!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:28
jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:26
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:18

τι εννοεις τύπε;
Ότι αυτοφακελωνεστε χωρίς λόγο
:str8jack:
Μπορεί να είσαι παντρεμένος και να πηγαίνεις την γκόμενα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:27 Βρε Feindfluf, γιατί δεν καταλαβαίνεις τί ρωτάω?

Παράδειγμα δίνω: Θέλω να πάω για κερί, ή τσιγάρα, ή φαρμακείο και θέλω να πάω και σούπερ μάρκετ και αυτά τα δύο έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους.
Και πες οτι δεν μπορώ να λείψω όποια ώρα θέλω από το σπίτι για να βγω δυο φορές.

Τί κάνω?
Να πας μόνο για κερί, τύπισσα και προσευχήσου μην γίνει αυτό που περιγράφει ο Veni Vidi Vici με αυτά που κάνετε και ρωτάτε.

Υ.Γ.: Feindfluf; Αυτό πρέπει να γίνει ανάρτηση στο νήμα

Υβριδικοί χρήστες: Feindflug + Fluffy
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Feindflug έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:32
Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:27 Βρε Feindfluf, γιατί δεν καταλαβαίνεις τί ρωτάω?

Παράδειγμα δίνω: Θέλω να πάω για κερί, ή τσιγάρα, ή φαρμακείο και θέλω να πάω και σούπερ μάρκετ και αυτά τα δύο έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους.
Και πες οτι δεν μπορώ να λείψω όποια ώρα θέλω από το σπίτι για να βγω δυο φορές.

Τί κάνω?
Να πας μόνο για κερί, τύπισσα και προσευχήσου μην γίνει αυτό που περιγράφει ο Veni Vidi Vici με αυτά που κάνετε και ρωτάτε.

Υ.Γ.: Feindfluf; Αυτό πρέπει να γίνει ανάρτηση στο νήμα

Υβριδικοί χρήστες: Feindflug + Fluffy
:lol: με συγχωρείς, ο δαίμων του τυπογραφείου που λένε

Μα με έχεις παρεξηγήσει, εντελώς όμως! :P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:18

τι εννοεις τύπε;
Τώρα βαριέμαι, μίλησα χτες με τον δικηγόρο μου, χαμπάρι δεν έχετε τι μπορεί να αποθηκευτεί με τα αθώα μηνυματα σας πού πάτε καθημερινά
Χαρτί στο αμάξι και τέλος
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ »

Μηχανικός έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:31

Μπορεί να είσαι παντρεμένος και να πηγαίνεις την γκόμενα.
τύπε δεν είναι εποχές για τέτοια, αν νοσήσεις με βαριά συμπτώματα, θα κάνουν ιχνηλάτηση και θα σε μπαγλαρώσουν μαζί με γυναίκα και γκόμενα στον ίδιο χώρο :a035:
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:26 Ότι αυτοφακελωνεστε χωρίς λόγο
Ναι και; Δεν πάμε να φτιάξουμε Μολότωφ. Έστω ότι ξέρει το κράτος τι ώρα έφυγες από το σπίτι, τι θα το κάνει; Τη διεύθυνση την έχει ήδη και στο ταξις και παντού.

Αντίθετα θα έλεγα, όσο μπορούμε πρέπει να στέλνουμε μήνυμα για να βλέπει ότι υπάρχει γενική ανταπόκριση στις ψηφιακές υπηρεσίες για να βγάζει κι άλλες να ξεμπερδεύουμε με το χαρτί και τις ουρές.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Awesomatic έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:39
Ναι και; Δεν πάμε να φτιάξουμε Μολότωφ. Έστω ότι ξέρει το κράτος τι ώρα έφυγες από το σπίτι, τι θα το κάνει; Τη διεύθυνση την έχει ήδη και στο ταξις και παντού.

