτώ.....τέτοια λένε στις συνελεύσεις και μετά ψηφίζουν για καταλήψεις; Τι επίπεδα βλακείας είναι αυτα;
Και γενικότερα αυτές τις μέρες στο fb το βλακόμετρο έχει σπάσει, οι θεωρίες για εβραίους/ψεκασμούς/τσιπακια/εμβόλια κτλ δίνουν και παίρνουν.
Πως γίνεται εδω στο phorum που και πάλι τυχαίο δείγμα έχουμε να μην ακούγονται τόσο ακραίες μπούρδες και στο fb να γίνεται χαμός;
Τόσο γαμάτοι είμαστε όλοι εδώ ή παίζει κάτι άλλο;
Όταν του είπα οτι τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια δίνουν μπάτσελορ με on line παρακολούθηση έπαιξε το χαρτί των ιδιωτικών που είναι κουρελόχαρτα (συγκεκριμένα ανέφερε το χαρβαρντ για παράδειγμα !!!) Όταν του έδειξα οτι και τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια κάνουν μαθήματα on line με απείλησε οτι κάνει γενική συνέλευση του ΦΣ και θα με καταγγείλει επειδή χωρίς να είμαι φοιτητής ήμουν στο group των φοιτητών στο fb.
Και ερωτώ.....τέτοια λένε στις συνελεύσεις και μετά ψηφίζουν για καταλήψεις; Τι επίπεδα βλακείας είναι αυτα;
Και γενικότερα αυτές τις μέρες στο fb το βλακόμετρο έχει σπάσει, οι θεωρίες για εβραίους/ψεκασμούς/τσιπακια/εμβόλια κτλ δίνουν και παίρνουν.
Πως γίνεται εδω στο phorum που και πάλι τυχαίο δείγμα έχουμε να μην ακούγονται τόσο ακραίες μπούρδες και στο fb να γίνεται χαμός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 25 Μαρ 2020, 18:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
94/100gassim έγραψε: 25 Μαρ 2020, 18:35 Πριν απο λίγο ένας φοιτητής της ανώτατης σχολής καλών τεχνών ανέβασε στο fb οτι εντάξει για τώρα τα διαδικτυακά μαθήματα μπορεί να είναι καπως απαραίτητα αλλά μόλις τελειώσει όλο αυτό θα είναι απέναντι (στην τηλεεκπαίδευση) γιατί ο σκοπός τους (των κυβερνώντων προφανώς) είναι να αποδυναμώσουν το φοιτητικό κίνημα, τις συλλογικές δράσεις και να ενισχύσουν την αποξένωση.
Και γενικότερα αυτές τις μέρες στο fb το βλακόμετρο έχει σπάσει, πως γίνεται εδω στο phorum που και πάλι τυχαίο δείγμα έχουμε να μην ακούγονται τόσο ακραίες μπούρδες και στο fb να γίνεται χαμός;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 25 Μαρ 2020, 18:3794/100gassim έγραψε: 25 Μαρ 2020, 18:35 Πριν απο λίγο ένας φοιτητής της ανώτατης σχολής καλών τεχνών ανέβασε στο fb οτι εντάξει για τώρα τα διαδικτυακά μαθήματα μπορεί να είναι καπως απαραίτητα αλλά μόλις τελειώσει όλο αυτό θα είναι απέναντι (στην τηλεεκπαίδευση) γιατί ο σκοπός τους (των κυβερνώντων προφανώς) είναι να αποδυναμώσουν το φοιτητικό κίνημα, τις συλλογικές δράσεις και να ενισχύσουν την αποξένωση.
Και γενικότερα αυτές τις μέρες στο fb το βλακόμετρο έχει σπάσει, πως γίνεται εδω στο phorum που και πάλι τυχαίο δείγμα έχουμε να μην ακούγονται τόσο ακραίες μπούρδες και στο fb να γίνεται χαμός;
σιγα μην αφορα το φοιτητικο κινημα και την εξασθενηση του ... τα τζαμπα δωματια φοβουνται μην χασουνε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
+1000gassim έγραψε: 25 Μαρ 2020, 18:35 Και ερωτώ.....τέτοια λένε στις συνελεύσεις και μετά ψηφίζουν για καταλήψεις; Τι επίπεδα βλακείας είναι αυτα;
Νομίζεις... Απλά τα κύρια νήματα ενημέρωσης τα στέλνουν πιο χαμηλάgassim έγραψε: 25 Μαρ 2020, 18:35 Πως γίνεται εδω στο phorum που και πάλι τυχαίο δείγμα έχουμε να μην ακούγονται τόσο ακραίες μπούρδες και στο fb να γίνεται χαμός;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση