Φινγκόλφιν έγραψε: 17 Ιουν 2018, 22:08
Επειδή ξέρω πως είμαι τελειομανής και θα μου γίνει εμμονή, ποτέ δεν μπήκα σε τέτοιες διαδικασίες συλλογής. Μόνο για γδύσιμο είναι.
Τα εχω.
Στο μουντιαλ της Βραζιλιας 4 χρονια πριν παλι συμπληρωσα 2 αλμπουμ.
Απο ενα σημειο και μετα, οταν μου λειπουν κατω απο 50 αν θυμαμαι, τα παραγγελνω (αυτα που λειπουν) απο το ιντερνετ απο το σαιτ της panini.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 17 Ιουν 2018, 22:16Τα εχω.
Απο ενα σημειο και μετα, οταν μου λειπουν κατω απο 50 αν θυμαμαι, τα παραγγελνω (αυτα που λειπουν) απο το ιντερνετ απο το σαιτ της panini.
Μάλλον θα το φάει ο κάδος το αλμπουμάκι. Μόνο δύο άτομα ξέρω, έναν τύπο και μια κοπέλα, που να ασχολούνται με ποδόσφαιρο αρκετά (πάνε γήπεδο και η κοπελιά παίζει και στοίχημα), αλλά ούτε αυτοί θα το θέλουν.
Daje έγραψε: 17 Ιουν 2018, 22:16Τα εχω.
Μάλλον θα το φάει ο κάδος το αλμπουμάκι. Μόνο δύο άτομα ξέρω, έναν τύπο και μια κοπέλα, που να ασχολούνται με ποδόσφαιρο αρκετά (πάνε γήπεδο και η κοπελιά παίζει και στοίχημα), αλλά ούτε αυτοί θα το θέλουν.
Γιατί μωρέ; Άμα το γουστάρει για τον ίδιο τα μαζεύει. Εκτός κι αν λες για το δικό σου άλμπουμ οπότε κράτα το να θυμάσαι τα νιάτα σου.
Fuerte έγραψε: 17 Ιουν 2018, 22:22Γιατί μωρέ; Άμα το γουστάρει για τον ίδιο τα μαζεύει.
Για τον Ντάτζε λες; Όχι, αν το βρίσκει ενδιαφέρον καλά κάνει ο άνθρωπος και τα μαζεύει και μαγκιά του. Εγώ απλά δεν ξέρω τι να το κάνω, αλλά δεν μ' αρέσει να πετάω πράγματα, προτιμώ να βρίσκω κάποιον που τα θέλει. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βρω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.