Είμαι ο πρώτος που θα κραξει την Κινα σε καθε ευκαιρια, αλλα ας δει και η Ευρώπη τα λάθη της. Μπουρδελο τα κάναμε για αλλη μια φορα, μετα απο 10 χρονια με την κριση χρέους. Αυτο που φαίνεται να επιβεβαιώνεται είναι οτι το οικοδόμημά μας ειναι σαθρο, δυστυχώς, και με την πρώτη στραβή παει για κατάρρευση.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:56
Είμαι ο πρώτος που θα κραξει την Κινα σε καθε ευκαιρια, αλλα ας δει και η Ευρώπη τα λάθη της. Μπουρδελο τα κάναμε για αλλη μια φορα, μετα απο 10 χρονια με την κριση χρέους. Αυτο που φαίνεται να επιβεβαιώνεται είναι οτι το οικοδόμημά μας ειναι σαθρο, δυστυχώς, και με την πρώτη στραβή παει για κατάρρευση.
εχει ονοματεπωνυμο αυτο που περιγραφεις:Μερκελ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Αυτό είναι σκέτο επώνυμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 24 Μαρ 2020, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Ναι μόνο η λεσβόγρια είναι τουρκοπροσκυνημένη που ονειρεύεται βόρειες και νότιες «Μακεδονίες».
A0ANACIVC έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:23
Ιταλός αφαιρεί το κουρέλι των μασόνων και το αντικαθιστά με το φλογερό λάβαρο απέραντου και ένδοξου έθνους...
Η σημαία δεν επιτρέπεται να ακουμπάει στο έδαφος.
Τι γιωταδες είναι οι μακαρονάδες ρε;
Και κυρίως γραφικοί. Τους έχει "πετσοκόψει" τα μυαλά ο πολιτισμικός μαρξισμός (πως τους τα "πετσόκοψε" έτσι;). Η χώρα που άφησε να φύγει ο ιός απο τα σύνορά της και κόλλησε όλος ο πλανήτης, δεν μπορεί να αποτελεί..."ίνδαλμα", ειδικά κάποιων βαριά παθούντων.