!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Απαγόρευση της κυκλοφορίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:14
Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:05 Και πόση ώρα επιτρέπεται να απουσιάσεις αν πας πχ σε τελετή, σούπερ μάρκετ, περπάτημα, γιατρό κτλ??
μην κάνουμε την τρίχα τριχιά, όπως έχω πει ήδη σε φίλους και συγγενείς, μην το παίρνεις προσωπικά

δηλώνεις στο χαρτάκι βγαίνω 18:00 πχ και προορισμό πχ επισης στο 1 χλμ από την διεύθυνση σου
αν σε πιάσουν στις 19:30 και ο προορισμός ήταν φούρνος, είσαι αδικαιολόγητη
αν ο προορισμός ήτανε σούπερ μάρκετ και είσαι 30 χλμ μακρυά, επίσης

αν όλοι πράγματι δεν μετακινηθούνε άσκοπα, θα αποφύγουμε να μας πετάει μια κονσέρβα ο στρατός από το παράθυρο, επικεντρώσου εκεί και μην το πολυπαιδεύεις
Εντάξει αλλά ο δικός μου φούρνος παίζει να είναι μακρυά με ανηφόρες κατηφόρες και στον φούρνο να έχει και κόσμο, παράδειγμα δίνω οκ?

Πες ρε παιδί μου, εγώ μια ημέρα θέλω να βγω να ανάψω το κερί μου, να πάω στον φούρνο να πάρω ψωμί, να πεταχτώ στο σουπερ να πάρω γάλα και μαρμελάδα και να κάνω και σωματική άσκηση.
Πόση ώρα μπορώ να λείψω? Μπορώ να τα κάνω όλα μαζί?

Εντάξει μήνυμα έστειλα κι εγώ αλλά δεν ξαναστέλνω, το μετάνοιωσα αλλά πιάστηκα απροετοίμαστη και ήταν επειγον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 24 Μαρ 2020, 21:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Feindflug έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:18
bluerose έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:16
Feindflug έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:12 Δηλαδή ρε τύπισσες και τύποι, θέλετε μέχρι την τελευταία υποπερίπτωση, ακριβή νομοθεσία; Δεν μπορείτε να πιάσετε το πνεύμα του νόμου; Με αυτές τις χαζομάρες που ρωτάτε, οδηγείτε από μόνοι σας την κατάσταση σε σκληρότερα μέτρα με έναν νόμο και ένα άρθρο.

Έλεος κάπου...
Έχει προηγιασμένη αύριο με κλειστές τις πορτες
Δεν είναι ότι θα πάμε κάθε μέρα, ένα κερί μόνο
Και κρατούνται οι αποστάσεις
Και μη νομίσεις δεν έχει κόσμο
Γράψε σωματική άσκηση βρε δικιά μου και αν σε ρωτήσει ο μπάτσος, πες ότι πέρασες και από την εκκλησία και άναψες ένα κερί. Πού είναι το δύσκολο;
Μα έχει νόμο που επιτρέπει την ατομική προσευχή σε ναούς εκτός Θείας Λειτουργίας, άδειους δλ
Τηρουμένων της σειράς και των αποστασεων
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Feindflug έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:12 Δηλαδή ρε τύπισσες και τύποι, θέλετε μέχρι την τελευταία υποπερίπτωση, ακριβή νομοθεσία; Δεν μπορείτε να πιάσετε το πνεύμα του νόμου; Με αυτές τις χαζομάρες που ρωτάτε, οδηγείτε από μόνοι σας την κατάσταση σε σκληρότερα μέτρα με έναν νόμο και ένα άρθρο.

Έλεος κάπου...
Το πάνε φιρί φιρί, να μας μοιράζει ο στρατός κουραμάνες,κονσέρβες και χαρτιά υγείας και μάλιστα να τα αφήνουν στην πόρτα αφού πρώτα τους δείξουμε από το παράθυρο πως είμαστε όλοι μέσα.

Και σε κάθε γωνία και περίπολο με γεμάτα όπλα.
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Έλεος κάπου...
Γράψε σωματική άσκηση βρε δικιά μου και αν σε ρωτήσει ο μπάτσος, πες ότι πέρασες και από την εκκλησία και άναψες ένα κερί. Πού είναι το δύσκολο;
αμ πώς δεν είναι δύσκολο, θα σου πει εσύ δήλωσες σωματική άσκηση τί θες στην Εκκλησιά ?