Αντίθετα θα έλεγα, όσο μπορούμε πρέπει να στέλνουμε μήνυμα για να βλέπει ότι υπάρχει γενική ανταπόκριση στις ψηφιακές υπηρεσίες για να βγάζει κι άλλες να ξεμπερδεύουμε με το χαρτί και τις ουρές.

:xena:

ΦΕΡΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΥΠΩΝΩ!

:003:
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:45 :xena:

ΦΕΡΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΥΠΩΝΩ!

:003:
Εσύ τύπωνε, εγώ ξεκάθαρα θα προτιμήσω ηλεκτρονικά για να γλιτώνω τις ουρές σε όλες τις υπηρεσίες :romance-hearteyes:

Το ebanking μας έσωσε, έχω να πατήσω από το 2015 σε τράπεζα. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει έτσι και το δημόσιο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Φίλε μου πρέπει να πω οτι αυτά είναι τραγικά διλήμματα :a040: :e040:
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

http://www.trinews.gr/item.php?id=2412 Η Ιταλία και η Ισπανία απαγορεύουν εντελώς την ποδηλασία.Οι επαγγελματίες ποδηλάτες που ζουν στην Girona και βγήκαν για την καθιερωμένη τους προπόνηση τους είπαν οι αρχές να επιστρέψουν σπίτια τους. Στους ποδηλάτες σε άλλες περιοχές της Ισπανίας τους είπαν πως δε θα τους επιτρέψουν να κάνουν ποδήλατο κατά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει ανακηρυχθεί η χώρα.
Εάν δεν χρησιμοποιούν το ποδήλατο για να πάνε για προμήθειες φαγητού ή φαρμάκων, οι ποδηλάτες μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόστιμο μέχρι και 3000€, σύμφωνα με αρκετές πηγές.
Περίπου 100 διεθνείς επαγγελματίες άντρες και γυναίκες ποδηλάτες ζουν στην Ισπανία, ειδικά γύρω από την περιοχή της Girona, στην Καταλονία. Αρκετές ομάδες επίσης κάνουν τα προπονητικά του camp στην περιοχή.
Η El Pais αναφέρει πως το πρόστιμο ξεκινάει από 100€, αλλά με την πιθανότητα ενός έτους στη φυλακή εάν δεν υπακούσουν τις υποδείξεις της αστυνομίας και των τοπικών αρχών καθώς κάνουν το καθήκον τους.
Οι Ισπανικές αρχές υγείας προτρέπουν τους ποδηλάτες να μένουν στο σπίτι όχι μόνο λόγω της απειλής της μόλυνσης, αλλά και για το ρίσκο να βάλουν επιπλέον φόρτο στο ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας σε περίπτωση ατυχήματος.
«Μείνετε στο σπίτι και βάλτε το ποδήλατο στην άκρη,» είπε ο Carlos Mascias, ο διευθυντής ενός ιδιωτικού νοσοκομείο στη Μαδρίτη. «Οποιαδήποτε πιθανότητα να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο στους πόρους της υγείας που δεν έχουν σχέση με τον COVID-19 είναι πρωταρχική.»
«Εάν κάποιος ποδηλάτης πάθει κάποιο ατύχημα και χρειαστεί ένα ασθενοφόρο ή ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο, το παίρνουμε από ανθρώπους που πραγματικά το χρειάζονται, που έρχονται μαζικά στα νοσοκομεία,» συνεχίζει. «Αν κάτι συμβεί σε εσάς τώρα, ίσως έχετε την ευκαιρία να σας φροντίσουν, αλλά θα το στερείτε από κάποιον άλλο…αλλά σε 48 ώρες, εάν κάτι συμβεί σε εσάς, αυτός που θα μείνει χωρίς ΜΕΘ μπορεί να είστε εσείς, αυτοί που χρησιμοποιείται τα ποδήλατά σας.».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Alfonso έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:28 τι κάνετε με τις κινήσεις σας όσοι κινείστε;
στελνετε μνμ;
γενικά πέφτουν πρόστιμα ή @@;
Σήμερα πελάτισσά μου έφαγε πρόστιμο γιατί πήγε να ταΐσει τα σκυλιά της που είναι εκτός πόλης και δεν είχε μαζί της την δήλωση. Την είχε γράψει αλλά την ξέχασε. Οι αστυνομικοί δεν δέχτηκαν να γυρίσουν σπίτι της για να τους την δείξει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:58
foscilis έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:50
Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:41 Ρε σεις!
Έστειλε! :lol:
έλεγε τίποτα;
Δεν ξέρω. Μέσα σε σποιλερ είναι. Να στο κάνω προώθηση; :003:
Κάν'το σε μένα. Δεν είμαι φοβικός. Το πολύ πολύ να είναι ένα τσουτσούνι. Σε παραλία γυμνιστών δεν έχετε πάει ποτέ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

georgebi έγραψε: 24 Μαρ 2020, 22:05 «Εάν κάποιος ποδηλάτης πάθει κάποιο ατύχημα και χρειαστεί ένα ασθενοφόρο ή ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο, το παίρνουμε από ανθρώπους που πραγματικά το χρειάζονται, που έρχονται μαζικά στα νοσοκομεία,»
Υπερβολικό το βρίσκω το μέτρο. Δεν κάνουν μοτοκρός. Ποδήλατο κάνουν. Από μηχανάκι στην πόλη είναι 1000 φορές πιο πιθανό να πάθεις ατύχημα και είναι κάτι που κάνουν 1000 φορές περισσότερα άτομα. Να κόψουμε και τα ντελίβερι με αυτό το σκεπτικό.

Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου στέλνω SMS με 6 και συνεχίζω να κάνω ποδήλατο. Τώρα αν με πιάσουν καμιά 20χλμ έξω από την πόλη και μου ζητήσουν εξηγήσεις θα τους πω πράξτε κατά συνείδηση.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

hellegennes έγραψε: 24 Μαρ 2020, 22:59
Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:58
foscilis έγραψε: 24 Μαρ 2020, 19:50

έλεγε τίποτα;
Δεν ξέρω. Μέσα σε σποιλερ είναι. Να στο κάνω προώθηση; :003:
Κάν'το σε μένα. Δεν είμαι φοβικός. Το πολύ πολύ να είναι ένα τσουτσούνι. Σε παραλία γυμνιστών δεν έχετε πάει ποτέ;
Εσύ σαι ικανός να θες να στο στείλω για να παραβίασω κανόνες κ να με μπαναρουν. Είσαι πολύ μπάι δε μπουκ.

Αν θέλει κάποιος συντονιστής, με υπογραφές ότι δε θα με μπαναρουν, θα του το στείλω. :003:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

break έγραψε: 24 Μαρ 2020, 23:37
georgebi έγραψε: 24 Μαρ 2020, 22:05 «Εάν κάποιος ποδηλάτης πάθει κάποιο ατύχημα και χρειαστεί ένα ασθενοφόρο ή ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο, το παίρνουμε από ανθρώπους που πραγματικά το χρειάζονται, που έρχονται μαζικά στα νοσοκομεία,»
Υπερβολικό το βρίσκω το μέτρο. Δεν κάνουν μοτοκρός. Ποδήλατο κάνουν. Από μηχανάκι στην πόλη είναι 1000 φορές πιο πιθανό να πάθεις ατύχημα και είναι κάτι που κάνουν 1000 φορές περισσότερα άτομα. Να κόψουμε και τα ντελίβερι με αυτό το σκεπτικό.

Εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου στέλνω SMS με 6 και συνεχίζω να κάνω ποδήλατο. Τώρα αν με πιάσουν καμιά 20χλμ έξω από την πόλη και μου ζητήσουν εξηγήσεις θα τους πω πράξτε κατά συνείδηση.
Στο strava σήμερα είδα πολλές διαδρομές στην Αττική έως και 100 χμ. Εγώ πάντως σήμερα παρέλαβα το πρώτο μου προπονητηριο ... :8)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”