!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Νήμα της Σινοφοβίας
Re: Το Νήμα της Σινοφοβίας
Και το SARS από 'κει ξεκίνησε, και η Νόσος των Πτηνών από 'κει ξεκίνησε.
Δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Αν συμπεριφέρεσαι σαν ανεύθυνος μαλάκας και χέζεις κάθε τόσο πάνω σ' όλο τον κόσμο, θα σε βρίζουν.
Ν' αλλάξουν οι Κινέζοι τον τρόπο συμπεριφοράς τους, ν' αλλάξει και ο κόσμος τη στάση του προς αυτούς.
Όσο φέρονται σαν μαλάκες θ' αντιμετωπίζονται σαν μαλάκες.
Δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός. Αν συμπεριφέρεσαι σαν ανεύθυνος μαλάκας και χέζεις κάθε τόσο πάνω σ' όλο τον κόσμο, θα σε βρίζουν.
Ν' αλλάξουν οι Κινέζοι τον τρόπο συμπεριφοράς τους, ν' αλλάξει και ο κόσμος τη στάση του προς αυτούς.
Όσο φέρονται σαν μαλάκες θ' αντιμετωπίζονται σαν μαλάκες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Northern Spirit
Αιντε παλι με την Ελλαδα..Ξεκολλα...Αν καποιος πηδαει την Ελλαδα αυτος ειναι ο Πουτιν με τον φιλοΤουρκισμο του οχι η ΕΕ...nostromos έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:46ποια ενοτητα εννοεις ...? να γαμανε την Ελλαδα για το Ρωσικο αγωγο και την ιδια στιγμη να συμφωνουνε οι Ευρωπαιοι για τον Nord stream 2 ...? τους εχεις για μαλακες τους Αμερικανους ...?Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:41Ναι ξερω ολοι ειναι με τους Ρωσοκινεζους στην Ευρωπη...Ηρθε ο Τραμπ και τους ξεσπεπασε...nostromos έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:37
με ποιους συμμαχους μωρε ...? με μια Γερμανια που ειχε back door Ρωσια και Κινα και εκανε το παιχνιδι της ... αυτη ειναι ολη η ιστορια με την ΕΕ δεν το καταλαβες ακομη ...?![]()
Εχει καταστρεψει την ενοτητα της δυσης με τραμπουκισμους αντι να ενωσει τη δυση εναντια στην Κινα.
Αλλα εδω δεν μιλαμε για Ελλαδα μιλαμε για ευρυτερη γεωπολιτικη κατασταση. Οπως πανε τα πργαμτα η θα ειμαστε με την δυση η με την Κινα...Διαλεχτε...
Και η Ευρωπη ειναι το ημισυ τουλαχισρτον της δυσης..Δεν μπορει να εστε επομενως και εναντιον της Ευρωπης και εναντιον της Κινας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Μαυροβασίλης
σκούζουν ακόμα οι γκρίζοι δούλοι των ερπετόμορφων!;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Το με ποιον είσαι δεν είναι δυνατόν να επηρεάζει την αντίληψή σου για το τι συμβαίνει.
Δηλαδή αν οι Κινέζοι βγάλουν μια μαλακία που μετατρέπει βοθρόνερα σε ρεύμα και πόσιμο νερό(λέμε τώρα) τι θα λέμε; Ότι δεν έχουν άπειρη γαμάτη ενέργεια και καθαρό νερό οι Κινέζοι; Επειδή εμείς είμαστε με τη Δύση;
Δηλαδή αν οι Κινέζοι βγάλουν μια μαλακία που μετατρέπει βοθρόνερα σε ρεύμα και πόσιμο νερό(λέμε τώρα) τι θα λέμε; Ότι δεν έχουν άπειρη γαμάτη ενέργεια και καθαρό νερό οι Κινέζοι; Επειδή εμείς είμαστε με τη Δύση;
Διαλέξαμε πριν 3,5 ΧρόνιαNorthern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:17Οπως πανε τα πργαμτα η θα ειμαστε με την δυση η με την Κινα...Διαλεχτε...nostromos έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:46ποια ενοτητα εννοεις ...? να γαμανε την Ελλαδα για το Ρωσικο αγωγο και την ιδια στιγμη να συμφωνουνε οι Ευρωπαιοι για τον Nord stream 2 ...? τους εχεις για μαλακες τους Αμερικανους ...?Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:41
Ναι ξερω ολοι ειναι με τους Ρωσοκινεζους στην Ευρωπη...Ηρθε ο Τραμπ και τους ξεσπεπασε...![]()
Εχει καταστρεψει την ενοτητα της δυσης με τραμπουκισμους αντι να ενωσει τη δυση εναντια στην Κινα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
ΟΛΑ που είπες είναι παντελώς άσχετα. ΟΛΑ.Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:13Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:44Αυτοί είναι οι δικοί σου. Ήρθε η ώρα να λουστείς τον ημιτραμπισμό σου και την προπαγάνδα σου υπερ αφηγήματος Τραμπ.Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 13:41
Ναι ξερω ολοι ειναι με τους Ρωσοκινεζους στην Ευρωπη...Ηρθε ο Τραμπ και τους ξεσπεπασε...![]()
Σου συστήνω να πας φουλ μαζί τους, εμείς δε συγχωρούμε.
Ημιτραμπισμο βλεπεις μονο εσυ..
Το cοntainment της Κινας ειναι bipartisan πολιτικη στις ΗΠΑ...Εσυ με τον Φιλο-σινισμο σου εισαι εκτος της Αμερικανικης πολιτικης.,.Εντελως..
Εγω στο θεμα οπως ειπα ειμαι με την πολιτικη του Ομπαμα: Pivot to Asia, TPP και προωθηση ζωνης ελευθερους εμποριου με ΕΕ....ο ΤΡΡ και οι συμφωνιες με ΕΕ θα δημιουργουσανε ζωνες ελευθερους εμποριου αναμεσα σε χωρες που εκπροσωπουνε το 60% του παγκοσμιου ΑΕΠ αφηνοντας τους κινεζους απ'εξω.
Αυτα ηθελε ο Ομπαμα αυτα θελω κι εγω...Τα περι ημιτρταμπισμου τα ακουω βερεσε..Οπως ειπα εσυ εισαι εκτος Αμερικανικης γραμμης εντελως..Συγκαταλεγεσαι σητν κατηγορια Αριστου και Maspoli
Νομίζεις ότι μας εμπαίζεις. Τώρα προωθείς το αφήγημα Chinese Virus. Αν εκτραπεί αυτό το πράγμα το αίμα θα είναι στα δικά σου χέρια.
- Northern Spirit
Ο ιος ξεκινησε απο Κινα πηριοντ...Ειμαστε τωρα σε καραντινα και αντιμετωπιζουμε οικονομικη καταστροφη επειδη οι Κινεζοι απετυχαν να κανουνε cοntainment τον ιο...Πηριοντ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:30
ΟΛΑ που είπες είναι παντελώς άσχετα. ΟΛΑ.
Νομίζεις ότι μας εμπαίζεις. Τώρα προωθείς το αφήγημα Chinese Virus. Αν εκτραπεί αυτό το πράγμα το αίμα θα είναι στα δικά σου χέρια.
Εσυ στηριζεις απλα Κινα...Τα περι ημιτραμπισμου που λες ειναι δικαιολογιες για να κρυψεις απο πισω τον φιλοσινισμο σου. Οι θεσεις σου δεν σχετιζονται με κανενα στην Αμερικη μονο με κινεζοδουλους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Dwarven Blacksmith
Αυτά τα πήριοντ τελευταία φορά που τα είχες γράψει είναι όταν έλεγες ότι η Αγγλία δε θα γίνει Ιταλία.Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:35Ο ιος ξεκινησε απο Κινα πηριοντ...Ειμαστε τωρα σε καραντινα και αντιμετωπιζουμε οικονομικη καταστροφη επειδη οι Κινεζοι απετυχαν να κανουνε cοntainment τον ιο...Πηριοντ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:30
Εσυ στηριζεις απλα Κινα...Τα περι ημιτραμπισμου που λες ειναι δικαιολογιες για να κρυψεις απο πισω τον φιλοσινισμο σου. Οι θεσεις σου δεν σχετιζονται με κανενα στην Αμερικη μονο με κινεζοδουλους..
Άντε που θα μου πεις εμένα ότι δε στήριξα την TPP. Είπαμε, νομίζεις ότι μας εμπαίζεις, αλλά δεν είσαι τόσο έξυπνος.
Δεν πρόκειται περί αυτού. Δεν νομίζω ότι είναι Κινεζόφιλος όποιος υποδεικνύει κάποια προτερήματά τους. Ούτε κλείνει τα μάτια στα στραβά.
ΥΓ. Έχω πονεμένη ιστορία από συνεργασία
- Northern Spirit
Η Αγγλια δεν εχει γινει Ιταλια...Αν θα γινει θα δουμε..Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:38Αυτά τα πήριοντ τελευταία φορά που τα είχες γράψει είναι όταν έλεγες ότι η Αγγλία δε θα γίνει Ιταλία.Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:35Ο ιος ξεκινησε απο Κινα πηριοντ...Ειμαστε τωρα σε καραντινα και αντιμετωπιζουμε οικονομικη καταστροφη επειδη οι Κινεζοι απετυχαν να κανουνε cοntainment τον ιο...Πηριοντ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:30
Άντε που θα μου πεις εμένα ότι δε στήριξα την TPP. Είπαμε, νομίζεις ότι μας εμπαίζεις, αλλά δεν είσαι τόσο έξυπνος.