Μπλου, αυτό με το χαρτί, δηλώνεις ώρα αναχώρησης και προσδιορίζεις και ώρα επιστροφής?
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:20
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:14
Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:05 Και πόση ώρα επιτρέπεται να απουσιάσεις αν πας πχ σε τελετή, σούπερ μάρκετ, περπάτημα, γιατρό κτλ??
μην κάνουμε την τρίχα τριχιά, όπως έχω πει ήδη σε φίλους και συγγενείς, μην το παίρνεις προσωπικά

δηλώνεις στο χαρτάκι βγαίνω 18:00 πχ και προορισμό πχ επισης στο 1 χλμ από την διεύθυνση σου
αν σε πιάσουν στις 19:30 και ο προορισμός ήταν φούρνος, είσαι αδικαιολόγητη
αν ο προορισμός ήτανε σούπερ μάρκετ και είσαι 30 χλμ μακρυά, επίσης

αν όλοι πράγματι δεν μετακινηθούνε άσκοπα, θα αποφύγουμε να μας πετάει μια κονσέρβα ο στρατός από το παράθυρο, επικεντρώσου εκεί και μην το πολυπαιδεύεις
Εντάξει αλλά ο δικός μου φούρνος παίζει να είναι μακρυά με ανηφόρες κατηφόρες και στον φούρνο να έχει και κόσμο, παράδειγμα δίνω οκ?

Πες ρε παιδί μου, εγώ μια ημέρα θέλω να βγω να ανάψω το κερί μου, να πάω στον φούρνο να πάρω ψωμί, να πεταχτώ στο σουπερ να πάρω γάλα και μαρμελάδα και να κάνω και σωματική άσκηση.
Πόση ώρα μπορώ να λείψω? Μπορώ να τα κάνω όλα μαζί?

Εντάξει μήνυμα έστειλα κι εγώ αλλά δεν ξαναστέλνω, το μετάνοιωσα αλλά πιάστηκα απροετοίμαστη και ήταν επειγον
Τι να σου πω ρε τύπισσα; Σου αξίζει να μείνεις με την απορία και ελπίζουμε να μείνεις σπίτι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
bluerose

Μόνο ώρα αναχώρησης

Αλλά μη πας παντού
Να έχεις από λίγο λίγο να βγαίνεις κάπου κάπου
Μόνο εκκλησία, μόνο σούπερ, σπίτι
Με μάσκα και γάντια
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:22

αμ πώς δεν είναι δύσκολο, θα σου πει εσύ δήλωσες σωματική άσκηση τί θες στην Εκκλησιά ?

Μπλου, αυτό με το χαρτί, δηλώνεις ώρα αναχώρησης και προσδιορίζεις και ώρα επιστροφής?
Επίσης επιβάλλεται σύντομο βιογραφικό του Αγίου στον οποίο θα προσευχηθείς από το συναξάρι και ακριβές εδάφιο της προσευχής, τύπισσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:18
jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:15 Μην τυχόν στείλετε μήνυμα, θα στε υπέρτατοι μπουφοι
τι εννοεις τύπε;
Ότι αυτοφακελωνεστε χωρίς λόγο
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Βρε Feindfluf, γιατί δεν καταλαβαίνεις τί ρωτάω?

Παράδειγμα δίνω: Θέλω να πάω για κερί, ή τσιγάρα, ή φαρμακείο και θέλω να πάω και σούπερ μάρκετ και αυτά τα δύο έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους.
Και πες οτι δεν μπορώ να λείψω όποια ώρα θέλω από το σπίτι για να βγω δυο φορές.

Τί κάνω?
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ »

jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:26
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:18
jason0 έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:15 Μην τυχόν στείλετε μήνυμα, θα στε υπέρτατοι μπουφοι
τι εννοεις τύπε;
Ότι αυτοφακελωνεστε χωρίς λόγο
:str8jack:
bluerose

Τα γράφεις όλα
Με ώρα αναχώρησης
Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:27 Βρε Feindfluf, γιατί δεν καταλαβαίνεις τί ρωτάω?

Παράδειγμα δίνω: Θέλω να πάω για κερί
αν το κερί δεν είναι αποτρίχωσης από ΑΒ, δεν προβλέπεται :-?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ντεμέκ κορωνοφόρος με μασκούιτ την 24 Μαρ 2020, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Feindflug έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:25
Επίσης επιβάλλεται σύντομο βιογραφικό του Αγίου στον οποίο θα προσευχηθείς από το συναξάρι και ακριβές εδάφιο της προσευχής, τύπισσα.
:smt005:
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Σουβλίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:27 Βρε Feindfluf, γιατί δεν καταλαβαίνεις τί ρωτάω?

Παράδειγμα δίνω: Θέλω να πάω για κερί, ή τσιγάρα, ή φαρμακείο και θέλω να πάω και σούπερ μάρκετ και αυτά τα δύο έχουν αρκετή απόσταση μεταξύ τους.
Και πες οτι δεν μπορώ να λείψω όποια ώρα θέλω από το σπίτι για να βγω δυο φορές.

Τί κάνω?
Έχε μαζί σου πολλά χαρτιά και συμπλήρωνε κάθε φορά από πού ξεκινάς και πού θες να πας.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

bluerose έγραψε: 24 Μαρ 2020, 21:29 Τα γράφεις όλα
Με ώρα αναχώρησης
ΜΕΡΣΙ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις