!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αν υπηρχε πχορουμ το 1821...

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Αν υπηρχε πχορουμ το 1821...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Παρταλι έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:51 ο Kauldron: ''τραβατε μπροστα ληβεντηδιζμ, κι γουω κραταω πισουω τα μπουοσκα, να κανου ποστ για τσ λαθροτουρκες
θα τα πουμε στις ντουζιερες φανταρια μου, σας περιμενω
Καλώς τον βαζιβουζούκο.
Πάλι ντουζιέρες με άνδρες ονειρεύεσαι, ε?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:55
Παρταλι έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:51 ο Kauldron: ''τραβατε μπροστα ληβεντηδιζμ, κι γουω κραταω πισουω τα μπουοσκα, να κανου ποστ για τσ λαθροτουρκες
θα τα πουμε στις ντουζιερες φανταρια μου, σας περιμενω
Καλώς τον βαζιβουζούκο.
Πάλι ντουζιέρες με άνδρες ονειρεύεσαι, ε?
εγω Ι5 εχω, εσυ ξερεις τα παντα για τον στρατο, αρα...
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

βασικά αν υπήρχε τοτε το πηορουμ θα υπήρχε κάποιος σαν εμένα που για όλα θα του έφταιγαν οι τότε ΔΥ δηλαδή οι εκτουρκισμένοι και συνεργάτες των Τούρκων.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαύρο Πρόβατο »

Παρταλι έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:57 εγω Ι5 εχω,
Το ειχαμε καταλαβει.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Σέλευκας έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:01 βασικά αν υπήρχε τοτε το πηορουμ θα υπήρχε κάποιος σαν εμένα που για όλα θα του έφταιγαν οι τότε ΔΥ δηλαδή οι εκτουρκισμένοι και συνεργάτες των Τούρκων.
..δηλαδή οι Αρματολοί χωροφύλακες των Τούρκων οι Φαναριώτες οι χριστιανοί Παππάδες οι Κοτζαμπάσηδες , ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης ο οποίος ήταν ...Τούρκος αξιωματούχος σαν Μπέης κλπ κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:10
Σέλευκας έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:01 βασικά αν υπήρχε τοτε το πηορουμ θα υπήρχε κάποιος σαν εμένα που για όλα θα του έφταιγαν οι τότε ΔΥ δηλαδή οι εκτουρκισμένοι και συνεργάτες των Τούρκων.
..δηλαδή οι Αρματολοί χωροφύλακες των Τούρκων οι Φαναριώτες οι χριστιανοί Παππάδες οι Κοτζαμπάσηδες , ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης ο οποίος ήταν ...Τούρκος αξιωματούχος σαν Μπέης κλπ κλπ κλπ
θέλει επεξεργασία
ακόμα είναι ανώριμο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Nandros: Καπεταναιος στην επανασταση που θα τορπυλιζε τους Τουρκους και θα βυθιζε τα κομμουνια στην αβυσσο. Θα ηταν οπαδος του αγγλικου κομματος και κολληταρι του Τρισμεγιστου Γερου του Μορια.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Σέλευκας έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:12
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:10
θέλει επεξεργασία
ακόμα είναι ανώριμο
Η σύγκριση του 1821 με άλλες ιστορικές περιόδους είναι άκυρη
Το 1821 είναι σαν να συμμαχίσαν οι αντάρτες με τους ταγματασφαλίτες το 1944 μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες των Γερμανών ενάντια στους Γερμανούς ..

Ακόμη και ονομαστοί καοετανεοι των Ελλήνων και ήρωες του 1821 ήταν σε προηγούμενες εποχές συνεργάτες των Τούρκων (Οδυσσέας Ανδρούτσος Αθανάσιος Διάκος Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης και άλλοι )
Άβαταρ μέλους
Μαύρο Πρόβατο

Παρταλι έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:05
Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:03
Παρταλι έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:57 εγω Ι5 εχω,
Το ειχαμε καταλαβει.
ναι καλο μου, αιντε τραβα φαε το bebelac σου τωρα...
Σαλτα γαμησου, γιωτα...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Η ελληνική επανάσταση του 1821 έγινε όταν οι κεφαλές του Μοριά και της Ρούμελης καθώς και άλλων περιοχών επαναστάτησαν κατά των Τούρκων έχοντας συνεργασία και διασυνδέσεις και με εκτός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κέντρα εξουσίας
(Δεν ..ρωτήθηκε ο απλός λαός και ούτε έγινε δημοψήφισμα για το εάν θα ήθελε επανάσταση )

Το 1940 ήταν εισβολή του στρατού μιας ξένης δύναμης των χωρών του Άξονα στην χώρα μας η οποία ήταν ανεξάρτητη χώρα και μάλιστα ήθελε να μείνει ουδέτερη

Καμία σχέση οι συσχετισμοί μεταξύ αυτών των δύο ιστορικών περιόδων
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:31 Η Σουβλιτσα - κορη αρχιμουσικου του μπραημη - θα ερμηνευε ηδυπαθώς τραγουδια των φελαχων κ των καμηλιερηδων - αιχμαλωτη των Γορτυνιων στην Δημητσανα κ θα τα αναρτουσε στο νημα με τα πχορουμικα ταλεντα την μια ωρα που θα της επιτρεποταν η συνδεση.
To θες ηχητικό το μπερντάκι ή σε γραπτό μήνυμα? :lol:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αν υπήρχε φόρουμ το 1821, δεν θα υπήρχε ελληνικό κράτος σήμερα.

Σήμερα, βιώνουμε στιγμές "χορτάτων ελεύθερων πολιορκημένων" που παθαίνουν πανικό μόνον και μόνον στη φάση που πρέπει να αντέξουν να μείνουν σε έναν χώρο που είναι ασφαλείς. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Σουβλίτσα έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:25
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2020, 16:31 Η Σουβλιτσα - κορη αρχιμουσικου του μπραημη - θα ερμηνευε ηδυπαθώς τραγουδια των φελαχων κ των καμηλιερηδων - αιχμαλωτη των Γορτυνιων στην Δημητσανα κ θα τα αναρτουσε στο νημα με τα πχορουμικα ταλεντα την μια ωρα που θα της επιτρεποταν η συνδεση.
To θες ηχητικό το μπερντάκι ή σε γραπτό μήνυμα? :lol:
Σε τηλεφωνημα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΑΙΝΕΙΑΝ06

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:31 Αν υπήρχε φόρουμ το 1821, δεν θα υπήρχε ελληνικό κράτος σήμερα.

Σήμερα, βιώνουμε στιγμές "χορτάτων ελεύθερων πολιορκημένων" που παθαίνουν πανικό μόνον και μόνον στη φάση που πρέπει να αντέξουν να μείνουν σε έναν χώρο που είναι ασφαλείς. :lol:

Αν υπήρχε ίντερνετ και η σημερινή τεχνολογία το 1821 η επανάσταση θα διεξάγονταν με άλλους τρόπους διαφορετικούς από αυτούς που έγινε :D

Αν υπήρχε ίντερνετ στους ελληνοπερσικους πολέμους ο Λεωνίδας θα έστελνε το Μολών λαβέ μέσω Twitter και οι τριακόσιοι Σπαρτιάτες θα ήταν χειριστές ηλεκτρονικών οπλικών συστημάτων που θα έπιναν φραπέ δίπλα στις κονσόλες αυτών ενώ θα πολεμούσαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΙΝΕΙΑΝ06 την 23 Μαρ 2020, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2020, 17:31 Αν υπήρχε φόρουμ το 1821, δεν θα υπήρχε ελληνικό κράτος σήμερα.

Εχμμ, επειδή οι εκτιμήσεις σου βασίζονται σε λάθος δεδομένα, ήδη διανύω μια περίοδο καραντίνας που αν χρειαζόταν να την κάνεις δεν είμαι σίγουρη καν με τί νικ θα έμπαινες στο φόρουμ

Βεβαίως, ούτε πανικός είναι, είναι σίγουρα φόβος αλλά παίζει πολλή αυξημένη ανδρεναλίνη (ενταξει, βίτσια είναι αυτά :P )

Άγις, τώρα είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να συμμετέχουν και οι φορουμίται στην διασκέδαση, επιτέλους δηλαδή, δείξε λίγη αθρωπιά
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”