!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πατρα:Προπηλάκισαν και κρατούν εγκλωβισμένη την Πρύτανη λόγω των μέτρων που έλαβε για τον κορωνοϊό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Πατρα:Προπηλάκισαν και κρατούν εγκλωβισμένη την Πρύτανη λόγω των μέτρων που έλαβε για τον κορωνοϊό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://www.iefimerida.gr/ellada/panepi ... in-prytani

Αποδέκτης προπηλακισμών, από ομάδα περίπου 20 φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, έγινε η πρύτανης Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, με αφορμή την απόφαση για το κλείσιμο της φοιτητικής εστίας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Tο περιστατικό συνέβη νωρίς το μεσημέρι κατά την αποχώρηση της πρυτάνεως από το γραφείο της, ενώ όπως κατάγγειλε η ίδια στον Σκάϊ, είναι ακόμη εγκλωβισμένη και δε μπορεί να φύγει. :o

Φοιτητές δηλώνουν ότι πάνω από 100 άτομα θα μείνουν στο δρόμο, :a040: καθώς έως την Τετάρτη 25 Μαρτιού θα πρέπει να εκκενωθεί ο χώρος, με βάση το ΦΕΚ που που εκδόθηκε χθες Κυριακή και προβλέπει την παράταση της αναστολής λειτουργίας σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπου περιλαμβάνεται ότι οι φοιτητικές εστίες όλης της χώρας αναστέλλουν την λειτουργία τους.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Πατρα:Προπηλάκισαν και κρατούν εγκλωβισμένη την Πρύτανη λόγω των μέτρων που έλαβε για τον κορωνοϊό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Σπίτια δεν έχουν;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Πατρα:Προπηλάκισαν και κρατούν εγκλωβισμένη την Πρύτανη λόγω των μέτρων που έλαβε για τον κορωνοϊό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Προφανώς κάποιοι έχουν ευπαθεις γονείς και θεωρούν ασφαλέστερο να μείνουν σε καραντίνα στην εστία παρά να γυρίσουν στα πατρικά.

Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας είναι εκτός πόλης, οπότε η παραμονή στην εστία δεν είναι παράλογη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Δεν την προπηλάκισαν μόνο, την χτύπησαν κιόλας. Αριστεροί.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Namrail έγραψε: 23 Μαρ 2020, 20:13 Προφανώς κάποιοι έχουν ευπαθεις γονείς και θεωρούν ασφαλέστερο να μείνουν σε καραντίνα στην εστία παρά να γυρίσουν στα πατρικά.

Το Πανεπιστήμιο της Πάτρας είναι εκτός πόλης, οπότε η παραμονή στην εστία δεν είναι παράλογη.
ΟΚ. Αυτό ακούγεται κάπως λογικό. Ωστόσο τόσοι άνθρωποι μαντρωμένοι στην εστία μοιάζει επίσης να είναι πρόβλημα. Μήπως θα γινόταν να φύγουν όσοι δεν έχουν γονείς σε κρίσιμη κατάσταση και να μείνουν απλώς οι 5-10 που έχουν πρόβλημα; Αυτοί μοιάζει να το διεκδικούν για όλους.
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Αφού είναι με βάση το ΦΕΚ, τι φταίει η πρύτανης;
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

ST48410 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 20:16
ΟΚ. Αυτό ακούγεται κάπως λογικό. Ωστόσο τόσοι άνθρωποι μαντρωμένοι στην εστία μοιάζει επίσης να είναι πρόβλημα. Μήπως θα γινόταν να φύγουν όσοι δεν έχουν γονείς σε κρίσιμη κατάσταση και να μείνουν απλώς οι 5-10 που έχουν πρόβλημα; Αυτοί μοιάζει να το διεκδικούν για όλους.
Δε ξέρω τι συμβαίνει τώρα, αλλά όταν ήμουν εγώ στην εστία του πανεπιστημίου δεν φιλοξενούνταν πολλά άτομα.

Βέβαια εγώ μιλάω για πριν 10 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή στο campus δεν υπάρχει κανείς εργαζόμενος και φυσικά έχουν σταματήσει τα μαθήματα. Μιλάμε για μια μεγάλη έκταση όπου θα βρίσκονται μόνο όσοι διαμένουν στην εστία.

Δε βλέπω κανένα κίνδυνο και μάλιστα νομίζω ότι είναι προτιμότερο να μείνουν όλοι εκεί παρά να γυρίσουν στους γονείς.

Υπήρχε (και υπάρχει ακόμη) ένα αυτοδιαχειριζομενο μαγαζάκι στις εγκαταστάσεις και φυσικά το (άδειο πλέον) εστιατόριο. Οπότε και προμήθειες είναι δυνατό να τους φέρνουν και να είναι κομπλέ.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Namrail έγραψε: 23 Μαρ 2020, 20:13 Προφανώς κάποιοι έχουν ευπαθεις γονείς και θεωρούν ασφαλέστερο να μείνουν σε καραντίνα στην εστία παρά να γυρίσουν στα πατρικά.

A δεκτό. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Συνήθως υπάρχουν και 2-3 άτομα από εξωτερικό που θα τους κοστίσει πολύ το πανε-έλα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ειναι προφανες οτι μεσα εκει δεν θα τηρειται καμια καραντινα.Σωστα εκλεισε η εστια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vagabondo έγραψε: 23 Μαρ 2020, 20:28 Συνήθως υπάρχουν και 2-3 άτομα από εξωτερικό που θα τους κοστίσει πολύ το πανε-έλα.
Τότε μπορεί να έχουν δίκιο. O τρόπος τους εξακολουθεί να είναι απαράδεκτος. Αν πήγαν όπως λένε να συζητήσουν με την πρύτανη και δεν τους δέχθηκε, απαράδεκτη και αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 23 Μαρ 2020, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Και στη Θεσσαλονίκη υπήρχε αντίστοιχο θέμα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Οι εστιες του ΠΠ ειναι μπουρδελο ρε, προφανώς εχουν λογο κάποιοι που δε θέλουν να φυγουν γιατί κανεις δε θελει να κατσει εκει οικειοθελώς, καλύτερα να κοιμάσαι κάτω απ τη γέφυρα στη στροφή που ανεβαίνει στο ΠΠ μαζι με τους τσιγγάνους. Εγω δε θα πηγαινα στους γονείς μου ούτε σηκωτος να ρισκάρω αν ήταν σε ομαδα υψηλού κινδύνου, επειδη είναι πιθανό να εχω ηδη τον κορωνοιο οπως κ κάθε αλλο ιο στο γνωστό συμπαν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”