Θα δείξει, ανάλογα ποτέ θα επανέλθουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ;
Re: ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω είναι Κυριακή
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τι εννοείτε; Είναι Δερασκευή 32 Μαρτίου
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Όχι, ξέρω ότι είναι Τετάρτη
Αλλά μου φαίνεται σα Κυριακή
Ίσως επειδή πήγα εκκλησία
Τώρα μείνανε τα καλαμαράκια
Θα τα κάνω
Μετά;
Αλλά μου φαίνεται σα Κυριακή
Ίσως επειδή πήγα εκκλησία
Τώρα μείνανε τα καλαμαράκια
Θα τα κάνω
Μετά;
Αυτή τη στιγμή, είναι η χώρα σε καραντίνα. Οπότε, αν μειωθούν τα κρούσματα στην Ελλάδα, αρχικώς θα χαλαρώσουν τα ακραία μέτρα και μετά από ένα χ διάστημα (που δεν θα είναι μία εβδομάδα) θα γίνουν πιο ελαστικά. Τα πρακτικά προβλήματα που θα προκύψουν όμως, μετά την επικίνδυνη περίοδο, είναι δεδομένα. Αναφέρω ένα μόνον παράδειγμα. Σκεφθείτε την επιβάρυνση της ΔΕΗ, όταν αρχίζουν να παίζουν και τα κλιματιστικά στη φάση, πολύ περισσότερο όταν με την περίοδο χάριτος που περνάμε τώρα, θα φτάσει κάποια στιγμή στα όρια της. Σκεφθείτε τη δυνατότητα του κράτους, να επιδοτεί τους πληγέντες από τον ιό επιχειρηματίες και εργαζόμενους, τις πηγές των εσόδων του κράτους που καθημερινώς γίνονται όλο και πιο λίγες και κυρίως το που θα διατεθούν τα όποια κονδύλια πάρει από την εε, ακόμη και αν αυτά είναι αρκετά. Αυτό που εννοώ είναι ότι η 10ετία 2010-2020 ίσως γίνει αντιληπτή ως η εποχή των παχιών αγελάδων και καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό, στο ψυχολογικό τουλάχιστον επίπεδο. Γιατί πρακτικώς, δεν μπορεί να γίνει κάτι.
Έχει ήδη καταστεί σαφές ότι ό,τι παιχτεί θα παιχτεί στο επόμενο δίμηνο. Όποιος θεωρεί ότι από Ιούλιο και μετά το πράγμα θα επιστρέψει αυτομάτως στην εποχή προ κορονοϊού και ότι όλοι θα ξεχυθούν χαρούμενοι στα μπιτσόμπαρα -και στα μαγαζιά- γιορτάζοντας την νέα μέρα ανεξαρτησίας, είναι αφελής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Μεχρι στιγμης αν εξαιρέσουμε κατι νευρακια της κορης, ειμαι σε φαση "βαστα καραντίνα "
Πιθανότατα θα αλλαξουν τα δεδομένα σε μερικες βδομαδες
Πιθανότατα θα αλλαξουν τα δεδομένα σε μερικες βδομαδες
νεύρα, πολλά νεύρα ήδη.
Κάτι μου λέει πως σε όσους είναι υγιείς θα τους περάσουν όλα αν σοβαρέψει λίγο η κατάσταση. Κατά βάθος είναι απίστευτα μεγάλος ο αριθμός γύρω αυτών που σκέφτονται "έλα ρε, δεν τρέχει τίποτα, δεν με πιάνει εμένα αυτό, υπερβολές..."
Κάτι μου λέει πως σε όσους είναι υγιείς θα τους περάσουν όλα αν σοβαρέψει λίγο η κατάσταση. Κατά βάθος είναι απίστευτα μεγάλος ο αριθμός γύρω αυτών που σκέφτονται "έλα ρε, δεν τρέχει τίποτα, δεν με πιάνει εμένα αυτό, υπερβολές..."
Βαριά η καλογερική. Μερικοί έτσι περνάμε μονίμως. Βέβαια πηγαίνουμε και σε γραφείο.
Έγραφε η άλλη "πήγαινα στο γραφείο, 10 ώρες περνούσαν με δουλειά (και καλά), ανταλλαγή απόψεων με συναδέλφους, κουτσομπολιό, τώρα μου έχει λείψει, δεν ξέρω τι να κάνω στο σπίτι.
Δεν μπορεί να αντιληφθεί φαίνεται ότι αν έχει σπίτι και κάποιο εισόδημα, καλά θα έκανε να κάθεται μονίμως εκεί, γιατί στο γραφείο είναι παντελώς άχρηστη και επιπλέον εμποδίζει την δουλειά των άλλων ή τρώει τον μισθό τους.
Έγραφε η άλλη "πήγαινα στο γραφείο, 10 ώρες περνούσαν με δουλειά (και καλά), ανταλλαγή απόψεων με συναδέλφους, κουτσομπολιό, τώρα μου έχει λείψει, δεν ξέρω τι να κάνω στο σπίτι.
Δεν μπορεί να αντιληφθεί φαίνεται ότι αν έχει σπίτι και κάποιο εισόδημα, καλά θα έκανε να κάθεται μονίμως εκεί, γιατί στο γραφείο είναι παντελώς άχρηστη και επιπλέον εμποδίζει την δουλειά των άλλων ή τρώει τον μισθό τους.
Εξαρτάται Πότε θα λήξει όλο αυτό. Αν λήξει πριν τις 15 Μαΐου τότε κάτι θα σωθεί, αν φάει και Ιούνιο τότε αντίο ζωή.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:36Εγώ προβλέπω τελείως υποτονικό καλοκαίρι ακόμη και στην πολύ καλή περίπτωση.
Δηλαδή πως το βλέπετε; Αν και όταν ανοίξει η αγορά, θα αρχίσουν να δίνονται καλοκαιρινές άδειες;![]()
Επίσης αν αποδειχτεί πως το ζεστό κ μη το κλίμα βοηθά, τότε οι ελπίδες είναι μεγαλύτερες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εχει αδειους δρομους και ανοιχτα βενζιναδικα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:31Προληπτικά, αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχει και τίποτε να κάνεις έξω
ουπς, ξεχασα, alfisti....
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχοντας πλήρως ιδρυματοποιηθεί μετά από ένα μήνα λοκντάουν αισθάνομαι την ανάγκη να καταγγείλω:
- την αναλγησία της κυβερνήσεως η οποία ανεύθυνα και καταχρηστικά μας εξωθεί σε συναγελασμό με ζαίους/ βατευτές παγκολίνων/ χρυσαυγίτες
- την αντικοινωνική φιλελεύθερη απληστία του πορν χαμπ που απέσυρε την προσφορά φλάτεν δε κερβ
- την αναλγησία της κυβερνήσεως η οποία ανεύθυνα και καταχρηστικά μας εξωθεί σε συναγελασμό με ζαίους/ βατευτές παγκολίνων/ χρυσαυγίτες
- την αντικοινωνική φιλελεύθερη απληστία του πορν χαμπ που απέσυρε την προσφορά φλάτεν δε κερβ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν δουλεύεις εσύ από το σπίτι και τετοια;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2020, 09:15 Έχοντας πλήρως ιδρυματοποιηθεί μετά από ένα μήνα λοκντάουν αισθάνομαι την ανάγκη να καταγγείλω:
- την απληστία του πορν χαμπ που απέσυρε την προσφορά φλάτεν δε κερβ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βεβαίως, και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω από το σπίτι. Μόνο έτσι μπορώ να βάλω 14ωρα. Αν είναι να πας γραφείο, με τις μετακινήσεις και διαλείμματα για καφέ το πολύ να βάλεις 10-11 ώρες με ένα σωρό ενοχλήσεις από διάφορους χαβαλέδεςNaida έγραψε: 29 Απρ 2020, 09:22Δεν δουλεύεις εσύ από το σπίτι και τετοια;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2020, 09:15 Έχοντας πλήρως ιδρυματοποιηθεί μετά από ένα μήνα λοκντάουν αισθάνομαι την ανάγκη να καταγγείλω:
- την απληστία του πορν χαμπ που απέσυρε την προσφορά φλάτεν δε κερβ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ε καλά είναι αμα δουλεύεις μωρέ. Πριν τι παραπάνω εκανες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2020, 09:32Βεβαίως, και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω από το σπίτι. Μόνο έτσι μπορώ να βάλω 14ωρα. Αν είναι να πας γραφείο, με τις μετακινήσεις και διαλείμματα για καφέ το πολύ να βάλεις 10-11 ώρες με ένα σωρό ενοχλήσεις από διάφορους χαβαλέδεςNaida έγραψε: 29 Απρ 2020, 09:22Δεν δουλεύεις εσύ από το σπίτι και τετοια;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Απρ 2020, 09:15 Έχοντας πλήρως ιδρυματοποιηθεί μετά από ένα μήνα λοκντάουν αισθάνομαι την ανάγκη να καταγγείλω:
- την απληστία του πορν χαμπ που απέσυρε την προσφορά φλάτεν δε κερβ![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-