Για το υπολοιπο τωρα δεν ξερω τι στηριζεις..Cheerleader tου Xi εισαι...Εγω παλι ειμαι οπαδος των πολιτικων Ομπαμα. Και οπως ειπα το cοntainment της Κινας ειναι διακομματικη πολιτικη..Αν διαφωνεις οτι ειναι τοτε εισαι εκτος πραγματικοτητας..Βεβαια το ξερεις οτι ειναι απλα ο Κινεζικος οπαδισμος σου δεν σε αφηνει να το παραδεχτεις η να συμφωνησεις..
- Dwarven Blacksmith
Το ποιες πολιτικές στήριζα επί Ομπάμα το θυμούνται όλοι εκτός από σένα.Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:50Η Αγγλια δεν εχει γινει Ιταλια...Αν θα γινει θα δουμε..Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:38Αυτά τα πήριοντ τελευταία φορά που τα είχες γράψει είναι όταν έλεγες ότι η Αγγλία δε θα γίνει Ιταλία.Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:35
Ο ιος ξεκινησε απο Κινα πηριοντ...Ειμαστε τωρα σε καραντινα και αντιμετωπιζουμε οικονομικη καταστροφη επειδη οι Κινεζοι απετυχαν να κανουνε cοntainment τον ιο...Πηριοντ.
Για το υπολοιπο τωρα δεν ξερω τι στηριζεις..Cheerleader tου Xi εισαι...Εγω παλι ειμαι οπαδος των πολιτικων Ομπαμα. Και οπως ειπα το cοntainment της Κινας ειναι διακομματικη πολιτικη..Αν διαφωνεις οτι ειναι τοτε εισαι εκτος πραγματικοτητας..Βεβαια το ξερεις οτι ειναι απλα ο Κινεζικος οπαδισμος σου δεν σε αφηνει να το παραδεχτεις η να συμφωνησεις..
Αστειότητες κοινώς. Το containement είναι πανέσχετο με το θέμα άλλωστε. Πανάσχετο.
Αν.... αν.... αν.foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:20 Το με ποιον είσαι δεν είναι δυνατόν να επηρεάζει την αντίληψή σου για το τι συμβαίνει.
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει θυμ... oh, wait.Αν εκτραπεί αυτό το πράγμα το αίμα θα είναι στα δικά σου χέρια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Northern Spirit
Ε ναι, πανασχετο...Ειναι δηλαδη τυχαιο οτι οσοι κραζουνε την Κινα για τον ιο ειναι και οι ιδοι που ζητουνε containment tης Κινας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:56
Το ποιες πολιτικές στήριζα επί Ομπάμα το θυμούνται όλοι εκτός από σένα.
Αστειότητες κοινώς. Το containement είναι πανέσχετο με το θέμα άλλωστε. Πανάσχετο.
ναι εδώ λέμε καταφέρανε σε χρόνο ρεκόρ να περιορίσουν την εξάπλωση ενός ιού που σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο μας πάει γαμιώντας, ενώ είναι μακράν πιο πυκνοκατοικημένοι. Δεν είναι υπόθεση. Υποθέσεις είναι όλες οι ιστορίες για αγρίους που κάθονται και σκέφτονται οι απελπισμένοι δυτικοί για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους: από το ότι είναι εξωγήινο βιολογικο όπλο μέχρι ότι... καίγανε ζωντανούς στη Χουμπέι. Σιγά που χρειάζεται εξωγήινο βιολογικό όπλο για να μεταδώσουν ο ένας στον άλλον μια αρρώστια τέτοιοι μαλάκες.Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:56Αν.... αν.... αν.foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:20 Το με ποιον είσαι δεν είναι δυνατόν να επηρεάζει την αντίληψή σου για το τι συμβαίνει.
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει θυμ... oh, wait.Αν εκτραπεί αυτό το πράγμα το αίμα θα είναι στα δικά σου χέρια.
- Dwarven Blacksmith
Και οι ίδιοι που ζητούνε βομβαρδισμό της Κίνας. Οι Τραμπικοί φίλοι σου δηλαδή.Northern Spirit έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:58Ε ναι, πανασχετο...Ειναι δηλαδη τυχαιο οτι οσοι κραζουνε την Κινα για τον ιο ειναι και οι ιδοι που ζητουνε containment tης Κινας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Μαρ 2020, 14:56
Το ποιες πολιτικές στήριζα επί Ομπάμα το θυμούνται όλοι εκτός από σένα.
Τράβα τώρα σ' αυτούς να δείτε πως θα μεταθέσετε την ευθύνη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση